2021 Şubat Anneleri

Olabilir canım bende ona bağlıyorum normalde de stresli biriyim bu zamanlarda hem yorgunluk hemde bulunduğumuz durum ve dönemden daha hepten kendimi sıkıyorum heralde.

Arkadasın dediği gibi benimde normalin 10/6 10/7 biraz arttı mı beni sarsıyor.

Aynen canım herhalde yorgunluk, stresten oluyor . Hazır oğlum yokken bende şimdi dosya yapicam kucugume kafamı dağıtsın biraz ilkinde yapmıştım dönüp dönüp bakıyorum şimdi bunda da hatıra olur 🤗
Benim.de her zaman 10 a 6dir demekki sizde büyük etki yapiyo yukselmesi

gözükmüyor diye düşünüyorum çünkü ben de doktor değişince yeni doktor yine sordu son adet ne zaman diye. herkes adet takip etmiyor, hiç adet tarihini bilmeyenlerde usg dikkate alınıyor.... yani bu konuda diyeceğin bi yalan doğumunu etkilemez, zaten doğum planı usgye göre oluyor diye biliyorum... önceden enabzıda erişimi kapatabiliyordun. sadece bunu görsün şunu görsün diyebiliyorduk diye anımsıyorum, covid yüzünden sistem kapanmış mıdır bilmiyorum...
Aynen adeti düzensiz olanlarda var 3-4 ayda bir adet olanda. O yüzden usg dikkate alınmalı. Oğlumda 1.5 hafta öndeyken 4 gün önce 32.hafta raporumu yazsa nolur yaniii? Şu an sağlık sistemi çökmek üzereyken a niye sata göre 4 gün önce yazdın diye hesap sormaz bence. E sezeryanda olacğm için 40.haftada doğurmayacğm diyorum.
Yok yok hemen girdim sisteme kapattım herkese.👌💐 Aile hekime de diğer hekimlere de. Raporumu alım tekrar açarım veya böyle kullanırım zaten 1 dk lık iş.
Bi dene şansını canım ama doktorlar bu konularda otoriter olabiliyorlar benim yan masamda korona çıkmıştı 10-15 gün rapor verebilirken dikkat çekmemek için 7 gün verdi .Doğum tarihide sen son adet tarihini az al ve sezaryan da olmak istiyosan bence bebek durursa 39 u gör çünkü bebek gelişimini tam tamamlasın 38 de ciğerler tamam diyorlar ama her bebek bir olmuyor.
Bazısı çok anlayışlı 😇rapor isterken eğilip sıkılmıştım. Tabiki ne kadar istiyorsan diyende gördm süründüren de. Heyet alacaktım mesela eskiden kolaydı şimdi covid yüzünden herkes talep ettiği için veremiyoruz soruşturma açıyorlar inceliyorlar diyenler oldu.
Ama bu talebim karşılanmayacak bir şey değil oğlumda önden gidiyorken. İşimden olamam 4 gün için😭
klbkbr klbkbr ben ters söyledim ya 6sıysa 2ye çek tarihi demem lazımdı😂 hoş anlamışsındır yanlış hesapladığımı😂
Anladım cnm 😁🤩 tam 4 gün önce söylemem yeterli ztn benm için

Aynen adeti düzensiz olanlarda var 3-4 ayda bir adet olanda. O yüzden usg dikkate alınmalı. Oğlumda 1.5 hafta öndeyken 4 gün önce 32.hafta raporumu yazsa nolur yaniii? Şu an sağlık sistemi çökmek üzereyken a niye sata göre 4 gün önce yazdın diye hesap sormaz bence. E sezeryanda olacğm için 40.haftada doğurmayacğm diyorum.
Yok yok hemen girdim sisteme kapattım herkese.👌💐 Aile hekime de diğer hekimlere de. Raporumu alım tekrar açarım veya böyle kullanırım zaten 1 dk lık iş.

Bazısı çok anlayışlı 😇rapor isterken eğilip sıkılmıştım. Tabiki ne kadar istiyorsan diyende gördm süründüren de. Heyet alacaktım mesela eskiden kolaydı şimdi covid yüzünden herkes talep ettiği için veremiyoruz soruşturma açıyorlar inceliyorlar diyenler oldu.
Ama bu talebim karşılanmayacak bir şey değil oğlumda önden gidiyorken. İşimden olamam 4 gün için😭

Anladım cnm 😁🤩 tam 4 gün önce söylemem yeterli ztn benm için
İnşallah istediğin gibi olur canım bende 32 de çalışabilir alıp idari izinden yararlanmak istiyorum ama iş yerim ne der ondan endişe ediyorum halbuki hamileyiz bizlere kolaylık sağlasalar ya her konuda :/
Hep yuksek
Hamilelik öncesi tansiyonm da 9 6 10 6ydi
Bu doktorlar neye göre yüksek diyolar o zaman anlamadım seninde 14/8 yüksekmiş ona normal dediyse bana niye ilaç verildi doktordan doktora değişiyor demekki :/

Oğlumun tekmeleri bir kaç gündür çok acıtıyor daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Elimden yemek tabağını düşürdüm acıyla. Bugün de nefesimi kesti tekmenin acısı. Acaba hassas bir noktama mı denk geldi damar gibi felan olabilir mi? Hassas biri de değilim inanın normal bir tekmeye acıyor demem.

İnşallah istediğin gibi olur canım bende 32 de çalışabilir alıp idari izinden yararlanmak istiyorum ama iş yerim ne der ondan endişe ediyorum halbuki hamileyiz bizlere kolaylık sağlasalar ya her konuda :/

Bu doktorlar neye göre yüksek diyolar o zaman anlamadım seninde 14/8 yüksekmiş ona normal dediyse bana niye ilaç verildi doktordan doktora değişiyor demekki :/

Aynen benim.tansiyonum.her zaman düşüktür normalde ama hamilelikte yuksek bana sey dedi
Küçüğün 10 olmadığı müddetçe sorun yok
Benim.mesela 14 e 6 cikiyo yani 9 10 hic olmadi küçüğü

Kan basıncı ile alakalı , hamilelikte preklampsi oluyor nette bakabilirsiniz. Sizin kaç çıkıyor ve her zamn mı? Doktor ne dedi
1 hafta evde ölç dedi normaldi. Ama iş yapınca hemen ölçünce bazen 12/9 13/9-10 çıkıyordu. Ama 5 dk dinlenip ölçünce düşüyordu. Bu Arada benim doğuştan bir hafif aort yetmezliğim var kalp atışlarım çabuk yükselir.

1 hafta evde ölç dedi normaldi. Ama iş yapınca hemen ölçünce bazen 12/9 13/9-10 çıkıyordu. Ama 5 dk dinlenip ölçünce düşüyordu. Bu Arada benim doğuştan bir hafif aort yetmezliğim var kalp atışlarım çabuk yükselir.
Bilemiyorum canım doktora danış bu durumu. Benim de ama hemen olcunce yüksek çıkıyor ...

Kızlar bebeğimin odasını bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Şifonyeri alamıcam oda çok küçük.
Yalnız yatak odasına nasıl bir beşik alsam bilemedim. Park yatak alayım diyorum hem kendi odasına geçtiğinde katlar koyarım 2. Çocuğa saklarım. Ama görüntüsü hoşuma gitmiyor. 2. Seçenek ya portatif birşey yada kademeli ahşap beşiklerden alayım diyorum. Bu sefer de 2 3 sene sonra satmakla uğraşacağım. Onu kaldırıp bir yere koyma şansım yok.
Ne yapayım bilemedim? 🤷🏼‍♀️😕

Eklentiler

• 20201124_234957.webp
    20201124_234957.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 20201124_234935.webp
    20201124_234935.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bebeğimin odasını bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Şifonyeri alamıcam oda çok küçük.
Yalnız yatak odasına nasıl bir beşik alsam bilemedim. Park yatak alayım diyorum hem kendi odasına geçtiğinde katlar koyarım 2. Çocuğa saklarım. Ama görüntüsü hoşuma gitmiyor. 2. Seçenek ya portatif birşey yada kademeli ahşap beşiklerden alayım diyorum. Bu sefer de 2 3 sene sonra satmakla uğraşacağım. Onu kaldırıp bir yere koyma şansım yok.
Ne yapayım bilemedim? 🤷🏼‍♀️😕
Ben park yatak almayı düşünüyorum zaten evim kirada.. Kirada olmasaydım oda yapardım

Back
X