- 31 Ekim 2020
- 5
- 3
- 16
- 30
Fazlalığı bebekte otizme neden oluyor.Ne zararı varmış benim de kullandığım takviyesinde folik var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazlalığı bebekte otizme neden oluyor.Ne zararı varmış benim de kullandığım takviyesinde folik var ?
Yaa ne güzel özeniyorum size.
Benim işyerimin bana yaptıkalrını hatırladıkça ve özellikle 30-32.hafta arasındaki dönemi nasıl geçireceğim (heyet/ücretsiz) diye kendimi yiyip duruyorken.
Pisliklerinde boğulsunlar
Sizinkilerden de Allah razı olsun. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın![]()
Yok canım çok şükürRiskli bir gebeliginmi var cnm
Merhabalar, hamileliğe özgü doğum öncesi stresin çalışmaya hayatına etkileri ile ilgili bir çalışma yapmaktayım. işyerinde algılanan örgütsel desteğin hamile kadınların bu stresle başa çıkmada çok önemli bir yeri olduğunu savunmaktayım. bununla ilgili bir anket çalışmam var. forumdaki tüm annelere nasıl mesaj atıcağımı bilmediğimden sizin işyerinizle ilgili paylaşımınızı görünce size danışmak istedim. yardımcı olursanız minnettar kalırım.Yok canım çok şükür
İşyeri hamileyim diye bana mobbing yapıp duruyorlardı .10 gün rapor aldım biraz sinirden stresten uzak kalayım diye işe bir döndm masamı boşaltmışlar dolabımı almışlar. Sonra ik müdürü çağırdı tazminatın bu e biz yasaktan dolayı seni çıkartamıyoruz hadi arabulucya gidelm diyor bana. Ben niye haklarımdan vazgeçim o kdr dayanmışım. Korona da, Adana sıcağında maskeyle tüm gün sahada çalışmışım. Bende rapor aldım.32.haftaya kadar gitmemenin yollarını arıyorum. 4ü günlük rapor hakkım yetişmiyor. 2 haftam açıkta kalıyor onun yolunu arıyorum
![]()
Merhabalar, hamileliğe özgü doğum öncesi stresin çalışmaya hayatına etkileri ile ilgili bir çalışma yapmaktayım. işyerinde algılanan örgütsel desteğin hamile kadınların bu stresle başa çıkmada çok önemli bir yeri olduğunu savunmaktayım. bununla ilgili bir anket çalışmam var. forumdaki tüm annelere nasıl mesaj atıcağımı bilmediğimden sizin işyerinizle ilgili paylaşımınızı görünce size danışmak istedim. yardımcı olursanız minnettar kalırım.Yok canım çok şükür
İşyeri hamileyim diye bana mobbing yapıp duruyorlardı .10 gün rapor aldım biraz sinirden stresten uzak kalayım diye işe bir döndm masamı boşaltmışlar dolabımı almışlar. Sonra ik müdürü çağırdı tazminatın bu e biz yasaktan dolayı seni çıkartamıyoruz hadi arabulucya gidelm diyor bana. Ben niye haklarımdan vazgeçim o kdr dayanmışım. Korona da, Adana sıcağında maskeyle tüm gün sahada çalışmışım. Bende rapor aldım.32.haftaya kadar gitmemenin yollarını arıyorum. 4ü günlük rapor hakkım yetişmiyor. 2 haftam açıkta kalıyor onun yolunu arıyorum
![]()
Çok tatlıymış. Güle güle giysinler inşallah kuzucuklarEki Görüntüle 2719514 kızlar DeFacto da bazı urunlerde indirim var ben bunu aldım sizede fikir olsun
Ben tulum aldim pusete battaniye de örterim tamamdırKızlar bebek hastaneden çıkarken ne giydiriliyor? Bide pusete koymadan önce Hava soğuk olacağı için mont falan mı giydirmek lazım?
Yok canım çok şükür
![]()
Kızlar bebek hastaneden çıkarken ne giydiriliyor? Bide pusete koymadan önce Hava soğuk olacağı için mont falan mı giydirmek lazım?
İlk olduğu için hiç bilmiyorum napcağımıMontu giydiremezsin ki istesende kucucuk oluyolarhastahane cikisi in battaniyesine sar sonra bide varsa örgü battaniyeye sar yada kalin baska pattaniyeye pusetide ort o şekilde cikabilirsin
Maalesef cnm yatacak yerleri yok. Allah a havale ettimCok agrim var dayanamiyorum vs diye doktoruna soyle belki rapor verir canim cok üzüldüm nasil bir vicsansizlik bu ya
Insulin kullanmak istemiyorsaniz beslenmeniz3 cok dikkat etmelisiniz.yemekten 1-2 saat once ve yemekten 1-2 saat sonra olcun degerinizi ve seker iceren cok fazla besin var.sekerinizin yuksek seyretmesi gebelikte bebegin suyunu arttirma ihtimali yuksek bilginize.Merhabalar ben de Gebelik şekeri çıktı Doktorum İki gün sonra insülin verdi ama ben kullanmak istemiyorum diyetle biraz daha düştüğünü gördüm benimle aynı durumda olan var mı Yardımcı olursanız sevinirim
Bel değil de kuyruk sokumum batıyordu benim de. Magnorm iyi geliyor dr yazdı.Kizlar belim fena yahu, kopacak gibi nasıl bir ağrıartık doğuma dejygecmez dimi
![]()
Bende de magnimore var ama bir gün iyi gelse başka gün yine fena ediyor. Daha 6. Aydayiz tedirginimBel değil de kuyruk sokumum batıyordu benim de. Magnorm iyi geliyor dr yazdı.
Basladim dün insüline ama hiç etkisi olmadı kafam çokk karisikInsulin kullanmak istemiyorsaniz beslenmeniz3 cok dikkat etmelisiniz.yemekten 1-2 saat once ve yemekten 1-2 saat sonra olcun degerinizi ve seker iceren cok fazla besin var.sekerinizin yuksek seyretmesi gebelikte bebegin suyunu arttirma ihtimali yuksek bilginize.