• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Iyi aksamlar sevgili anneler gebelik şekeri olanlar doğum 38 . Hafta da oluyor muş doğum doğrumu sizce bi endişelendimb

İyi akşamlar kızlar diş eti yada ağız içi problem yaşayan varmı? Gebeliklemi alakalı acaba

Teşekkürler çok güzel bi paylaşım olmuş ama benim aklımda bi soru işareti var ben ikiz gebeyim. Şuan pandemiden dolayı gebeler 24/32 arası idari izinli sayılıyor. Normalde Çoğul gebede 30. Haftada doğum raporu alınması gerekiyo ama pandemiden dolayı 32. Haftadamı alıcaz .
Benim izin yazırdığım hastane 30 da gelin doğum izniniz yazılsın dedi

İyi akşamlar kızlar diş eti yada ağız içi problem yaşayan varmı? Gebeliklemi alakalı acaba
Diş eti kanamaları ve hassasiyet mevcut... İlk hamileliğimde de oldu 34te gitmiştim yapacak bir şey yok tuzlu suyla gargara yap demişti diş doktoru. git gide artıyor da... Burnum da kanıyor bu ara çok... İkisi de hamilelikle alakalı...

Ev işlerini Yapıyorum ben canım.. mide yanması içinde sade maden suyu veya süt iyi geliyor 🤷‍♀️
Mide yanmasına hiç bir şey fayda etmedi bana. Renin de içiyorum ama yok. Asitten boğazım tahriş olmuş ne yersem yeyim yutmaya başladığım anda yanmaya başlıyor boğazımdan itibaren. Pis boğazıma engel de olamıyorum hem yanıyorum hem yiyorum 🥴

Kızlar bir konuda daha fikrinizi almak istiyorum. Lohusalığım yaza denk geldiği için çok sıcaklıyordum hiç kullanmadım. Ama sabahlık hastanede ya da evde lazım olur mu? Ben evde hırka gibi şeyleri de giymeyi seven biri değilim. Ağırlık yapıyor bana. Ama Ablam al lazım olur diyor.

Benim kız il 3 ay istikrarlı ayda 1600 kilo aldı😅bir yaşında 12 kiloydu🤣🤣 3.400 doğdu ama cücük gibi oldu aldıklarım. Şimdi bu kaç kilo bilmiyorum ama erkek olunca genler kiloyu sevince boşa para vermek istemiyorum...

O maşallah ona bizim oglan 18 aylik 11 kilo 😃 insallah bu gelen istahli olur istiyorum bende ☺️

Corasprin kullanan var mı ne zaman birakacaz?
Ben kullanıyorım.geöen sordum dr'uma kendisinin bilgi vereceği yok. Kanı sulandırıdğı için tehlikeli ameliyatta fln aklıma takıldı yoo yok kullanmsya devam et dedi ama ben 32 de bırakırım . Bnmkinn takibi 0😡 senn dr'un da br şey derse bna da söyler misin?
Benim 1 aydır her fırçalamada diş etlerim kanıyor.dişlerimi eskisi gibi iyi fırçalayamıyorum o yüzden. Bir de 20 lik ağrısı çekiyorum ki sorma. Hamileyken çektirmeyim dedim😭
Tuzlu suyla gargara yapmayı da hep unutuyorum 🙄😒

O maşallah ona bizim oglan 18 aylik 11 kilo 😃 insallah bu gelen istahli olur istiyorum bende ☺️
1 yaşına kadar anne sütü dışında birşey yemedi, yapısal bi kilosu var boylu postlu, yoksa benimki de iştahsız... Her şeyi hevesle yiyen bebe benim de hayalim😬

Back
X