2021 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun arkadaşım... Bizde geçen 21 de suruntu verdik eşimle... öğlen 12 buçuk ta çıktı sonuç.. elhamdülillah negatifti... testi yaptırma sebebimiz de eşim bi arkadaşına gitmişti gripmis o.. Ertesi günü pozitif çıkıştı testi.. Bizde ihtiyaten yaptıralım dedik... cok şükür negatif çıktı ama o kadar çok ki etrafta konu komşu akraba hep korona yaa.. kapmadan doğursaydık sağlıkla...
Öyle daha aç sanırım bulaştırıcılğk, şükür bulaşmamış size, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kizlar bu iki gündür bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ☹️ kötü bir şey yoktur inşallah ...
Bebeğiniz pozisyon değiştirmiştir büyük ihtimalle, bulundukları yere göre hareketleri aşağıde hissediyoruz galiba, bendi bazen içimden çıkıcak zannediyorum sonra bakıyorum yukarıdan hissediyorum

Bebeğiniz pozisyon değiştirmiştir büyük ihtimalle, bulundukları yere göre hareketleri aşağıde hissediyoruz galiba, bendi bazen içimden çıkıcak zannediyorum sonra bakıyorum yukarıdan hissediyorum
Evet sabah mesela mideme doğru tekme attı ama iki gündür afedersiniz sanki birşeyler karıştırıyor 🤷 pıtır pıtır 🤗

29 ,haftalik gebe kac aylik hamiledir.
Internette gebelik ayina bakinca sanki gebelik 10 aymis gbi yazmislar her yere
7 ayına 1 hafta kalmış gibi oluyor 30.hafta 7 aymış öyle biliyorum 28 hafta normalde 7 aydır ama hamilelikte tam birebir değil 9ay 10 gün muhabbetinden sanırım.

Geçmiş olsun canım, kayınpederim çok terledim soğuğa çıktım ondan oldu dedi ateşlendi halsizlik vardı pozitif çıktı üsttne kayınvalidem aynı hastalandı eklem ağrısı oldu ateşi bi saat önce 39.2 idi, baktığın zaman grip semptomları, doktor bana sambcol efervesan ve redexon önerdi öyle takviye al istersiniz
Çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkarsın bende de elim ayağım kesiliyor hissi var 2 gündür başka hiç bir şeyim kalmadı decavit kullanamıyorum vitaminsiz kaldım sanırım biraz

Şeker yüklemesini cuma günü yaptırdim 25+5 günde, 75 gram ile yaptı dr, 1. Saat 140, 2. Saat 89, açlık ise 62 çıktı, bu arada ferritin 10.6 çıktı bu değer nasıl sizce dra 2 hafta sonra gideceğim normalde
Benimde tam hatırlamıyorum ama 10-11 civarında cıkmıştı 24. Haftada demir içeren bi serum verdiler bu hafya tekrar gidicem gene ölcüm yapılcak yükselmediyse tekrar serum vericek demir ilaçınada devam ediyorum doğumda sıkıntı olur az olması arttırmamız lazım dedi ben zaten düşük başlamıştım hamileler için değeri 20 görmeyi tercih ediyorum demişti bana

Evet oldu. Neden 2 kez kan ilacı iciyorsun
Kanım düşüktü canım o yüzden ikiye çıkardı Dr da şimdi yükselmiş i yuzden bir kez kullanicam.ilac biraz değişik ya toz halinde bnde korktum açıkçası doğal yollarla çozmeye calisicam sürekli kullanmak istemiyorum ilac

Ben aldım bundan şimdi geldi kargo bence iyi. Beğendim ben kumaşı ince pamuklu👍
Canım bende bunu aldım bugün kumaşı kalın pamuktan 💕 iyi günlerde giyelim inşallah 🤲🏻 Screenshot_20201117-175635.webp

Kaç beden aldın cnm bı de kilon kaç 😂bnde sipariş vericem de ona göre vereyim
Lcwdan söyledim ben de. boyum 1.76 kilom 82 xl söyledim, gelen ürünler bol benim. Hala yer var yani😬 bedenlerde çok büyük olmadıkça sıkıntı yaşanmaz. Sabahlığın kuşağını yollamamışlar aradım gönderin dedim. Nasıl kalite kontrolden geçip paketlenmiş anlamadım.

Kanım düşüktü canım o yüzden ikiye çıkardı Dr da şimdi yükselmiş i yuzden bir kez kullanicam.ilac biraz değişik ya toz halinde bnde korktum açıkçası doğal yollarla çozmeye calisicam sürekli kullanmak istemiyorum ilac
Sulandırıp iciliyor bende her zaman kullanmak istemem. Kullanmadim da ama ikinmak daha tehlikeli diye düşünüyorum kisa sureli çözüm icin yapacak bjr sey yok.

Pentinin pijamaları çok güzel kızlar, ben bi takım aldım ince termal kumaştan gerçekten bayıldım yumuşacık. Kıyamıyorum şimdi giymeye lohusa pijaması olarak saklıcam😂

Back
X