2021 Şubat Anneleri

Benimde kasilmalarim ağrım var doktora yazdım dinlenip su için geçmezse yarın gel dedi nasıl gidicem bilmiyorum 😣
Kasılma nasıl oluyor bende kızla çok ilgilenen üst kismim çok geriliyor ve nefesim daralıyor.
Doktor da su iç ve dinlen hep diyor 🤷

Muhtemelen dogum öncesinde yine vururlar yasam sınırını asmissin zaten cnm bol bol istirahat et 33 haftada 30 hafta uyumlu doğdu benim oğlum Allahin izniyle sende saglikla kucagina alırsın inşallah
Inşallah canım Rabbim evlatlarına sağlık versin inşallah ❤

Kasılma nasıl oluyor bende kızla çok ilgilenen üst kismim çok geriliyor ve nefesim daralıyor.
Doktor da su iç ve dinlen hep diyor 🤷
Kasılma o oluyor işte canım karnın sertleşiyor hareketin zorlaşıyor dediğin gibi nefesin daralıyor. Banada öyle dedi geçmezse yarın çağırdı virüsten dolayı gitmek istemiyorum nst falan ister şimdi:/

Kasılma o oluyor işte canım karnın sertleşiyor hareketin zorlaşıyor dediğin gibi nefesin daralıyor. Banada öyle dedi geçmezse yarın çağırdı virüsten dolayı gitmek istemiyorum nst falan ister şimdi:/
Ama çocuk varsa olabilir geliyor bana magnezyum falan kullaniyormusun?çünkü çok aktif olmalıyız nette hir doktor var dinle ince uzaninca geçmezse doktora gidin diyor 🤔

Ama çocuk varsa olabilir geliyor bana magnezyum falan kullaniyormusun?çünkü çok aktif olmalıyız nette hir doktor var dinle ince uzaninca geçmezse doktora gidin diyor 🤔
Kullanıyorum. Şimdi uzanıyorum geçti olmuyor ama ayakta kalınca baya oldu. Ne biliyim erken doğumdan da korkuyorum bi rahim uzunluğuna bakar hiç değilse diyorum ama virüs de korkutuyor 😤

Kullanıyorum. Şimdi uzanıyorum geçti olmuyor ama ayakta kalınca baya oldu. Ne biliyim erken doğumdan da korkuyorum bi rahim uzunluğuna bakar hiç değilse diyorum ama virüs de korkutuyor 😤
Eğer gönlün rahat edecekse git,çok uzun süre kalmayacaksın zaten maske seni korur benim kuzenim pandeminin başından beri doktor araştırmada şükür hiç koronaya bile yakalanmadı. Maskenin kullanımı düzgün olursa bir şey olmaz diyor 🤷

Ev için Kullanışlı mı bilmiyorum canım. Sanki şapkasız ince pamuklu tulumlar daha kullanışlı gibi geliyor bana. Bunlarda terletme sorunu yaşayabilirsin
Evet onu dusunmemistim olabilir 🤔🤔 bu sadece disari cikarken olabilir ben bi de incelerine bakiyim, sagol canim

Benimde kasilmalarim ağrım var doktora yazdım dinlenip su için geçmezse yarın gel dedi nasıl gidicem bilmiyorum 😣
Takip et canım banada aynısını dedi bol su içdinlen, dün gece kum döktüğümü fark ettim gece yatarken karnıma yün şal sardık bugün daha iyiyim kum ağrısı fena kasılma yapıyor, ne kadar doktora gitmeyeyim diye uğraştıkça bişi oluyor ve kendimi doktorda buluyorum içini ferah tutmaya çalış

Biliyorum bu doktoru izlerim canım sağol.
Eğer gönlün rahat edecekse git,çok uzun süre kalmayacaksın zaten maske seni korur benim kuzenim pandeminin başından beri doktor araştırmada şükür hiç koronaya bile yakalanmadı. Maskenin kullanımı düzgün olursa bir şey olmaz diyor 🤷
Eğer geçmezse giderim zaten riske atmam Allahım zamanında kucagimiza almayı nasip etsin inşallah son aylar en zoru 🙏

Gaz canım büyük abdeste 10 gün sonra çıkabilmiştim.

Evet fiyat olarak iyi baya 2 sene önce aynı yerde 1600 tl ye sezaryan olmuştum yine baya zam gelmiş ocakta da 3000 ı bulur gibime geliyor bakalım özel hastanelerde bu dönemde daha güvenli geliyor.

Cnm 1.sezeryan ile 2.sezeryan fiyati fark ediyomus aradim kacinci sezeryan diye sordular direk ona. Gore fiyat veriliyomus

KIzlar trendyolda hays marka s beden 100 tl inmiş 3 lü takım

Eklentiler

• A8144CD2-43D1-4C96-8A94-C2826A6883FC.webp
    A8144CD2-43D1-4C96-8A94-C2826A6883FC.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 66
Takip et canım banada aynısını dedi bol su içdinlen, dün gece kum döktüğümü fark ettim gece yatarken karnıma yün şal sardık bugün daha iyiyim kum ağrısı fena kasılma yapıyor, ne kadar doktora gitmeyeyim diye uğraştıkça bişi oluyor ve kendimi doktorda buluyorum içini ferah tutmaya çalış
Benimde idrarimda hep kan oluyor bu ara çıplak ayak gezdim hep üşütmüş de olabilirim diyorum. Aynen son aylar hep son dakika bişey çıkıyor normal zaman olsa hiç çekinmem giderim de korona da korkutuyor.

Cnm 1.sezeryan ile 2.sezeryan fiyati fark ediyomus aradim kacinci sezeryan diye sordular direk ona. Gore fiyat veriliyomus
Gittiğim hastanede 1. Sezeryan 4200 2. Sezeryan 5200 3. Sezeryanda fark alsalar anlayacağım nereden ne kopartırız peşindeler

Benimde idrarimda hep kan oluyor bu ara çıplak ayak gezdim hep üşütmüş de olabilirim diyorum. Aynen son aylar hep son dakika bişey çıkıyor normal zaman olsa hiç çekinmem giderim de korona da korkutuyor.
Yaa kumda olabilir ağrında varsa inşallah yokturda aman dikkat et ayaklarım yansada çorap giyiyorum hep

Bende bu hafta arayıp soriyim bakıyım sünneti de sorarım.
KIzlar trendyolda hays marka s beden 100 tl inmiş 3 lü takım
Baktım da canım s beden kalmış hep o da olmaz herhalde .
Yaa kumda olabilir ağrında varsa inşallah yokturda aman dikkat et ayaklarım yansada çorap giyiyorum hep
Olabilir canım tahlillerde hep çıkıyor ama normal diyolar bu ara idrarimda bulanikti bak sen diyince uyandım kum da döküyor olabilirim . Sana ilaç verdiler mi ?

Kizlar çiğit markası hakkında ne düşünüyorsunuz çok cici şeyleri var 🤗🤗🤗

Bi ben mi rahatım. İnanın koltuktan kalkıp 3 adım atamıyorum normal, karnım sert bacağıma bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyor yürümem zorlaştırıyor. Kasığım hep ağrılı. Dra da söyledim, bucopan plus verdi çok ağrın olunca iç dedi. Perinatolog sezeryan sonrası ikinci hamileliklerde olabiliyor demişti. Hiç sancıya yoruyorum o yüzden😅dinlenemiyorum çocuğun peşinde koşturmaktan... Ben fazla mı rahatım ya önemsememekle aylardır bu haldeyim...

Back
X