Çok güzellerKızlar bunları almayı düşünüyorum nasıl sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzellerKızlar bunları almayı düşünüyorum nasıl sizce ?
Ne marka aldın ?CANIM ben wnne yanı beşik aldım ikinci el 300 e sonrasında park yatak alacağım görüntüye takılmayıp
İnşallah canım yaİnşallah istediğin gibi olur canım bende 32 de çalışabilir alıp idari izinden yararlanmak istiyorum ama iş yerim ne der ondan endişe ediyorum halbuki hamileyiz bizlere kolaylık sağlasalar ya her konuda :/
Bu doktorlar neye göre yüksek diyolar o zaman anlamadım seninde 14/8 yüksekmiş ona normal dediyse bana niye ilaç verildi doktordan doktora değişiyor demekki :/
Avent cam 120 ve 240 ml biberon aldım ben.Kızlar biberon ve emzik olarak hangi markayı düşünüyorsunuz set halinde olanlar var mı alan varsa linki paylaşabilir misiniz
Avnet ve daha ucuz marka emzik aldım. Ama bibs te gözüm kalmıştı muhteşem yorumlarından sonra. Temiz içerikli olması beni de cezbetti.Dün 6 tl indirim yaptılsr sağolsunlar bir tane bryaz 0-6 ay aldım bakalım. Uamrım oğluşum hepsini kullanır özellikte bibs'i.Ben de emzik soracaktim. Bibs diye bir marka diyorlar ama cok pahalı ve dogal kaucuk olunca her ay degistirilmesi gerekiyormus. Ben kizima emzik tutturamamistim. Biberon da almamisti. Ama evde avent in hem cam hem de diger biberonundan var. Yeni başlık alabilirim ona.
37+1 cnm.kızlar bir şey sorucam , şuan tam 29 haftalık gebeyim,
32. haftamda çalışabilir raporu almayı düşünyorum.
37. hafta itibariyle yasal izne ayrılma oluyor ya. kafam karışık.
36+1 itibariyle mi ayrılıyorsun yoksa 37 +1 itibariyle mi ?
Ben de lansinoh aldım kızlar meme reddine karşı, bundan herkes çok memnundu kaç kişiden duydumKızlar biberon ve emzik olarak hangi markayı düşünüyorsunuz set halinde olanlar var mı alan varsa linki paylaşabilir misiniz
Ben trendyoldan park yatak aldım baby2 çok güzel çok beğendik 549 a almıştım indirimliO zaman bende park alayım ya. 70-110 boyutu çok mu büyük? Bi tane beğendim de büyük mü acaba diyorum
Vallahi ben de artık öyle düşünüyorum. İkinci el alıcam anne yanını, zaten çok kullanılamıyor... Dünyaları vermek istemiyorum. Benim ikea beşiği var sonrasında onu değerlendiricem.CANIM ben wnne yanı beşik aldım ikinci el 300 e sonrasında park yatak alacağım görüntüye takılmayıp
Sağol canımÇok güzeller
37+0 itibariyle izine ayrılıyosun diye biliyorum canım 32+0 da da çalışabilir yada çalışamaz alırsın.kızlar bir şey sorucam , şuan tam 29 haftalık gebeyim,
32. haftamda çalışabilir raporu almayı düşünyorum.
37. hafta itibariyle yasal izne ayrılma oluyor ya. kafam karışık.
36+1 itibariyle mi ayrılıyorsun yoksa 37 +1 itibariyle mi ?
Ben istanbulda kamuda calisiyorum canım burda 10 yaş altı çocuğu olan ve hamilelere idari izin verdiler bende çalışabilir alıp o idari izinden yararlanmak istiyorum inşallah . Hem maaş alicam hemde iznimi doğum sonrasına aktarabilcem işe gitmeden eğer ki şefim sorun çıkarmazsa .İnşallah canım yagerçekten bunların yatacak yeri yok. Allaha havale ediyorum hep. 2 kişinin ahını aldılar ya..
sen daha iyi bilirisn ama covid çok arttı e bizde ilaç kullanamıyoruz. Bence 32 de iznini al. Coronadan önmli değil bebeğini de düşün. Gerekirse dopum sonrası iznn biterse rapor alırsın.
Avent cam 120 ve 240 ml biberon aldım ben.Kesinlikle çok övülüyor ve cam sağlıktır. Sağlıklı plastik cümlesi bana saçma geliyor.
Set halinde olanda var avent biberon set yazarak bulabilirsiniz.
Avnet ve daha ucuz marka emzik aldım. Ama bibs te gözüm kalmıştı muhteşem yorumlarından sonra. Temiz içerikli olması beni de cezbetti.Dün 6 tl indirim yaptılsr sağolsunlar bir tane bryaz 0-6 ay aldım bakalım. Uamrım oğluşum hepsini kullanır özellikte bibs'i.
İkinci el aldığımi için hiç hatırlamıyorum 60x120 onu biliyorum sadeceNe marka aldın ?
Valla ben ilkindede ikinci el aldım mobikya bu sil tertemiz, gereksiz pahalı sıfırlarVallahi ben de artık öyle düşünüyorum. İkinci el alıcam anne yanını, zaten çok kullanılamıyor... Dünyaları vermek istemiyorum. Benim ikea beşiği var sonrasında onu değerlendiricem.
Sen bilirsin canım gönlün nasıl isterse öyle yap tabi kiBenim de evim kira ama ona ayıracak küçücük bi odam var çok şükür.
Park yatak ne bileyim bilemedim çok kararsızım
Valilik kararında valilik birimleri diyor. Biz neden dahil olduk Siz niye dahil olamıyorsunuz anlamadım. Biz valiliğe bağlı değiliz ama uygulanıyor. Üzme kendini siz neden ücretsiz çıkmıyorsunuz sizinde mi iptal ücretsiz ler?32 ye yaklaştıkça ve vakalar artttıkça kara kara düşünmeye başladım doğumdan sonra ücretsiz şansım yok şimdi vakalar böyle kurum valilik kararını uygulamıyor kafayı yicem valilik kararında
O zaman bende park alayım ya. 70-110 boyutu çok mu büyük? Bi tane beğendim de büyük mü acaba diyorum
Kızlar 2.sezeryan kaçıncı haftada oluyor doktorlarınız bişey diyor mu ?
Canım alakasız ama nuran hanım bana da pantpas önerdi bugün sarı su geliyor, sürekli yanıyor midem, kusuyorum dedim. Eşim de o yanmaya değil ağrıya iyi geliyor dedi. Sen bu pantpas tabletten fayda buldun mu?