• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Kızlar bugun bim e gittim bikaç bebek esyası aldım geçen de ebebek tekstil indiriminden bişiler almıştım paylaşayım sizinle de, ihtiyacı olan varsa fikir olur belki
Güle güle sağlıkla kullanın inş. Müslin ve nevresim nasıl canım? Kumaş olarak iyi mi?battaniye almak istiyordum ben de ama gidemicem sanırım.

Ayy sevindim. Al diyende alma diyen de eşit sayıdaydı resmen.
Kızlar benim eksiklerim;
Beşik korumalıklarım, cibinlik, mama, bir emzirme sütyeni daha, puset örtüsü, bir de yine kararsız kaldığım süt sağma makinası 🙄 kaldı.
Kıyafetlerini 1 ay önceden yıkadık ütüledik yerleştirdik.
1hafta içinde de foto çekimi yaptırmayı planlıyorum. 😇🤩İnşallah yapabilirim🤲
1.5 hafta içinde de bavulu hazırlayıp koymayı planlıyorum.

Sizde durumlar nedir?🤰🙋
Bime süt sağma makinesi gelecekti ona bakın isterseniz.
benim doğum şubat sonu gibi o yüzden benden önde olan çok var burada ve tecrübeliler de var. Hanımlar siz ziyarete gelenler için bişey yaptıracak mısınız? Hastaneye eve kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ama yaza doğru bu pandemi azalır ziyaretler olursa hatıra bişeyler yaptırırım belki ama ne yapılır bilemiyorum

Ben istanbulda yaşıyorum burda kamuda çalışan hamilelere ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor. Yarın da 32+0 haftalık olucam çalışabilir alıp idari izinli sayildigim icin işe gitmeme bi düşüncem var inşallah çalıştığım yer sıkıntı çıkarmazsa dediğini yapmış olucam.

Şöyle birşey var canım bu sistemin açığı açıkçası da o 5 haftaya hepimizin ihtiyacı var . Ayrıca hamilelikte en baştan hepimizin izinli olması gerekirdi onlar bizi 24.haftaya kadar riskli riskli çalıştırdılar 5 hafta alacağımız olsun diye düşünüyorum. Eğer ki idarem raporumu geçerli saymazsa o zaman çalışamaz alırım bu zamanda işe gitmem .
Evet sistem açığı tabiki. Ben etik bulmuyorum. Bu durumu kullanıp kullanmamak kişinin insiyatifinde. Sadece hakkaniyet tarafı beni düşündürüyor.

Güle güle sağlıkla kullanın inş. Müslin ve nevresim nasıl canım? Kumaş olarak iyi mi?battaniye almak istiyordum ben de ama gidemicem sanırım.
English homea baktın mı bebek nevresim battaniyesi güzel 75 TL üstü kargo bedava. Hoş geçenlerde indirim vardı orda da hala var mı bilmem. Yüzde yüz pamuk nevresim arkadaşınki de little Dreams diye bi marka nevresim o da yüzyüz pamuk🤗

Battaniye çok tatlı yumuş yumuş, Müslin ebebektekinin kalitesi çok güzel indirimle 20 TL ye düşmüştü bimde ki 12tl biraz kalite farkı var ama fiyatına göre çok uygun. Nevresim takımının kumaşı %100 pamuklu kaliteli duruyo

benim doğum şubat sonu gibi o yüzden benden önde olan çok var burada ve tecrübeliler de var. Hanımlar siz ziyarete gelenler için bişey yaptıracak mısınız? Hastaneye eve kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ama yaza doğru bu pandemi azalır ziyaretler olursa hatıra bişeyler yaptırırım belki ama ne yapılır bilemiyorum
Meraba ben de sizin gibi düsünüyorum yaza doğru gelenler olursa diye çikolata ve hatıra kolanya şişeleri hoşuma gitti bunlardan yaptrmayi düsünüyorm

Merhaba ben bebeğin odasını kıyafetlerini arabasını pusetini aldım, bezini ıslak mendilini şampuanını da almıştım. Kaliteli biberon almadım daha bide süt sağma makinesi. Yavaş yavaş yaparsınız sizde. Buarada benim hastanem 45 km. Kara kara düşünüyorum sancı tutunca nasıl gitcez diye
Bebek arabası ve puset bir arada olanlar var siz nasıl aldınız sanki ayrı pusetler daha kullanışlı olur gibi geldi

Çalışabilir raporu alan arkadaşlar memur mu acaba, ben öğretmenim ben de de çalışabilir alıp 5 haftayı sonraya aktarmak istiyorum bu mümkün mü bilgisi olan var mı
Ben memur değilim ama yarı kamu diyebiliriz. Hem çalışabilir raporu alıp hem de evden çalışmaya izin verilmiyor. Yani mecbur sabah 9 akşam 5 çalışacaksın. Bu yüzden 32. haftada çalışamaz raporu aldım. Evde okul çağındaki çocuğumla ilgileniyorum.

Bebek arabası ve puset bir arada olanlar var siz nasıl aldınız sanki ayrı pusetler daha kullanışlı olur gibi geldi
Ben şu arabayı aldım travel sistem ana kucağı da var ama ağır da değil muadillerine göre çok hafif sepetiyle 9 kilo. Aylarca arastırdım blog okudum valla inş doğru tercihtir

Eklentiler

• Screenshot_20201211_150455.webp
    Screenshot_20201211_150455.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 43
Ziyarete gelecekleri yaza doğru salgın biterse grup grup çağırmayı düşünüyorum. O da yazlıkta bahçede olur. Hediyelik hatıra işini de o zaman düşünürüm diyorum. Kizima çok altın hediye gelmisti. Bu sefer ikinci cocuk olunca o kadar gelmez gibi. Zaten altın uçtu gitti, millet kiyafet getirir. Ben bu yüzden çok yakin akrabalari düşünüyorum. 5-6 aile ancak. Onlar da grup grup.

Diyete başladığım gün iştahım full açıldı böyle bişey olamaz.🥴 sürekli midem kazandığı gibi yemediğim şeyleri yiyesim geliyor. :kızgın:
Niye başladın hayırdır canım ya? Şeker mi çıktı?

Bende kimseyi cağırmıcaklardanım sadece aileler olur iniallah habersiz gelende olmaz bu dönemde. Hevesimi almak için 20-30 tane falan çikolata yaptırmak istiyorum kendimize oturur kendim yerim 😂

BAzen yorgun düşüp reflü yatağıyla kendi yanımızda yatırıyorduk allah korusun ezme durumu olmaması için iyi, süt pompası doğumdan sonra ihtiyaca göre alabilirsin hatta nasipse şubat e bebek indirim zamanı takip edersin, puset örtüsü hevesin yoksa beb müslin örtüyordum hep
Aslında bnde tam onu düşünerek aldım. Bazıları aldığım yatakta beşikte hiç yatmadı fln diyor. Bir umut belki yanmda reflü yatağında yatırırım dedm. Hemde oturma odasında uyuturum diye.
Müslin yaptrdım aslında dediğin gibi onu atarım ztn bir dr a gidip geleceğiz maalesef 😒
Şubat indirimini bilmiyordum söylediğğn için teşekkür ederim tabi o zmna bebişten fırsat bulup alışverişe vaktimiz olur inşallah 🤲💐
benimle aynı haftada olan arkadaşlar sezeryan olacaklar son 1,5 ay artık haftaları sayıyorum yeminle geçse hemen diye sanki doğunca çok rahat edicem de

Bende de tam tersi durum.içimde kalsın istiyorum 🙈 hastanede dopum yapmak istemiyorum ya coronadan aşırı korkar oldum. Aşı gelsin sayılar azalsın. Ondan sonra doğum yapim diyorum

Niye başladın hayırdır canım ya? Şeker mi çıktı?
Bebeğin kilosu fazla canım. Doktor normal dedi ama buradaki arkadaşın doktoru aynı kilodaki bebeği için diyet yapmalısın yoksa normal doğuramazsın demiş. Zaten benim de korkum vardı karın çevresi ve kafası iki hafta önden gidiyordu. İkinci oğlum usgde 37. Haftada 4.200 gr çıkıyordu bu yüzden panik atak yaşadım. Taşikardi geçirdim tam doğarken oksijen bağladılar. Diyet yapayım dedim ama daha çok yeme arzusu oluştu.

Ben şu arabayı aldım travel sistem ana kucağı da var ama ağır da değil muadillerine göre çok hafif sepetiyle 9 kilo. Aylarca arastırdım blog okudum valla inş doğru tercihtir
Kaça aldın canım bunu? Ben şuna bakmıştım iyi dedi ebebekte çalışan kişi.

Eklentiler

• 43626425-653B-469B-8628-B9B80BC9196B.webp
    43626425-653B-469B-8628-B9B80BC9196B.webp
    30 KB · Görüntüleme: 49
Diyete başladığım gün iştahım full açıldı böyle bişey olamaz.🥴 sürekli midem kazandığı gibi yemediğim şeyleri yiyesim geliyor. :kızgın:
Merak etme ilk 3 gün öyle oluyor sonra insülin direnci alışıyor bu duruma aslında insülin den kaynaklı bu istekler . Benim 20. Günüm sanırım diyette alıştım eskisi gibi değil ama bazen tatlı isteğim tavan yapıyor bir iki lokmayla gecistiriyorum. 3 gün dayan gerisi olur gider

Back
X