2021 Şubat Anneleri

Sağol canım inşallah zamanında sağlıkla doğar yavrularımız 😍😍

İlk haftalada olsaydım Nuran hanıma bende bi gitmek isterdim belki ama şuan son haftalardayız kendi doktorum da samimi tavsiye edilen bi doktor diye ona gittim muayene sırası beklemenin dışında memnunum 🤗 ama şu kısa zaman ne gösterir bilmiyorum

Çamlıca Erdem Ayşe Katrancıya giden var mıdır acaba burda

Sen camlica erdememi gidiyosun cnm ?

Bugün çalışamaz raporumu aldım. Kontrolde iyi şeyler duyamadım malesef. Bebeğin gelişimi istediğimiz düzeyde değil. 1490gram şuan. Yaklaşık 15 günlük bir gerileme söz konusu. Gebelik şekerim var diyet yapıyorum ama yinede olumsuz etkisinin görüyorum sanırım. Bazı bebeklerde aşırı kilo bazılarında beklenilenden az kilo yaparmış şeker. Haftaya bir çağırdı artık sıkı takip edilecek. Eğer ara açılmaya devam ederse erken alinabilirmiş. Şekerimi düzenli ölçmenin istedi bu hafta. Çok moralim bozuldu
Üzülme onun da çözümü var sonuçta. Sana sadece diyet vermişler ona rağmen düzelmediyse ilaç ya da insülin vereceklerdir ölçümlerine göre. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olması. Doktorların daha sık kontrole çağırmaları kötü değil bilakis iyi hemen önlem alınabilsin. Ölçümlerin nasıl gidiyor?

Hani vardır ya hukukta yeni kanun çıktığında senin aleyhine ise geriye gitmez ama lehine ise artık o kanun seni de bağlar onun gibi :) ben de geride olsaydı asla kabul etmezdim yani. Ama sonuçta bu izin annenin rahat bir şekilde bebeğini taşıyıp büyütebilmesi için yetmeyecek ama en azından var diyebildiğimiz bir süre malesef..
Bir de benim hekimim rapor konusunda rahat biri gebelere.

Ben çalışabilir aldım bu arada 3 hadi bilemedin 4 hafta daha çalışayım sonra yeter.

Aynen tamda dedigin gibi 😅😃 İyi yapmışsın canim kendini iyi hissediyorsan dogum sonrasına ne kadar kalsa izin o kadar iyi

Bebişinizi görmenize sevindim ben de bugün gördüm bebişimi 😍 Biraz korkarak gittim doktora sabah sancım vardı ama çok şükür herşey yolundaymış 🤗 Acaba dedim siz de Nuran hanıma gitmiş olabilir misiniz bugün? Biz de aynı konuşmaları yaptık doktorumla da 🙈

İlk muaynendi dimi cnm seninde nasil.memnun kaldinmi ☺️

Aynen tamda dedigin gibi 😅😃 İyi yapmışsın canim kendini iyi hissediyorsan dogum sonrasına ne kadar kalsa izin o kadar iyi
Kesinlikle haklısın 😉
Azıcık da dinlenme olsun herşeyi bu süreçte hazırlıyoruz beklemeye başladığımızda artık son haftalarda oturup yatıp keyfini sürelim dimi 🤗🌸

klbkbr klbkbr ailen nasıl oldu? seyyav seyyav sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışma, sancıların ne alemde? Birini bigün görmesem merak ediyorum artık...

Amin insallah cnm.
Valla bende oglumda ahşap anne yani besik aldim ama memnun kalmadim oglumda cok daginik.yatiyodu oda rahat edemedi park besige geçtik oda rahat etti bende dedigin gibi silip supurmesi vs de kolay insanlar hep konuşuyor boşver sonra cekicek olan sensin ☺️
Aynen canim konuşuyorlar da konuşuyorlar. Bu virusun tek guzel yani istemedigin insanlarla görüşmüyorsun oh mis☺

Ben de park beşik aldım hem odam çok geniş değil hem kiracıyım hem de uzun soluklu kullanıma uygunmuş. Bir de oğluma kardeşi olduğunda oda yaparım beşiği kardeşi kullanır diye düşündüm. Görüntü maalesef çok şık olmuyor ama kullanışlı. O yüzden takmadım kimseyi 🙈
Dogru soyluyorsun canim biz de kiraciyiz maalesef her detayi dusunmek zorundayiz. Çok iyi yapmissin beende takmayacam vala☺

klbkbr klbkbr ailen nasıl oldu? seyyav seyyav sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışma, sancıların ne alemde? Birini bigün görmesem merak ediyorum artık...
Sağol cnm,çok düşüncelisin💐 Böyle soruyorsunuz ilgileniyorsunuz ya çok kutlu oluyorum. Aylardır burda her şeyimizi paylaşıyoruz,ne güzel bir platform burasıda.
Dün annemde babamın yanına gitti kalmaya endişeli endişeli. Babam bir süre daha yatacakmış. Ne kadar belli değil.🤷🏻‍♀️ Babamı ayrı düşünüyorum ,annemi ayrı kendimi ayrı.🥺 ailemsiz Tek başıma doğum yapmayım🤲 Allahım tüm hastalara şifa versin,benim aileme de🤲

Sağol cnm,çok düşüncelisin💐 Böyle soruyorsunuz ilgileniyorsunuz ya çok kutlu oluyorum. Aylardır burda her şeyimizi paylaşıyoruz,ne güzel bir platform burasıda.
Dün annemde babamın yanına gitti kalmaya endişeli endişeli. Babam bir süre daha yatacakmış. Ne kadar belli değil.🤷🏻‍♀️ Babamı ayrı düşünüyorum ,annemi ayrı kendimi ayrı.🥺 ailemsiz Tek başıma doğum yapmayım🤲 Allahım tüm hastalara şifa versin,benim aileme de🤲
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşaallah... İyi olsun da yatsın, sıkma canını. Güzel düşün, güzel olsun her şey...

Arkadaşım manasız şekilde beni niye alıntılayıp benim üstüme kar yağıyor falan diye saçmalıyorsun?
sonra da aynı şey falan diyorsun.
Ne alaka konunun senle ne alakası var?
Ben diğer arkadaşı eleştirdim çünkü kendisine yardımcı olmak isteyip bebeğin üstünü tulumla örtebilirsin diye öneride bulunan bi insana sanki çıplak bırak demiş gibi saçma sapan bi şekilde kar yağar bilmem ne deyimi kullanarak bilimden uzak konuştuğu için yazdım.
Kendince ne yapmaya çalışıyorsun benim de yağar MECAZ ANLAMDA falan yazıyorsun😀
Neyse canım sana cevap veremeyeceğim hayırli akşamlar

İlk muaynendi dimi cnm seninde nasil.memnun kaldinmi ☺️
Evet ilk muayenem 😊 Sağolsun ben birşey sormadan herşeyi anlattı. Bebeğimle bir güzel ilgilendi. Doğumu nasıl istediğimi sordu. Normal doğum deyince nasıl hazırlanmam gerektiğini tek tek anlattı. Olumsuz ne gibi durumlarla karşılaşabilirim onları söyledi. Kanama, kesilmeyen sancı vs. Bunların haricinde hiçbir şeyden korkma dedi. İlgisine bayıldım. Doğum gece gündüz haftaiçi haftasonu hiç farketmez beni çağırtırsın dedi. Ücret de almıyormuş. Nst ye gönderdi. Oda 2 kişilik olmasına ve bekleyen de olmasına rağmen tek alındım. Bunu da sevdim. Bi telefon vermedi kendiliğinden ama onu da ben istedim yazdı hemen 🤗

Kızlar hastane çantasını hazırladınız mi bı de ben hoşaf yapip sicak sıcak kavanoza koymayı düşünüyorum doğumdan sonra kolaylık olur ,bir de kemikleri haşlayıp suyunu doğum sonrası için ayrı bir yere koyayım diyorum erken değil değil mi bunları yapmak için
Kemik suyunu ne için yapıyorsunuz? Doğumla bağlantısını kuramadım. Ben doğuma kadar tüketmek için kayısı hoşafı yaptım. Bağırsaklarımı çalıştırsım diye. Doğum sonrası gaz çıkarmayı kolaylaştırsın diye tekrar yaparım. Bi de normal doğum olursa diye üzüm hoşafı yapacağım inşallah enerji versin diye.

Rabbim anne ve babacığınıza tez şifa versin inşallah 🤲🏻 Tek başına gerçekten zor ama iyi düşünün hala vakit var inşallah onlar da toparlar doğumunuza 🤗

Evet oraya gidiyorum ayşe hanıma

Anladım bende tulay hanima gidiyodum basta ama emekli olunca hastahanede icime sinen doktor bulamadim bide cok sira beklemek beni bunaltiyordu o yuzden çevre hastahanelere baktim onlardada ya numara vermiyodu doktorlar ya yogun bakimlari yetersizdi vs derken en son nuran hanimla tanıştık iste 😃😅

Kemik suyunu ne için yapıyorsunuz? Doğumla bağlantısını kuramadım. Ben doğuma kadar tüketmek için kayısı hoşafı yaptım. Bağırsaklarımı çalıştırsım diye. Doğum sonrası gaz çıkarmayı kolaylaştırsın diye tekrar yaparım. Bi de normal doğum olursa diye üzüm hoşafı yapacağım inşallah enerji versin diye.
Sezeryan olcak benim çabuk toparlanayim diye .bi de hazırda bulunsun çorbalara da katarim üzüm ben de atayım içlerine iyi ki hatırlattın

Evet ilk muayenem 😊 Sağolsun ben birşey sormadan herşeyi anlattı. Bebeğimle bir güzel ilgilendi. Doğumu nasıl istediğimi sordu. Normal doğum deyince nasıl hazırlanmam gerektiğini tek tek anlattı. Olumsuz ne gibi durumlarla karşılaşabilirim onları söyledi. Kanama, kesilmeyen sancı vs. Bunların haricinde hiçbir şeyden korkma dedi. İlgisine bayıldım. Doğum gece gündüz haftaiçi haftasonu hiç farketmez beni çağırtırsın dedi. Ücret de almıyormuş. Nst ye gönderdi. Oda 2 kişilik olmasına ve bekleyen de olmasına rağmen tek alındım. Bunu da sevdim. Bi telefon vermedi kendiliğinden ama onu da ben istedim yazdı hemen 🤗

Memnun kalmana sevindim cnm. Ayriyeten mesai dışı doguma ücret almadan gelmesi de cok iyi baska hastahanede doktorlar malesef ekstra ücret aliyolar. Bu durumu ben sormamistim ama ani biseu oldugunda doktorumu doguma cagirmayi isterim bende ☺️ gerçekten öyle aklinda ki tum sorulari sormadan herseye cevap veriyor sagolsun ☺️bir daha ne zaman cagirdi seni ☺️

Back
X