2021 Şubat Anneleri

Kizlar guncel kilo alimlarinjz nasil? Basta verdiginiz kilo varsa onun uzerinden mi hesap ediyosunuz yoksa ilk hamile kaldiginiz kiloyumu baz aliyosunuz hesaplarken
Merhaba totalde 10 kilo aldım ama 4 kilosunu bu ay birden alınca şeker yüklemesi yaptık tabiki yüksek çıktı diyetteyim şuan ve diyete başladığımdan beri 1 kilo verdim

Kizlar guncel kilo alimlarinjz nasil? Basta verdiginiz kilo varsa onun uzerinden mi hesap ediyosunuz yoksa ilk hamile kaldiginiz kiloyumu baz aliyosunuz hesaplarken
ilk hamile kaldığım kiloyu baz alıyorum tam emin değilim aldığım kiloda evdeki tartı doğrumu çok emin değilim yatmadan tartıda 64 kilo çıkıyorum ama sabahları 62,7 falan tartı bence biraz eksik tartıyor dr la aramda fark çıkar muhtemelen neyse uzattım 63,5 kilo olduğumu düşünürsem 63,5-56 7,5 kilo almışım en az şu ana kadar 8 de olabilir :)

Meme reddine yönelik gaz yapmayan ürün istiyorsanız 2 ürün önereyim

1-) medela soft cup 720 TL gibi bi fiyatı var

2-) biraz daha uygun olan dr brown 0+ geniş ağız çizgili kapak şuan indirimde 255 TL
Biberon için oldukça pahalı söyledikleriniz ben şahsen alamam mantıklı da değil zaten

Biberon için oldukça pahalı söyledikleriniz ben şahsen alamam mantıklı da değil zaten
Ya bi çocuk doğsun da reddetsin, zaten kaç anneden kaçı bunu yaşıyor acaba🤗 alanlar kutuları açmasın belki ikinci el satarsınız hiç kullanmadan...

Bana sormamissin ama bende cevap vereyim gaviskon rennie gibi seyleri kullanip fayda bulamayan ben pantpas yarım saat içinde agrimi sizimi keserdi ve uzun surede yanma vs olmazdi ben cok faydasini gördüm sahsen ama sürekli kullanimini onermemisti benim doktoeum cok ihtiyacın oldugunda kullan normalde vermeyi cok tercih etmeyiz demisti
Kizlar benim de midem yaniyor o kadar aci su fln gelmiyor ama baya baya rahatsizlik hissi. Ayakta dolasirsam.yanmiyor. Oturunca oluyor. Yakan besinler ise salçalı yemek, turşu, mayalı ekmek

32 ye yaklaştıkça ve vakalar artttıkça kara kara düşünmeye başladım doğumdan sonra ücretsiz şansım yok şimdi vakalar böyle kurum valilik kararını uygulamıyor kafayı yicem
Allah cezalarini versin hic kolaylık gostermediler bizde de. Ben de çalıştım artik gucum.kalmadi. psikolojim bozuldu. Aksam o saatte benim gibi bir tane kisi yok, herkes evine gitmis. Koca karnimla ben trafikteyim. Ve benimkine benzer kurumlar özel olmasina rağmen hep evden çalıştırdı.

Sağol canım 🤗

37+0 itibariyle izine ayrılıyosun diye biliyorum canım 32+0 da da çalışabilir yada çalışamaz alırsın.

Ben istanbulda kamuda calisiyorum canım burda 10 yaş altı çocuğu olan ve hamilelere idari izin verdiler bende çalışabilir alıp o idari izinden yararlanmak istiyorum inşallah . Hem maaş alicam hemde iznimi doğum sonrasına aktarabilcem işe gitmeden eğer ki şefim sorun çıkarmazsa .
Bu ülkede artik haksizlik tavan yaptı. Ben izin verilsin yeter ki üstüne ben onlara para vereyim diye yırtınıyorum. Ki bulundugum sehir aksam en cok artis olan sehirler arasinda sayildi. Ama kurum hicbir onlem almıyor valilikten karar çıkmadığı icin. Bir kişinin insiyatifine bırakılmış iste buna sinir oluyorum.

Ya rvet ya hangisi önemli acaba, ben 67 ile hamile kaldım 63 e indim şimdi 69 um

Allah cezalarini versin hic kolaylık gostermediler bizde de. Ben de çalıştım artik gucum.kalmadi. psikolojim bozuldu. Aksam o saatte benim gibi bir tane kisi yok, herkes evine gitmis. Koca karnimla ben trafikteyim. Ve benimkine benzer kurumlar özel olmasina rağmen hep evden çalıştırdı.
Şu ann idari izindeyim izne çıkabilmek için 2 hafta sonu ve akşamları mesai yaptım zorlanarak şükür şu an evdeyim ama 32 ye az kaldı umarım o zamana tüm haftaları içerir genelge çıkar

Korbel kullanan var mı aranızda varsa memnuniyeti nedir. Ben kokuya cidden gelemiyorum ilkinde almadım şimdi alsam mı diyorum, işe yarıyor mu

Valilik kararında valilik birimleri diyor. Biz neden dahil olduk Siz niye dahil olamıyorsunuz anlamadım. Biz valiliğe bağlı değiliz ama uygulanıyor. Üzme kendini siz neden ücretsiz çıkmıyorsunuz sizinde mi iptal ücretsiz ler?

Canim ailene çok geçmiş olsun
Allahtan acil şifalar diliyorum

[

Benimde bi haftadır sabahları oluyo Anlamadım 😕

Galiba bu haftalarda oluyo canım

Bendd 26 haftaligim bir kac gundur bende aynısını yasamya başladım başta neyse onları yasiyorum sanki ağzıma bisey atsma midem bulanıyor
Aynen benimde öyle biraz hastaydım ondan mı dedim ama şimdi iyi oldum yanma ve bulabtı devam ediyo hala

Malesef başta kilo vermedim 10 kilo aldım şu ana dek :(

Galiba bu haftalarda hepimiz öyleyiz her sabah düzenli safra çıkarmaya başladım. Yanmadan uyuyamıyorum. Saçları çıkmaya başlar deniyor bu haftalarda ondan yanma artarmış ama ben ilkinde keltoş doğurdum o yüzden buna pek insnmıyorum🤣😬

Aynen canım saçları çıkıyor olabilir bunu bende duymuştum sanki ama sebebi bumu bilmem 😊

Kızlar aranızda korona geçiren varmı ?
Ben geçtiğimiz günlerde büyük ihtimalle geçirdim ailem de pozitif çıkanlar oldu bende temaslıydım
İlaç kullanamayacağım için eve test yapmaya gelmediler şu anda 7.günüm daha iyiyim çok şükür grip gibi geçirdim diyebilirim bi tık daha ağırdı ama çok şükür ateşim falan çok çıkmadı

İnternetten araştırdığım kadarıyla bebek etkilenmiyor diye okudum dinledim hep
Ağrı kesici bile almadım
Karantinam bitince ilk işim doktora gitmek
Bana dua ederseniz çok sevinirim
İnşallah bebeğim iyidir
Hareketleri iyidi hep bugün de ayaklar kasığımda galiba bir baskı ve hereket var hafif

Kızlar aranızda korona geçiren varmı ?
Ben geçtiğimiz günlerde büyük ihtimalle geçirdim ailem de pozitif çıkanlar oldu bende temaslıydım
İlaç kullanamayacağım için eve test yapmaya gelmediler şu anda 7.günüm daha iyiyim çok şükür grip gibi geçirdim diyebilirim bi tık daha ağırdı ama çok şükür ateşim falan çok çıkmadı

İnternetten araştırdığım kadarıyla bebek etkilenmiyor diye okudum dinledim hep
Ağrı kesici bile almadım
Karantinam bitince ilk işim doktora gitmek
Bana dua ederseniz çok sevinirim
İnşallah bebeğim iyidir
Hareketleri iyidi hep bugün de ayaklar kasığımda galiba bir baskı ve hereket var hafif
Benim dört gebe arkdasim geçirdi hepsininde bebekleri iyi çok şükür zaten hamilelikte ilaç kullanılmıyor

Kızlar bugün tam 27 Haftalık olduk
Benim bi kaç.gündür ilk zamanlarda ki sabah uyanınca midem bulanıyor boş boş öğürme isteği oluyor ve yanma da oluyor
Normal mi.bu acaba aranızda yaşayan varmı ?
Normal. Ben 29. Haftamda gittim doktora mide yanmaları ağrıları başladı mı diye sordu. Ben de her zaman vardı dedim. Farklı bir doktordu kendi doktorum korona olduğu için bu doktora gitmiştim

Back
X