Teyzem yok halam yok ztn benim.2 kız kuzenim var onlarda ş.dışında çocuklu çocuklu insanlar. Tek çocuğum zaten. E pandemiden dolayı evine corona girmeyen kalmadı. Arkadşlarım desen çalışanları yine evime alamam hem de onlar tecrübesiz, çalışmayan arkadaşlarım da çocuklu gelemezler. E işk çocuğım ben tecrübesiz ve ameliyatlı eşim leylahemşire fln ayarlamayı bile düşündük ama yine izole/taşıyıcı olup olmadığını bilemeyiz diye vazgeçtik
![]()
Ay yok cnm ne gözyaşları döktüm,odun ya anlamıyor.
Annene de acil şifalar diliyorumo nasıl bir bencilce bir yorum ya? Bu erkekleri gerçekten anlamıyorum.
1.5 aydır işyerimle uğraşıyorum yazmıştım burda da aslında. Hamileyim diye mobbing uyguladılar en son psikolojimi bozdular diyer rapor aldım bir döndüm odamı masamı boşaltmışlar,istifa et tazminatını al.çıkarma yasağından dolayı bir şey yapamadılar bende raporlarla izinlerle 32.haftama zor geldim. Yıllık iznmi kendileri onayladılar. Şimdi de izinde olduğum tarihlerde devamsızlık yaptığımı iddaa ederek ihtar çekmişler.
şimdi pazartesi notere gidip cevap vereceğim maillerle. Yoksa geçmişe dönüp çıkışımı verecekler.dava süreci başlayacak..
![]()
Resmen hamile insana bu kdar kotuluk yapilirmi
Yazik ya ne bicim insanalrms cok uzuldm gercekten