- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.306
- 308
Allah razı olsun canım öyle yapıyorum ❤Insallah vaktinde gelir, aman dikkat et, doktor ne dediyse onu yap canim, dua edicem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım öyle yapıyorum ❤Insallah vaktinde gelir, aman dikkat et, doktor ne dediyse onu yap canim, dua edicem![]()
İnş canım zamanında doğurursun Allah’ın izniyle28+3 suan inşallah bekler canım sagol
Inşallah sağolun kızlar dualariniz içinİnş canım zamanında doğurursun Allah’ın izniyle![]()
Bağışıklık düştü tabi geçmiş olsun bi an önce toparlarsın inşallahNegatif canım gribi ağır geçiriyorum biraz 12 gün oldu geçmedi
ÇOK geçmiş olsun vaktini bekler inşallah, birşey sormak istiyorum benim lekelenmem oldu acile ğittim vajinal baktı rahim ağzı kapalı yat dinlen dedi sizin nasıl anladılar acaba belimden kasığıma ağrı var, yarın özele mi gitsem diye düşünüyorumCanim adet ağrısı gibi ağrı varsa enfeksiyona benzemiyorsa doktoruna yaz mutlaka ben 2 gündür hastanede yatıyordum dün eve çıktık erken doğum riskim var hatta doğdu doğacak bekliyoruz ilk adet ağrısı kasılma sikayetiyle gittim
Canim benim doktorum lekelenmeyi özellikle sordu galiba önemsiyorlar rah ağzı kapalı çıktiysa şimdilik sorun yoktur sanırım benim akşam birşeyim yoktu sancılar devam etti okadar serum ilaca rağmen sonra 4mm kisaldi boyutu hiç belli olmuyor yani ama lekelenmen varsa ihmal etme benimde ilk.doğum olacak çok bilgim yokÇOK geçmiş olsun vaktini bekler inşallah, birşey sormak istiyorum benim lekelenmem oldu acile ğittim vajinal baktı rahim ağzı kapalı yat dinlen dedi sizin nasıl anladılar acaba belimden kasığıma ağrı var, yarın özele mi gitsem diye düşünüyorum
Sen bi doktora gözük canım rahim ağzı öyle bişey ki her an uzayıp kısalabiliyor. Bazısı açıklıkla bile haftalarca doğumu bekliyor. Lekelenmen olduysa hiç vakit kaybetme son haftalar ihmale gelmez.ÇOK geçmiş olsun vaktini bekler inşallah, birşey sormak istiyorum benim lekelenmem oldu acile ğittim vajinal baktı rahim ağzı kapalı yat dinlen dedi sizin nasıl anladılar acaba belimden kasığıma ağrı var, yarın özele mi gitsem diye düşünüyorum
Allah razı olsun canım bende tüm herkese dua ediyorum sağolun Rabbim kabul etsin dualarimizi ❤Feminas inşallah zamanında gelir kuzucuk.dualarımız seninle.. Allah ım sağlıkla doğum nasip etsin tüm annelere inşallah
Benimde ilk hamileligimde 27.haftada kasılmalarım ve sancim vardı canım nst de çıkıyordu rahim ağzım da 30 mm ye kadar düşmüştü hemen ilaç başlanmıştı 2 haftada 1 doktora gidip nst ye gidiyodum çok şükür oğlum 39.haftada sezeryanla dünyaya geldi hatta doktorum ilaçlar öyle bi tutmuş ki 41.haftayı beklesek yine kendi gelmezdi demişti. Sen bol bol dinlenip ilaçlarını iç bu sürede su da bol tüket.Canim benim doktorum lekelenmeyi özellikle sordu galiba önemsiyorlar rah ağzı kapalı çıktiysa şimdilik sorun yoktur sanırım benim akşam birşeyim yoktu sancılar devam etti okadar serum ilaca rağmen sonra 4mm kisaldi boyutu hiç belli olmuyor yani ama lekelenmen varsa ihmal etme benimde ilk.doğum olacak çok bilgim yok![]()
Tüketiyorum suyu bol bol ama benim rahim uzulugum en son 24 tü inşallah hayırlısı olurBenimde ilk hamileligimde 27.haftada kasılmalarım ve sancim vardı canım nst de çıkıyordu rahim ağzım da 30 mm ye kadar düşmüştü hemen ilaç başlanmıştı 2 haftada 1 doktora gidip nst ye gidiyodum çok şükür oğlum 39.haftada sezeryanla dünyaya geldi hatta doktorum ilaçlar öyle bi tutmuş ki 41.haftayı beklesek yine kendi gelmezdi demişti. Sen bol bol dinlenip ilaçlarını iç bu sürede su da bol tüket.
Hayırlısı olsun canım inşallah herşey olacağına varır.Tüketiyorum suyu bol bol ama benim rahim uzulugum en son 24 tü inşallah hayırlısı olur
Öyle canım hayırlısıHayırlısı olsun canım inşallah herşey olacağına varır.
Bak buna hayır demem işte. Temin ettiğiniz bir marka-site var mı peki?
Ne yaptın gittin mi doktora merak ettim?Kızlar adet sancım oldu hafif bel ve karın ağrısı yaşoyorım şuan
Yaşayan varmı
Uzun süredir olmamıştı yani ilk dönemler hariç
Ben liste yaptım kafama oturdu herşey. Geçen hafta e bebekten birçok şeyi aldım. Dün gece de trendyoldan 3 5 eksik vardı onları sipariş verdim. Bitti gibi bişey benim. Tabi en önemlisi bebek odası ve yatak odasına koyacağım beşiği eksik.Merhabalar, ben
Ben 2 tanr hastane cikisi, kuvet, park yatak ve yatak ici aldim.. daha sanki zilyon tane eksik var gibi ama nasil tamamlayacagimi da bilemiyorumneler alacagimi da bilmiyorum iyice allak bullak oldu kafam
![]()
İlk hamileligimde bel ve kasık ağrım çok oluyodu canım hep doktora gidiyodum bu yüzden. Ama adet ağrısı gibiyse istersen bi doktoruna yaz normal de olabilir doğumla ilgili de olabilir son zamanlar büyüme ağrısı çok olur. Doğumla ilgili olucağını sanmıyorum ama bi doktoruna yaz.
Allahım inşallah zamanında gelir yavrularımız ben daha 26+4 günlük falanım çok erkennCanim adet ağrısı gibi ağrı varsa enfeksiyona benzemiyorsa doktoruna yaz mutlaka ben 2 gündür hastanede yatıyordum dün eve çıktık erken doğum riskim var hatta doğdu doğacak bekliyoruz ilk adet ağrısı kasılma sikayetiyle gittim
Ne yaptın gittin mi doktora merak ettim?
Feminas inşallah bekler zamanını kuzucuk. Çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al kucağına.
![]()