2021 Şubat Anneleri

8
Anladım canım, bu kasılmaların bir zararı var mi peki? Seni rahatsız ettiğinden mi doktora gitmek istiyorsun? Yoksa bebeğe de zararı mi oluyor? Doğum belirtisi falan mı? Eğer çok rahatsız ediyorsa gitsen iyi olur doktora.
Doğum belirtisi olabiliyor canım ama her zaman dogum olucak diye de bisey yok düzenli olmasi gerekiyor doğum için şuanlik oyle bir durum yok. Hep uzaniyorum böyle baya azaldi yarin da devam ederse doktoruma gözükürüm herhalde.

Nuran hanıma giden anneler acaba mesai saatleri dışındaki doğumlara ücret farkı alıyor mu hastane? Bir de doğum ücretleri nasıldı Avicenna’nın?

Hareketlerde sıkıntı yok canım onlari hissediyorum hatta daha sert vuruyor bu hafta biraz kasilmam fazla karnım çok büyüdü biraz ondan herhalde bide oğlanı cok kucağıma alıp indirdim ondan olabilir
diyorum. Sağol canim attığın icin de 😊
Ah be canım alma kucağına fazla bende bir kaç kez o hataya düştüm özellikle üst bölgem çok kasıldı 😩😔

Hep dinleniyorum bugün surekli yatıp su içiyorum.

Yok canım 38+6 haftalik dogdu oglumda onda da kasilma olduğu için 34.haftaya kadar ilâç içmiştim ama artik 33 oldum ilac verirler mi bilmem bende oglumda da olunca simdi rahatim ama acaba mi da diyorum biraz daha dursun istiyorum . Öyle bi zamana geldik ki endiseleniyorum ama virüsten korkuma gidemiyorum artarsa mecbur giderim bakalım :/

Bu ara hatta 2 gündür benimde cok şiddetli oluyor hatta dun aksam esime yaptırdım magnezyumu ağrım siddetli olunca haftaya ctesi kontrole cagirmisti benide bakalim o zaman gidicem

Nuran hanıma giden anneler acaba mesai saatleri dışındaki doğumlara ücret farkı alıyor mu hastane? Bir de doğum ücretleri nasıldı Avicenna’nın?

Genelde butun hastahane doktorlari mesai saati disinda geldiklerinde ücret alıyorlar ama.ne kadar bilgim yok sezeryan 2500 dediler ama arkadas 2. 2700 yazmis ben 1 ve 2 farki olduğunu bilmiyodum normalde muhtemeln 2000-2100 gibi biseydir

Kaça aldın canım? Doğumdan önce takmaya başlayan varmış diye duydum.işe yarıyor sanırım memnun olan çok var.
Canım ebebekten 144 TL ye aldım foto atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201220_195709_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_20201220_195709_com.solidict.ebebek.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar bebekler icin babynest daha mi uygun olur? Ben boncuk elyafla yastik doldurdum altina koymak icin ama nest daha mi mantıklı siz nasil yatircaksiniz koltuga

Back
X