Kızlar uzun süredir giremiyordum nasılsınız? Herşey yolunda umarım. Ben en son 2 hafta önce dr a gitmiştim. Bebiş iyi hamdolsun ama yüzünü göstermedi sabah açlık şekeri ölçüleceği için yemek de yememiştim. 1 haftadır diyetteyim. Her öğün öncesi ve sonrası şeker ölçüyorum. Iyi çıkıyor gibi. Aclik 80 civari tokluk da 100-120 arasi çıkıyor. Bu arada kilo da verdim belki de ödemdi. 29. Haftadayım ve 9 kilo aldım. Cumartesi endokrinoloji uzm randevum var. Sabah yine aç gidilecek. Bunun dışında hala çalışıyorum. Sabah 9 akşam 18.30. Haftaya izin aldım kızımın okulu tatil. Sonra da 3 hafta kalıyor geriye. Ben 32 de ayrılacağım valla dayanılacak gibi değil. Maddi olarak ücretsiz izni uzun tutacak olmam (1 yil kesin alacağım üzerini verirlerse yine alırım) bizi etkileyecek ama çok iyi ekonomi yapabilen bir insanım. Gereksiz alışveriş yapmam, idare edeceğiz bir süre. Benim işyeri şartlarım biraz ağır. Oturmalı bir iş ama stresi ve uzun saatleri yıpratıyor. Bebişime birkaç parca kıyafet aldım. 2 tulum, 3 kollu body, 2 patikli alt pijama, 3 şapka, 5 yarim kollu body. Yenidoğan takımını babanne ya da anneanne yaptırabilir diye henüz almadım onu. İsim yazılı olan nakislilar var onlardan yaptırabiliriz. Ayrıca ana kucağı örtüsü ve minderi, müslin bez, alt açma, baby nest ve isim yazılı yastık yaptırmayı düşünüyorum. Süt sağma makinesi, beşik, park yatak, cam biberon, lohusa takımı, battaniye, yelek hırka , gümüş kapak, oyun halısı, oyuncak, anne bebek çantası, ana kucağı, nebek arabasi, emzirme yastığı olsun bunlar evde var. Başka neler aldınız siz? Bir de bebek şekeri ve süsleme yaptıracak mısınız? Hastaneye gelen olmayacağı için gerek yok, ama kızımda bu kadar meşhur değildi o zamanlar yaptirtmamistik. Biraz içimde kaldi gibi...Bebek şekerini de kime vereceğiz?