- 13 Mart 2019
- 15.852
- 60.899
- 598
Gerekiyomuş canım. 8. Haftada kanamam olmuştu bana da vurmuşlardı o zaman. 28de tekrar vuruldum gecen hafta
Çok sağol canım bunu hep merak ediyodum
Peki devlette mi vuruldun özelde mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerekiyomuş canım. 8. Haftada kanamam olmuştu bana da vurmuşlardı o zaman. 28de tekrar vuruldum gecen hafta
Biz de dün 28 hafta olduk ve bugün ilk defa mide bulantısı ile kustum. Normalde yanmadan dolayı kusardım
Kız bebiş bekliyoruzKızlar cinsiyetleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya eklerim
Yanlış sayfada kalmışımKız bebiş bekliyoruz
Dr. una sor canim. Biz de eczaneden aldik hep omepa vm diye vitamin yazmisti bana da. Internete oyle diyorlar ama yani merdiven alti uretim ise saglik.bakanligi yakalasin sattirmasin yani. Halkin sagligi söz konusu buradaYapma yabana da omega royal verdi doktor ucuz diye internetten aldım.off bişey olur mu ki içtim o kadar
Devlette vuruldum ikisinideÇok sağol canım bunu hep merak ediyodum
Peki devlette mi vuruldun özelde mi
Öyle bir şey olamaz ki biz hep netten alıyoruz numaraları var bunların fatura ile geliyor bilindik eczane siteleri ve av sitelerinde 0risk sistemi var olamaz olursa ve şikayet edilirse büyük belalar gelir başlarına.Dr. una sor canim. Biz de eczaneden aldik hep omepa vm diye vitamin yazmisti bana da. Internete oyle diyorlar ama yani merdiven alti uretim ise saglik.bakanligi yakalasin sattirmasin yani. Halkin sagligi söz konusu burada
Aslinda ben de bunu demek istedim, öyle sahte olsa yasaklanirdi alenen satılamaz. Sonuçta izinli olmasi lazim. Bir de vitaminin replikasi nasıl oluyor. Bilmiyorum aklim ermedi.Öyle bir şey olamaz ki biz hep netten alıyoruz numaraları var bunların fatura ile geliyor bilindik eczane siteleri ve av sitelerinde 0risk sistemi var olamaz olursa ve şikayet edilirse büyük belalar gelir başlarına.
Bende anlamadım, sahte vitamin biraz zor ama fahiş fiyat farkida olmaz gibi hani eczanede 100 ise nette 80 falan olurAslinda ben de bunu demek istedim, öyle sahte olsa yasaklanirdi alenen satılamaz. Sonuçta izinli olmasi lazim. Bir de vitaminin replikasi nasıl oluyor. Bilmiyorum aklim ermedi.
Ben 5 kilo aldım gebelik şekerim çıktı sabitlendim ne alıyorum ne veriyorm gram bile aynı ama bebek çok şükür alıyo geçen hafta 1 kiloydu şim di 1 kilo 200 gram
AYnen benimde işim hafifti her fırsattı şekerleme yapıyordum özelde, şimdi kamudayım wc gitçek vakit yok, pandemi stresi ilgi bekleyen çocuk, mecbur yemeğin olmak zorundaYok.cnm ya yapmazlar. Hele 32. den sonra 16 haftalik yasal.dogum izni direkt basliyor 37 ye fln uzatmıyorlar kesinlikle... ben de ilk dogumumda 37 ye kadar calismistim ama hem pandemi yoktu hem evde cocuk yoktu hem de daha genctim
Bu gün tam 28 hafta oldum gebelik şekeri çıkmasaydi eminim ki daha çokk baya çokkk alırdım ama diyet beni baya durdurdu cok zor ama gerçekten besleniyorm belki de hayatimda ilk defa beslenerek yiyorum. Gerçekten herseyde var bi hayırTabi cnm aslinda aldigimuz kiloyla alakasi yok bebegin kilosunun ne kadar sağlıklı beslenirse o kadar daha kilo aliyolar. Sen kacinci haftadasin cnm gayet normal kilo alimin aslında
Nefsimize hakim olamayınca işte rabbim böyle uyarıyor şeker hiç iyi birşey değil aslında tatlı gibi gözüken zehirBu gün tam 28 hafta oldum gebelik şekeri çıkmasaydi eminim ki daha çokk baya çokkk alırdım ama diyet beni baya durdurdu cok zor ama gerçekten besleniyorm belki de hayatimda ilk defa beslenerek yiyorum. Gerçekten herseyde var bi hayır
Aynen canm bi yararı yok vücuda zevkine yiyoruz işte ama daha 3 aya yakın var belki bu alışkanlığimdan kurtulurumNefsimize hakim olamayınca işte rabbim böyle uyarıyor şeker hiç iyi birşey değil aslında tatlı gibi gözüken zehir
Bende hamileliğimde tatlıdan aşırı tiksindim oyuzden hep acaba kız mı falan dedim ama ikiside erkek çıktıAynen canm bi yararı yok vücuda zevkine yiyoruz işte ama daha 3 aya yakın var belki bu alışkanlığimdan kurtulurum![]()
Ben çol yiyordumm kız çıktı şimdi de bir parça bile yiyemiyormBende hamileliğimde tatlıdan aşırı tiksindim oyuzden hep acaba kız mı falan dedim ama ikiside erkek çıktı![]()
İçini ferah tut sen bana da kese daha oluşmamış bu kirs dediler :) oysa keseymis kanamam oldu hamile olduğumu öğrendiğim 2. Gün doktor çok umut bağlama düsebilir rahimde kanamalar var dedii am 7. Ayımdayüm bak yani Allaha dua et ona emanet et güvende kalHerkese merhaba... Bu hafta hamile olduğumu öğrendim ve dün büyük bir mutlulukla doktora gittim. Alttan baktı kese oluşmuş dedi fakat bu aşağıya yerlemiş düşebilir dedi. Dünden beri ağlıyorum. Bugün başka bir doktora gittim izliycez haftaya bidaha gelin dedi. Bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar.
Gerçekten çok kötüyüm. Lütfen yardımcı olun. Böyle bir durum yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mınyada sonradan düzelen üste çıkan...