• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Şeker yüklemem yüksek çıkmıştı zaten ondan kaynaklı.. Onun haricinde zaten hep açım ben 🙄 beyaz ekmeği yasakladım dün.. Şeker, tatlı yasak.. Peynir zeytin çok yerdim fazlası zararlı.. Dikkat edeceğim Biraz geç oldu ama umarım işe yarar.. Zaten doktorum direk dahiliyeye yönlendirdi.
Ben de 52 ile hamile kaldım 66 kg olmuşum. Ben de kilo almışım 😐

Şeker yüklemem yüksek çıkmıştı zaten ondan kaynaklı.. Onun haricinde zaten hep açım ben 🙄 beyaz ekmeği yasakladım dün.. Şeker, tatlı yasak.. Peynir zeytin çok yerdim fazlası zararlı.. Dikkat edeceğim Biraz geç oldu ama umarım işe yarar.. Zaten doktorum direk dahiliyeye yönlendirdi.
Tatlıyı çokmu tüketiyodun peki

Memnun kalmana sevindim canım gerçkten de öyle sen sormadan herşeyi anlatıyor genellikle korkutmuyor da ( geçen biraz korkutmuştu beni) sakin sakin normal bir şekilde anlatıyor herşeyi. Sağol soruyu sordugun için de canım bende büyük ihtimalle genel anestezili olurum eşimi alsalar belki belden uyuşturma isterdim ama pandemiden dolayı almazlar herhalde. 30 lu haftalarda doğumla ilgili daha net bilgi verir şimdi daha erkenmis senin.

Ben oglumda o kadar korkutulmaya alistim ki yeterki dogrulari soylesinler kotu de olsa diyorum😃 ama gerçekten relaxti yani korkutmadi sadece erken doğum riskim oldugu için takibimiz sık sık olmali dedi isi sansa bırakmadı.muhtemelen sanada temkinli olmak istemiştir . Doğum ucretlerinide sorucaktim aslinda unuttum onu hani spinalde ne kadar farkediyor merak ettim. Yanımda esim veya ablam olsa sanirim bende spinal olabilirdim ama tekken tansiyonum felan cikar kesin güvenemiyorum ☺️ sen ne zaman gidiceksin dogum izni raporu almaya cnm

Kızlar e bebekten güzel şeyler aldım baya indirim var tavsiye ederim

Eklentiler

• E630729F-26E1-4256-AEC6-2F2C7A8EE9D9.webp
    E630729F-26E1-4256-AEC6-2F2C7A8EE9D9.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 7D6675D5-0325-4A43-BED9-28B0DBDBB68F.webp
    7D6675D5-0325-4A43-BED9-28B0DBDBB68F.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 111
28+2 Kızlar bebeğiniz kaç kilo acaba benim doktor senin bebeğin iri bebek dedi 1503 kg olmuş 30. 31 haftayla uyumluymuşum

Gebelik şekeri etkiliyor genelde cnm su fazlalagi vs yok dimi. Ben 30 hafta uyumlu dogum yaptim ilk oglumu 1600 gramdı. Biraz iri gidiyor bebeğin evet sekeri dengelersen duzelir Allahin izniyle yakın takip onermedimi sana genelde gelisim geriligi ve ileriliginde sıkı takip etmek ister doktorlar

Simdi ciktim muayneden

Nuran Hanıma bayıldım tek kelimeyle harika bir doktor benim kafamdaki soru isaretlerini ben söylemeden kendisi tek tek bana aktardı erken dogum öyküm olduğu için ekstra sık kontrol istedi vitamin destegi vs verdi o yüzden haftaya ctesi tekrar randevu alicam.
Günün özetini anlatiyorum sorulan sorulardan yola çıkarak 😃

🌿Heryer polis kayniyo ama beni durduran olmadi zaten hastahane msj göndermişti durdursalar o msji gostericektim.
🌿 Hastahane cok temiz ve nezih bir ortam. Odaları gormek istedim fakat bos oda yoktu o yüzden bir dahakine diyorum ☺️
🌿 Doğumdan once covid testi yapiliyormus (gözüm korkuyor bu testten ama el mahkum)
🌿 Anestezi olarak spinal tercih ediyolarmis genelde ama genel isteyene genel yapiyolarmiş. Spinalde endise ederim diye düşünüyorum o yüzden genel yaptiricam ben %90
🌿 Muhtemel doğum tarihi vermedi bana çünkü riskli gebeliğim zaten sıkı takipte olucakmisim duruma göre müdahale edilsin diye
🌿27+3 ama 26+0 uyumlu gebeliğim bebegim 900 gram benden bu kadar 😃

Son olarak Haftaya ctesi randevu alcak olan varsa randevu saatlerinizi yazın tanışalım 😃
Çok sevindim beğenmene. 😊 normal doğum olursa covid testi nasıl olcakmış acaba? Normal doğumun günü yok ki

Gebelik şekeri etkiliyor genelde cnm su fazlalagi vs yok dimi. Ben 30 hafta uyumlu dogum yaptim ilk oglumu 1600 gramdı. Biraz iri gidiyor bebeğin evet sekeri dengelersen duzelir Allahin izniyle yakın takip onermedimi sana genelde gelisim geriligi ve ileriliginde sıkı takip etmek ister doktorlar
Suyu normal Allahtan.. Dahiliyeye yönlendirdi direk. Zaten yarından somrada uçakla yolculuk var dönüşte mutlaka gel dedi

Bende de durum aynı şekerim var diyetteyim çok zor diyette olmak 15 gün oldu ama kilo alimim durdu 2.5 kilo verdim bebek iri değil ama ben iriyim😊 şekerim çok yüksek

Selamlar güzel anneler :) nasılsınız neler yapıyorsunuz 😊

Geçen gün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim tecrübemiz pek yok şimdilik bu kadar kıyafeti var eğer fırsat olursa birkaç parça daha alırım 😊

geride evin detaylı temizliği dip köşe düzeni kaldı ama artık çok çabuk yoruluyorum iş yaparken gerçekten gücüm yetmiyor 😐

Sizler ev işlerinde nasılsınız

Eklentiler

• 20201205_150136.webp
    20201205_150136.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 108
  • 20201205_150023.webp
    20201205_150023.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 107

Geçen gün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim tecrübemiz pek yok şimdilik bu kadar kıyafeti var eğer fırsat olursa birkaç parça daha alırım 😊

geride evin detaylı temizliği dip köşe düzeni kaldı ama artık çok çabuk yoruluyorum iş yaparken gerçekten gücüm yetmiyor 😐

Böyle düzenli kıyafetleri görünce imreniyorum maşallah🤣 ben siparişleri bi yere yığdım, daha var bu aşamaya...
Aynen çok çabuk yoruluyorum artık. Nefesim kesik kesik konuşurken bile soluk sesimi duyuyorum. Hoş sağlam kilo aldım, 14 kilocuk😬 onun da etkisi var... Bebiş de 2 kilo olmuştur tahminimce... Bi çorba yapıp oturuyorum diğer yemeğe 1 saat sonra girişiyorum. Demin süpürdüm silme yarına diyorum. Doğuma doğru evi temizlemeye birini çağırıcam gibi gözüküyor...

Kızlar e bebekten güzel şeyler aldım baya indirim var tavsiye ederim
Güle güle giysin. Ebebekin İnternet sitesi çok kötü, sipariş verene kadar kırk kere girdim çıktım, geceden beri uğraşıyorum. Kartı kaydettim de anca öyle sipariş verdim, şimdi kartı silemiyorum uyuz oldum🤣

Kızlar ben de bugün kontrolden geldim, 31+4. Bebişin suyu iyi dedi, ölçümleri normal haftasıyla uyumlu. Gebelik sekeri var bu nedenle fazla su ve fazla kilo istemiyor dr. Pazartesiye de 32. hafta çalışamaz raporunu alicam. Benim işim çok yoğun ve ofis kalabalık. Aksam 7 de çıkılıyor. Bu nedenle iş yerinde çalışacak ve 37. haftayı bekleyecek durumum yok. Coraspin, demir ve omepa vitamin devam dedi. 2 hafta sonra kontrol. Nst bağlanmadım . Hepinize iyi tatiller...

Battaniyeler ne kadar güzel çok beğendim nerden aldın canım ? Ben de battaniye bakıyodum ebebekten şimdi.

Back
X