2021 Şubat Anneleri

İçini ferah tut sen bana da kese daha oluşmamış bu kirs dediler :) oysa keseymis kanamam oldu hamile olduğumu öğrendiğim 2. Gün doktor çok umut bağlama düsebilir rahimde kanamalar var dedii am 7. Ayımdayüm bak yani Allaha dua et ona emanet et güvende kal
Sizin adınıza çok sevindim. ☺️
Benimki rahim ağzına yakın yerleştiği için rahim büyüdüğünde yukarı doğru çıkmazsa plasenta previa olcak sanırım. Gerçekten aklım o kadar karıştı ki şu 2 günde.

Bende oğlumda tatlıyı hiç aramadım aklıma bile gelmedi ama kizimda fena tatlı istiyorum zaten şekerim çıktı 1 haftadır diyetteyim bugünde 100 Luk yükleme yaptırdık bakalım o nasıl çıkacak 1 haftadır aşırı yoksunluk çekiyorum tatlıya karşı

Cnm kaclik yuklettin ilk kac cikti 1. Ve 2.saatkik sonuçların

Kızlar ben bugun 75 lik seker yükleme testi yaptirdim
Açlık 78 cikti
1.saat 186 (180den dusuk olmaliymis)
2.saat 61 çıktı

İlk kani 45 dakika sonra verdim aslında 1 saatte değil. Yalniz benim anlamadigim 1.ve 2.saat arasinda cok fark var bir anda çıkıp inmesi sakınca degilmi? Bu sonuclarla endokrinede gitmeyi düşünüyorum aslinda kadin doğum eger oraya dikkat etmezse diye.

Kızlar ikinci bebiş oldugu için beşik bebek arabası mama sandelyesi pusetim vs kaba esyalarım var.. bez pamuk kıyafet havlu emzik biberon ateşölçerimz banyo malzemeleri anne ürünleri vs onlarıda tamamladık. Kaldı mama işi. Olurda ilkindeki gibi elimin altonda bulunsun sezeryan olacagım için süyüm hemen gelmeyebilir. Sma mı bebelac gold mu aptamil mi?

Kızlar ikinci bebiş oldugu için beşik bebek arabası mama sandelyesi pusetim vs kaba esyalarım var.. bez pamuk kıyafet havlu emzik biberon ateşölçerimz banyo malzemeleri anne ürünleri vs onlarıda tamamladık. Kaldı mama işi. Olurda ilkindeki gibi elimin altonda bulunsun sezeryan olacagım için süyüm hemen gelmeyebilir. Sma mı bebelac gold mu aptamil mi?

Cnm her bebege göre değişiyor sende tecrübelisin zaten ama icerik olarak bakarsak
Sma da prebiyotik lif yok
Aptamilin 1 numarası katkısız anne sütüne yakin benim bebegimde gaz yapmisti baya ama
Bebelac gold 1 den 3 numaraya kadar içeriği en temiz olan mamalardan bitanesi
Basladigimla devam ederim vs gibi düşünüyorsan bebelac gold derim 🙏

Benim kızım ısrarla aptamili içmemişti bebelac gold içiyordu bebekten bebeğe değişiyor

Hayırlı akşamlar kızlar meraba.. sizin yeme içme durumlarınız nasıl ben ilkmbaslarda hep ekşi şeyler yerken 5.Aydan sonra baya bi tatlı ve çikolataya düştüm.. kızı olacak olan arkadaşlar hep tatli yediklerini yazmışlar.. gerçekten tatlı ekşi yeme durumları cinsiyet e göre değişiyor mu acaba🤔

Kızlar hastaneye ne sıklıkla gidiyosunuz ben en son 28de gitmiştm o zamana kadar ayda bir çağırıyodu 30da çağırdı özellikle zormayıda unuttum doktora. Bu son haftalarda özellikle yapılan birşeyler var mı ? sonlara yaklaştıkça böyle sıklaştırıyolar mı muayeneleri ?

Kızlar hastaneye ne sıklıkla gidiyosunuz ben en son 28de gitmiştm o zamana kadar ayda bir çağırıyodu 30da çağırdı özellikle zormayıda unuttum doktora. Bu son haftalarda özellikle yapılan birşeyler var mı ? sonlara yaklaştıkça böyle sıklaştırıyolar mı muayeneleri ?
Benim doktorum 32 'ye kadar herhangi bi terslik hissetmedikçe 5-6 haftada bir çağırıyordu. Açıkçası pandemiden dolayı bende hastaneye giderken tedirgin oluyorum . Artık 30 lu haftalarda daha sık cagirabilirler ama ona da 3 haftada 1 gitmeyi düşünüyorum . Bence sende doktorunla görüş vakalar çok arttı riske atmaya gerek yok

Benim doktorum 32 'ye kadar herhangi bi terslik hissetmedikçe 5-6 haftada bir çağırıyordu. Açıkçası pandemiden dolayı bende hastaneye giderken tedirgin oluyorum . Artık 30 lu haftalarda daha sık cagirabilirler ama ona da 3 haftada 1 gitmeyi düşünüyorum . Bence sende doktorunla görüş vakalar çok arttı riske atmaya gerek yok
Bende gitmek istemiyorum etrafımda herkes korana bu zamana kadar korudum kendimi inşallahta olmadan atlatırız bu dönemleri. Devlete gittiğim için doktora ulaşmak zor oluyo aldım randevu artık gidince söylicem olabildiğince geç gelmek istiyorum sıkıntı olur mu diye şu çatı muayenesi dedikleri ne zaman yapılıyo

Önerdiğiniz marka var mi

Ben e bebek teki baby&me kullanıyorum içeriği temiz baya uzun gidiyor ama mustela da iyi bu konuda bebek losyonu vs içeriği temizdi ama sampuanini hic alip bakmadim. ama içeriği temiz uygun fiyata ürünler var yani kokusu vs de guzel ben baby&me denemeni tavsiye ederim

Hayırlı akşamlar kızlar meraba.. sizin yeme içme durumlarınız nasıl ben ilkmbaslarda hep ekşi şeyler yerken 5.Aydan sonra baya bi tatlı ve çikolataya düştüm.. kızı olacak olan arkadaşlar hep tatli yediklerini yazmışlar.. gerçekten tatlı ekşi yeme durumları cinsiyet e göre değişiyor mu acaba🤔

Ben seninle ayni durumdaydim eksiydi tatliya döndü kizim olcak ama oglumda hep tatliydi 😂

Baby&me sampuani çok güzel e bebekte satılıyor içeriği de temiz ✌️ hemde baya gidiyor ogluma onu kullanmistim.simdi kizim.icinde kiz olani alicam ☺️
Ben de bu ürünü kullanıyorum, yine buna devam ederiz... Deli para vermeye gerek yok ve içeriği temiz... 🤗

Back
X