2021 Şubat Anneleri

Gittim çok şükür doktor istirahat önerdi yolk kesesi ve kese normal izlendi dedi yatış verdi ama istemedim ekstra birşey yapmayacakmis aynı progestan hapimdan verecek sadece izleyecekmis evde de yatabilirsinniz zaten virüs var dedi öyle olunca eve geldim şuan iyiyim çok teşekkürler 🙏
Çok geçmiş olsun bol bol.uzanin istirahat edin hic zorlamayin insalalh Rabbjm.size bagislasin

Kizlarrrr nasıl sizce ?? Kumaşı falan bilen var mı ? Screenshot_20201116-153545.webp

888ü

Pamuğa. Benziyor ürün açıklaması yokmu kumaş türünü belirten
100% pamuk diyor arkadasim 79₺ olana penye diyor 🤔bu 90 ₺ açıkçası beğendim . Modeli falan çok iyi yakınımda ki mağazada da varmış esim alır gelirken🤗

Kızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah
Rabbim acil şifalar versin, umarım negatif sonuç alırsın canım.

Kızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar, bol bol su içip vitamin almaya bak bizleri de haberdar et .

Doktora gittinizmi ?

Gittim çok şükür doktor istirahat önerdi yolk kesesi ve kese normal izlendi dedi yatış verdi ama istemedim ekstra birşey yapmayacakmis aynı progestan hapimdan verecek sadece izleyecekmis evde de yatabilirsinniz zaten virüs var dedi öyle olunca eve geldim şuan iyiyim çok teşekkürler 🙏
Bi arkasadasim da asilama yaptrmak istiyorda kime yaptrdiniz acaba

Kızlar bu ilacı daha önce kullanan oldu mu kabızlık için

Eklentiler

• IMG_20201116_202625.webp
    IMG_20201116_202625.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 38
Ya belirti ne yaşadı kayınvalidenler annem bizde griptim bende değişik yaşamadığım semptomlar yaşıyorum 10 gündür korona mıyım diyorum değilsem de hastaneye gider kaparsam diye gidesim yok ağır değilim çünkü hamd olsun

Ya belirti ne yaşadı kayınvalidenler annem bizde griptim bende değişik yaşamadığım semptomlar yaşıyorum 10 gündür korona mıyım diyorum değilsem de hastaneye gider kaparsam diye gidesim yok ağır değilim çünkü hamd olsun
Cnm koronada olsan zaten ilac vs kullanilmiyor o yüzden nefes almada guclugun vs yoksa bol bol c vitamini bol sarımsaklı yemekler vs tüket bagisikliginn guclensin

Cnm koronada olsan zaten ilac vs kullanilmiyor o yüzden nefes almada guclugun vs yoksa bol bol c vitamini bol sarımsaklı yemekler vs tüket bagisikliginn guclensin
Valla c vitamini alıyorum turşu suyu limon sarımsak yiyorum hayırlısı inşallah sorun yaşamam korona olduysamda

Back
X