- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar etki eder bebeğin biraz daha içeride kalır sende bol bol su iç bide havuc suyu için su artırıcı özelliği var diyorlardı bi araştır ondan iç. Olabildiğince de dinlen canım birilerini çağır oğluna baksınlar kasılma uzandıkça hafifliyor geçici bir dönem yardımcı olsunlar sana. İlaç nidicart yada adalat mı canım ilk hamilelikte bende nidicart kullanmıştım baya etkisi oluyor inşallah doğumu geciktirir. Kendini de üzme moralini yüksek tut ne güzel kontrol altındasın Allahın izniyle hic bişey olmaz bol bol dua et ❤
Evet havuc suyu ic gunde 1 bardak dedi nuran hocada rendeleyip suyunu sikicam bende meyve sikacagi yok. Bugun oglumla gittikya oda sefil oldu yanimizda cok uykusu gekdi huzursuz diye ilaci almadan geldik yarın esim alicak ne yazdi bilmiyorum valla ama hastahanede ictigim 3 hap nidicartti yumuşak turuncu kapsül. Ya benim kasilma uzandikca da gecmiyor kac gunlerdir uyku uyumuyodum zaten agridan rn azından bi 34 gorsem cok guzel olur ama hayırlısı elimden gelen herseyi yapicaz icerde tutmak için
Esrasvn çokmgeçmiş olsun.inşallah biraz daha bekler kuzun da sağlıklı doğar Allah ın izniyle.bugün bol dua edeceğim inşallah.rabbim herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almak nasip edrr inşallah.havuç suyu denedin mi? Amniyon sıvısını artırıyor deniliyor
Doktor da havuc suyu tüket dedi bakalim tuketicem umarım faydasi olur Allah razi ilsun cnm ,

Ah canım Rabbim yardımcınn olsun, sen güçlü birisin ve de bilinçli, hala bizleri de düşünüyorsun maşallah... Kuzunj melekler sarıp sarmalasın, Rabbim korusun, vaktiyle kucağına almayı nasip eylesin. Kimse yok diyordun, inşallah Hızır olur yetişir biri sana, bebeğinle ilgilense güzel olur...
Amin cnm inşallah oglumda erken doğdu bunda bari yogun bakim yolu gozlemem diyodum ama yinede Allahtan umit kesilmez insallah 34 e kadar bekler. Evet malesef kimse yok bugun oğlum sefil oldu bizimle eve geldik yemek yedirirken uyuya kaldi garibim onada ayrı üzüldüm Umarim Rabbim oglumun yuzu suyu hürmetine biraz daha zaman nasip eder