- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
B12 değerine baktırın uyuşukluk yapıyor eksikliğiHer gece için mi 3 binbizim komple doğum ve tek gece 3 bin olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B12 değerine baktırın uyuşukluk yapıyor eksikliğiHer gece için mi 3 binbizim komple doğum ve tek gece 3 bin olacak.
Evet bendede var doktora sordum doğumdan sonra geçer dedi şimdilik yapcak bisey yok dediYaklaşık 1 haftadır ellerimde parmak uclarimda uyuşma var hissetmiyorum. Sebebi kan basıncının artması olabilir yazıyor çoğu yerde umarım doğuma kadar artmaz. Karpal tünel sendromu diye geçiyormuş duyan yada yaşayan var mi
Bende bunlara niyetlenmiştim ama annemle 2 adet yaptırdık.birini ben istedim öbürünü o inat etti baya alezli yanları cepli bez koymak için katlanıp çanta gibi de oluyor. 1 alsam mı derken 2 adet oldu. Evdeyiz ztn sürekli alt açma kullnmaktnsa otrma odasına koyarım bunun üstnde altını açarım olmazsa dedmAlt açma minderi lazım oluyor değil mi? Böyle çanta gibi olanları da var kullanışlı mi sizce?
Uyku seti koruyucu sen al, ya da tamamı gelince değiş uyku setini... Niye değiştin derlerse defo vardı dersin.. Vardır mutlaka sade birşeylerKızlar kayınvalidemgil beşiği almışlar. Bir haftaya gelecekmiş. İşin kötü tarafı ne aldılar nasıl bişey aldılar hiç bilmiyorum sormadılar da bana. Eşimi bin kez tembihledim. Bak beşik şöyle şöyle olmalı almak istiyorlarsa bizim beğendiğimizi alsınlar diye. Söylememiş bile. Bugün kenar koruyucu ve uyku setini göndermiş cırtlak fosforlu yeşilben neyleyim. Hediye bu takma diyorum ama yok kullanılabilecek gibi değil ben çok sadeci biriyim. Her gördüğümde başıma ağrı girer şimdi. Bir de ben aldım oldu bitti mecbursun tavrı canımı sıkıyor.
Yok banada gelmedi akşam aticaz dendi . Yatmadan ararım onsuz da gidilmez kiH heyecanli_anneee hastaneden mesaj geldi mi 9da atıcaz demişlerdi hala bir şey gelmedi de
Demin aradım merak etmeyin atıcaz dediler...Yok banada gelmedi akşam aticaz dendi . Yatmadan ararım onsuz da gidilmez ki
Boşver en azından bişi almışlar benim kv iğne bile almadı, ailem tüm çocuk odasını, kıyafet ve ihtiyaçlarını aldı kv diyo ki e tabi kız tarafı yapar bebeğin çeyizini. Bebeği görmeye gelirken bile uçak biletini biz alcaz gelmesin dedim valla. 3 abisi var 10 TL takmazlar. İçinden gelmiş almış hiç canını sıkmaKızlar kayınvalidemgil beşiği almışlar. Bir haftaya gelecekmiş. İşin kötü tarafı ne aldılar nasıl bişey aldılar hiç bilmiyorum sormadılar da bana. Eşimi bin kez tembihledim. Bak beşik şöyle şöyle olmalı almak istiyorlarsa bizim beğendiğimizi alsınlar diye. Söylememiş bile. Bugün kenar koruyucu ve uyku setini göndermiş cırtlak fosforlu yeşilben neyleyim. Hediye bu takma diyorum ama yok kullanılabilecek gibi değil ben çok sadeci biriyim. Her gördüğümde başıma ağrı girer şimdi. Bir de ben aldım oldu bitti mecbursun tavrı canımı sıkıyor.
Ben de öyle düşündüm, tek kullanımlıkları açmaya uğraşmaya üşenirim. Bir tane ortada dursun üstünde hallederizBende bunlara niyetlenmiştim ama annemle 2 adet yaptırdık.birini ben istedim öbürünü o inat etti baya alezli yanları cepli bez koymak için katlanıp çanta gibi de oluyor. 1 alsam mı derken 2 adet oldu. Evdeyiz ztn sürekli alt açma kullnmaktnsa otrma odasına koyarım bunun üstnde altını açarım olmazsa dedm
Iyı bakalım atsınlar merakla yarını bekliyorum nuran hanım rüyalarıma giriyorDemin aradım merak etmeyin atıcaz dediler...![]()
Keşke öyle temiz dursalar çoğu kez bulaşıyor canım eğer hep kullanmak istiyorsan yikanabilir bişey tercih edebilirsin, ama bence de kullan atlar daha pratik oluyor .Ben de öyle düşündüm, tek kullanımlıkları açmaya uğraşmaya üşenirim. Bir tane ortada dursun üstünde hallederizseninkiler nasıl canım foto atarsan sevinirim bana da fikir olur.
Hım anladım. Tecrübesiz olduğum için bilemiyorum tabi. Üzerinde alez olanlar varmış yıkanabilir bir bakayım olmazsa dediğin gibi tek kullanımlık alınır.Iyı bakalım atsınlar merakla yarını bekliyorum nuran hanım rüyalarıma giriyor
Keşke öyle temiz dursalar çoğu kez bulaşıyor canım eğer hep kullanmak istiyorsan yikanabilir bişey tercih edebilirsin, ama bence de kullan atlar daha pratik oluyor .
Lazim oluyor.kumas gibi olanlarini evde kullaniyordum tek kullanimliklarida disarida.ama tek kullanimlik dedigine bakma kirlenene kadar kullaniyorduk.canta gibi olanlar disari cikarken iyi olur.evde surekli kullanilip yikanacagi icin cok kullanisli olacagini sanmam.Alt açma minderi lazım oluyor değil mi? Böyle çanta gibi olanları da var kullanışlı mi sizce?
Ay ben sabah olsa çabucak diyorum bi de 24ten beri gitmedim, merak ediyorum ne halde diye. Karnım gerim gerim, bel ağrım başladı... Bugün sabah hareket etmeyince de ürktüm. Allahtan tepikledi öğleden sonra da rahatladım.Iyı bakalım atsınlar merakla yarını bekliyorum nuran hanım rüyalarıma giriyor
Keşke öyle temiz dursalar çoğu kez bulaşıyor canım eğer hep kullanmak istiyorsan yikanabilir bişey tercih edebilirsin, ama bence de kullan atlar daha pratik oluyor .
Ya şöyle oldu benim sabah kalktım nişanım geldi kanlı akıntıydı. Sonra hafif sancılar başladı. Doktor 5 dakikaya bir düzenli olarak geldiğinde hastaneye gel demişti. Akşama kadar bekledim. Sonra annemle eşim panik yaptılar evde doğurursun diye hastaneye gittik daha Doğum yok boşa burda bekleme eve git dediler. Akşam 20 de şiddetlendi sancı ben sabaha karşı gittim öğleden sonra doğurdum. İlk hafif sancıları evde çekersiniz zaten doktora da bilgi verirsiniz. Yan ben sabah 5 ten 14.30 a kadar hastanede sancı çektim doğurdum. Akşamda taburcu oldumİlk doğumum daha doktor böyle şeyler söylemedi bana ama çok tesekkür ederim aydınlandım, 30 saat çokmuş ya benim hastaneye anlaşmam doğum ve tek gece kalma için artı her gece için 3 bin TL istiyolar. Böyle Bi durumda ekstraya mı girer
O zaman evrene pozitif enerji gönderelim. Bebeklerimiz sağlıkla vaktinde güzel kiloda sağlıkl kolayca doğacaklar. Mis gibi kokularını alacağız. Hemen toparlanıp evimize geleceğiz. Abileri de ortak olacak bu sevinceCanım yok senin yüzünden olur mu ben zaten endişeliydim. İkinci oğlumda taşikardi geçirdim panikten. Sağlıksız beslendiğim için zaten dikkat etmeliydim.
Ben en son 29 da gittim ama kilosunu merak ediyorum bide baya sorularım birikti onları sorucam. Çok ayakta kalırsam, oğlumu kaldırırsam benimde o gün kasilmaktan bi hal oluyorum sonra belime kasığıma ağrısı vuruyor bu hamilelikte karnimda daha çok büyüdü ağda yapicam yapamıyorum hep morarttim kendimiAy ben sabah olsa çabucak diyorum bi de 24ten beri gitmedim, merak ediyorum ne halde diye. Karnım gerim gerim, bel ağrım başladı... Bugün sabah hareket etmeyince de ürktüm. Allahtan tepikledi öğleden sonra da rahatladım.
7 dk once geldi bana da cnm seninde randevu yarin mı sende mi sbaah saatinde gidiyorsunH heyecanli_anneee hastaneden mesaj geldi mi 9da atıcaz demişlerdi hala bir şey gelmedi de
bana da geldi nihayet. Ya bilmiyorum iki büklüm laptop karşısında debeleniyorum o mu sebep oldu anlamadım bu gerginliğe, bel ağrısına... Ben ilkinde 30 kilo aldım bu kadar zorlandığımı hele de yazdı hatırlamıyorum. 12. haftadan beri geçmeyen çatı ağrısı onca magnezyuma rağmen, ürküyorum, böyle kalıcam diye. 14 kilo aldım az değil ama ne bileyim ya...Ben en son 29 da gittim ama kilosunu merak ediyorum bide baya sorularım birikti onları sorucam. Çok ayakta kalırsam, oğlumu kaldırırsam benimde o gün kasilmaktan bi hal oluyorum sonra belime kasığıma ağrısı vuruyor bu hamilelikte karnimda daha çok büyüdü ağda yapicam yapamıyorum hep morarttim kendimibazen bende oğlanın kosturmasina hareketleri takip edemiyorum sonra etmedi diye korkuyorum Allahtan hissediyorlar herhalde hemen tepki veriyorlar
bu arada mesaj geldi bana canım .
Evet sabah saatlerini tercih ediyorum7 dk once geldi bana da cnm seninde randevu yarin mı sende mi sbaah saatinde gidiyorsun