2021 Şubat Anneleri

Valilik kararında valilik birimleri diyor. Biz neden dahil olduk Siz niye dahil olamıyorsunuz anlamadım. Biz valiliğe bağlı değiliz ama uygulanıyor. Üzme kendini siz neden ücretsiz çıkmıyorsunuz sizinde mi iptal ücretsiz ler?
Bizde bakanlık komisyonu karar veriyor, kendi üst biriminden yazı gelirse uyguluyor ancak şu an hem personel hem normal düzen çalışma devam ediyor evden çalışma uygulayamıyorlar öyle olunca uygulasa hiç personel kalmayacak... ev kredimiz maalesef tek maaş ile ödenemiyor yani maddi bizimki

Bana sormamissin ama bende cevap vereyim gaviskon rennie gibi seyleri kullanip fayda bulamayan ben pantpas yarım saat içinde agrimi sizimi keserdi ve uzun surede yanma vs olmazdi ben cok faydasini gördüm sahsen ama sürekli kullanimini onermemisti benim doktoeum cok ihtiyacın oldugunda kullan normalde vermeyi cok tercih etmeyiz demisti
Tşkr ederim, geçen bu ilaçtan o bahsetti diye sordum. kullanımıyla alakalı bir şey yazmadı, bunu kullan dedi. Bu ara hergün fenayım, safra geliyor ağzıma.

Tşkr ederim, geçen bu ilaçtan o bahsetti diye sordum. kullanımıyla alakalı bir şey yazmadı, bunu kullan dedi. Bu ara hergün fenayım, safra geliyor ağzıma.

Kullan cnm rahatlatiyor ama hani mesela normalde gunde 1 tane ya hani biraz iyi olduğunu günler kullanma o anlamda demisti doktorum. Ama bana tek faydali olan hap o oldu surupmus rennie vs mis beni daha kotu yapmisti

Bu arada normalde sabah ac karnina 1 tane veriyor doktorlar ama bana açken iyi gelmedi rahatsız etmisti ben yemeklerden 1 saat sonra aliyodum yanj acken yine rahatsız ederse o sekildede deneyebilirsin

Canım alakasız ama nuran hanım bana da pantpas önerdi bugün sarı su geliyor, sürekli yanıyor midem, kusuyorum dedim. Eşim de o yanmaya değil ağrıya iyi geliyor dedi. Sen bu pantpas tabletten fayda buldun mu?
Gibi gibi işte 2 ay hiç kusmadım ama bu aralar yine kusmaya yanmaya başladı kâr etmiyor artık 😕

60*120 benimki ahşap besigimde oyleydi ama filesi vs oldugu için park besigin esneme olayi cok oluyor mesela icine 70*130 yatak aldim tam oldu bi küçüğü küçük gelmişti uzun sure yanindan ayirmayi dusunjyyosan bence büyük degil
Yaa ben aynı boyutta aldım yatağını da. Hata mı ettim? 70x110 ikisi de

Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Doktorumuz bize en baştan beri ROYAL omega 3 balık yağı veriyor eczane fiyatı 140-165 TL arası değişiyor. Ve bizde bu ürünü alıyoruz

amma aynı hastanede farklı doktora giden arkadaşımıza farklı bi balık yağı verilmiş. Bu ürünün fiyatı ise 31 TL

nasıl olabilir diye başladım araştırmaya hatta internette satılan royal omega ürününüde aldım 112 TL idi

⚠️İnternetten gelen ürün bire bir replika bi üründü firmaya ulaştım ve danıştım merdiven altı üretim YALNIZCA eczaneden alın dediler...

İki ürünüde karşılaştırdım aradaki 110-130 TL fark etmez diyorsanız şuanda piyasanın en iyisi royal omega ama güvendiğiniz bi eczaneden temin edin mutlaka

Şimdide elenantal 1 i araştırıyorum buraya yine bilgilendirme yazarım

Ben de lansinoh aldım kızlar meme reddine karşı, bundan herkes çok memnundu kaç kişiden duydum
Meme reddine yönelik gaz yapmayan ürün istiyorsanız 2 ürün önereyim

1-) medela soft cup 720 TL gibi bi fiyatı var

2-) biraz daha uygun olan dr brown 0+ geniş ağız çizgili kapak şuan indirimde 255 TL

Kızlar bugün tam 27 Haftalık olduk
Benim bi kaç.gündür ilk zamanlarda ki sabah uyanınca midem bulanıyor boş boş öğürme isteği oluyor ve yanma da oluyor
Normal mi.bu acaba aranızda yaşayan varmı ?

Yaa ben aynı boyutta aldım yatağını da. Hata mı ettim? 70x110 ikisi de

Cnm yatakla alakalidir belki ben 60*120 aldığımda kenarinda asagisinda boşluk kaldi bende anlamadim tuaf bir şekilde o yuzden 70*130 yani en ve boydan 10 cm fazla aldim tam oturdu yani normalde yatak nasilsa oyle alinir ama bizim park besikte oyle olmadi 😃

Benim bi kaç.gündür ilk zamanlarda ki sabah uyanınca midem bulanıyor boş boş öğürme isteği oluyor ve yanma da oluyor
Bendd 26 haftaligim bir kac gundur bende aynısını yasamya başladım başta neyse onları yasiyorum sanki ağzıma bisey atsma midem bulanıyor

haftası yok canım 39 u zorlayalım dedi benim dr um zaten 38 den önce alma taraftarı değil doktorlar 37 den öncesi prematüre zaten zorunlu olmadıkça almaz.
İyiymiş canım ben daha kendi doktorumla konuşmadık 32 de gittiğimde sorucam bakalım inşallah oğlan da durur da 39 u bekler . Bide benim iki doğum arası 1.5 sene oluyor beklemek ister mi doktor bilmiyorum dikişlerden dolayı.

Bu arada park yatak almak isteyenler joie change&rock park yatak düşünebilir yanında gelen anne Kucağı ve alt değiştirme ünitesi ve ürünün kalitesi çok çok iyi merak edenler soru sorabilir bu ürün hakkında baby plus markadan uzak durun gıcırdama problemi olan bi ürünmüş kendisi

Kizlar guncel kilo alimlarinjz nasil? Basta verdiginiz kilo varsa onun uzerinden mi hesap ediyosunuz yoksa ilk hamile kaldiginiz kiloyumu baz aliyosunuz hesaplarken

Galiba bu haftalarda hepimiz öyleyiz her sabah düzenli safra çıkarmaya başladım. Yanmadan uyuyamıyorum. Saçları çıkmaya başlar deniyor bu haftalarda ondan yanma artarmış ama ben ilkinde keltoş doğurdum o yüzden buna pek insnmıyorum🤣😬

Back
X