• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Ben yeniyim bu mecrada e bebekte şubatta da mı indirim oluyor bilmiyorum 🤪
Evet cnm onun kataloğu oluyor her gün ayrı bir kategoride indirim. Bakarsın eksiğin olsn şeyleri kafana yatarsa alirsin. Ben artık ekran görüntüsü alıp kaydediyorum. Eski fiyat ve yeni fiyat. Çünkü bazen indirim yaptık deyip bindirim yapıyorlar

Kızlar daha önce doğum yapanlara sormak istiyorum.
Doğumdan çıktıktan sonra 5 kg gidiyor değil mi? Kabaca 3 kg çocuk, plesanta,su ve şişkinlik 2 kg olsa diye düşündüm.🙈
Bir de ne kadar sürede eski kilonuza geri döndünüz?🙃
Allahtan kışın doğum yapıyoruz yaza kadar zayıflarım diyorum. Allah'ım sağlık versin de🤲
Ben 20 ayda 24ünü verdim diyetsiz emzirmek zayıflatıyor. 18 aylıkken Bebiş tekrar hamile kaldım

28+2 Kızlar bebeğiniz kaç kilo acaba benim doktor senin bebeğin iri bebek dedi 1503 kg olmuş 30. 31 haftayla uyumluymuşum
Ben de 27+3 te 1214gr çıktı bebeğim. Karnı genişti haftasına göre. Doktor şekerden şüphelendi ama şeker çıkmadı hatta tokluk şekerim alt sınırın da altında çıktı. Hipoglisemi olabilir belki daha doktora göstermedim. Bu arada isimler de yavaştan belli olmaya başladı sanırım. Biz yekta koyacağız oğlumuza. Siz de yazarsanız tabloya eklerim

Selamlar güzel anneler :) nasılsınız neler yapıyorsunuz 😊

Geçen gün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim tecrübemiz pek yok şimdilik bu kadar kıyafeti var eğer fırsat olursa birkaç parça daha alırım 😊

geride evin detaylı temizliği dip köşe düzeni kaldı ama artık çok çabuk yoruluyorum iş yaparken gerçekten gücüm yetmiyor 😐

Sizler ev işlerinde nasılsınız
Ben yaparken bişi anlamıyorum nerdeyse tüm evi temizliyorum sonra 3 gün yerimden kalkamıyorum her yerim tutuluyor. Olay anında yorulduğumu çözemiyorum sonrada hastalanıyorum

Canım yapmayı denedin mi bilmiyorum ama annem dolma ve sarma da atıyordu buzluğa. Çiğ olarak, mayalı hamur iyi oluyor pizza ve poğaça için. Çocuklara özellikle evde çocuğun varsa. Bir de manti çok atıyoruz biz bir gün oturup 3-4 beze yapıyor, benim kıza pişiyorum seviyor. Aslında yapmayı bilsem içli köfte de atılıyor buzluğa. Bir de klasik kıymadan köfte hazırlayıp ya da sulu köfte icin minik köfteler de döndürülüyor.

Evet csnım sarma bzde atarız
Mantıda çok kolay ve lezzetli oluyor buda güzel fikir
Köfteyi bi ksç kere bende atmıştım inanılmaz kolaylık 😍

Ben yaparken bişi anlamıyorum nerdeyse tüm evi temizliyorum sonra 3 gün yerimden kalkamıyorum her yerim tutuluyor. Olay anında yorulduğumu çözemiyorum sonrada hastalanıyorum

Ben direk akşamına pert oluyorum kalçam çok ağrıyor resmen yürüyemez hale geliyorum
Bugünde akşam yemekten sonra aşırı ağırlaştım ne sağa dönebiliyorum ne sola kendimi taşıyamıyorum 😣 biraz yediklerime dikkat etsem süper olacak çok kilo aldım 😣 en son 11 kilo almıştım

Kızlar bide 2 gündür geceleri soluk borum yanıyor sanki böyle acılı bişey yemiş gibi
Gece uykularım çok kalitesiz hep uyanıyorum sabah 8 9 dan 12 ye kadar daha güzel uyuyorum sizin uykular nasıl

Kızlar bide 2 gündür geceleri soluk borum yanıyor sanki böyle acılı bişey yemiş gibi
Gece uykularım çok kalitesiz hep uyanıyorum sabah 8 9 dan 12 ye kadar daha güzel uyuyorum sizin uykular nasıl
Ezanda uyanıyorum sonra uyuamıyorum ben de... ve gece ya terlemiş oluyorum ya da tuvalete uyanıyorum.

Yastığını biraz daha yükselt. Mide yanmaları normal artık çoğumuzun yanıyor. Hem Bebiş büyüdü mideye baskı yapıyor, hem de şu an kurt adam gibi tüylenmeye başladı vücutları o yapıyor. ben sabahları yeniden safra çıkarmaya başladım o yanmaları yüzünden . Kesintisiz uyku neydi unutalı yıllar oldu😬 kalçam ve omzum çok acıyor, bir de wcdeyim devamlı, çok baskı var mesanaye artık... Az kaldı🙏🙏🙏 hepsini unutucaz 40-60güne🤣

Bende çok bunalıyorum ve tuvalete hiç kalkmazdım önceden şimdi mutlaka kalkıyorum sabah 6 dan 8 9 a kadar uyanığım sonra yine uykum geliyor 🙄
Evde çocuk yoksa uyu uyuyabildigin kadar oğlum gece 2 de kalkıyor 4.30 kadar oturuyoruz sonra uyutup ben uyuyorum 7.30 - 8 de kalkıyoruz ama beden kalkıyor ruhum uyuyor , gece oyalarken artık dayanamıyorum uyuyorum 5-10 dk gelip kaldırıyor. Uyku ne hepten unuttum korkuyorum çocuklar büyüyünce uyku bozukluğu yasicam 😑

Yastığını biraz daha yükselt. Mide yanmaları normal artık çoğumuzun yanıyor. Hem Bebiş büyüdü mideye baskı yapıyor, hem de şu an kurt adam gibi tüylenmeye başladı vücutları o yapıyor. ben sabahları yeniden safra çıkarmaya başladım o yanmaları yüzünden . Kesintisiz uyku neydi unutalı yıllar oldu😬 kalçam ve omzum çok acıyor, bir de wcdeyim devamlı, çok baskı var mesanaye artık... Az kaldı🙏🙏🙏 hepsini unutucaz 40-60güne🤣

Sabahları mide bulantılarım aynı ilk haftalara döndü zaten 😐
Wc ihtiyacım olmasa bile aşağıda hep bi baskı var doktor 15.haftada plesenta aşağıya yerleşmiş demişti acaba yukarı çıktı mı merak ediyorum kendi dpktoruma 15.haftadan beri gitmedim 20.haftada detaylıya girdim 10 12 gün sonra kontrolüö var resmen 30.haftamda gitmiş olucam doktora çok merak ediyorum inşallah iyidir çocuğum 😊 ayy resmen sayılı günler kaldı çok heyecanlııı 😍😍

Bu son günler sanki hiç geçmiyor gibi ya size de öyle oluyor mu bildiginiz gun bitsin de bigun daha gecsin diye bakıyorum 😤

Ben çok takip etmemeye çalışıyorum doktora gitmedim bayadır onun heyecanı var o yüzden biran önce günler geçsin istiyorum 😊
Bir yandan da az kaldı yapacak şeyleri sıraya koymaya çalışıyorum ama hiç halim olmuyor çoğu zaman 🙄

Canım yapmayı denedin mi bilmiyorum ama annem dolma ve sarma da atıyordu buzluğa. Çiğ olarak, mayalı hamur iyi oluyor pizza ve poğaça için. Çocuklara özellikle evde çocuğun varsa. Bir de manti çok atıyoruz biz bir gün oturup 3-4 beze yapıyor, benim kıza pişiyorum seviyor. Aslında yapmayı bilsem içli köfte de atılıyor buzluğa. Bir de klasik kıymadan köfte hazırlayıp ya da sulu köfte icin minik köfteler de döndürülüyor.
icanadoludanmisiniz😊

Evde çocuk yoksa uyu uyuyabildigin kadar oğlum gece 2 de kalkıyor 4.30 kadar oturuyoruz sonra uyutup ben uyuyorum 7.30 - 8 de kalkıyoruz ama beden kalkıyor ruhum uyuyor , gece oyalarken artık dayanamıyorum uyuyorum 5-10 dk gelip kaldırıyor. Uyku ne hepten unuttum korkuyorum çocuklar büyüyünce uyku bozukluğu yasicam 😑

Yok canım bizim ilk bebeğimiz olacak inşallah 😍
Allah yardımcın olsun ikinci üçüncü çocukta hamilelik daha da zor
Ben kendimi taşıyamıyorum siz bide evlada yetişiyorsunuz maşallah Allah güç kuvvet versin ❤🌹

Ben çok takip etmemeye çalışıyorum doktora gitmedim bayadır onun heyecanı var o yüzden biran önce günler geçsin istiyorum 😊
Bir yandan da az kaldı yapacak şeyleri sıraya koymaya çalışıyorum ama hiç halim olmuyor çoğu zaman 🙄
Benimde öyle hiç halim yok artık yoruluyorum hem ev işi hem çocuk hem hamilelik gün sonunda kasım kasım kasiliyorum. Virüsten de tedirginim sağ salim bi doğursak da rahat etsem şimdi hep bi tetikte olma hali var bide yoruyor psikolojik olarak 😔

Kızlar şampuan ne önerirsiniz
Bide yanında bebe yağı falan gerekli mi ona göre alalım
Bakım ürünü olarak neler gerekli ?

Yok canım bizim ilk bebeğimiz olacak inşallah 😍
Allah yardımcın olsun ikinci üçüncü çocukta hamilelik daha da zor
Ben kendimi taşıyamıyorum siz bide evlada yetişiyorsunuz maşallah Allah güç kuvvet versin ❤🌹
Amin sağol canım ❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilkinde tadı başka oluyor ikincininde zaman yaklaştıkça çok merak ediyor insan 😍

Back
X