Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ins yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar geldik çok şükürAynen benim de öyle 3-4 şubat arası olur dedi bakalım inşallah hayırla gelsinler
Çıkışını verseler de mahkemeyle haklarını alırsın düye düşünüyorum. Mail var sonuçta. Normalde yıllık izinleriniz hangi yolla onaylanıyordu, sistem üzerinden mi? 900 kişilik işyeri diyorsun niye sana taktılar bu kadar bi sen mi fazlalık geldin koca şirkete! İnşallah tez çözersin şu sorunu canım. Elde değil biliyorum ama şuna önceliğin bebeğin bu durumu akışına bırak bi avukat bul o uğraşsın sen de bebişinin doğumuna odaklan. İnşallah haklarını fazla fazla alıp kurtulursun bu insanlardan.Yıllık izin talep ettm onayladılar. Bende o 8 gün işe gitmedim haliyle,iznimn bittiğinin ertesi günü de zorla 32.hafta raporumu başlattım. Çok şükür doğum sonrasına kadar rahatım dedim amaevet 2 gün süre vermişler. Cuma elime ulaştığı için mail çıkyılarıyla nirlikte noterden cvp yazacağım.nolack bilmiyorum. O tarihli çıkışımı verirlerse işsiz oldpum için 32
Hfta raporum da gider, tazminatım da uçar,emzirme/süt parası ödeneğim de.. allah onları bildiği gibi yapsınhayır kocaman bir işyerinde çalışıyorum 900 kişinin çalıştığı. Öyle 90 kişilik bir firma da değiller ama böyle de pislkler herkese karşı.
Ya bende gün içinde iyiyim maşallah
Yemek yiyiorum koltuğa geçiyorum kasık ağrım başlıyor,sol bacağım komple ağrıyor üstüne basamıyorum, koltuktan zorla kalkıyorum,gece uyuyamıyorum. Arada bir de ciğerlerime yaptığı baskıdan nefes darlığı,çokmkonulunca nefes nefes kalmaya başlıyorum. Bunların hepsi yemekten sonra başlıyor Anlamıyorumgün boyu pilim mi bitiyor neden akşam bastırıyor ama akşamlarım zor geçmeye başladı
Özellikle aşağı tarafın kemikleri ağrıyor yine siz 35de ben 31 de bu ağrı ne yaaaÇıkışını verseler de mahkemeyle haklarını alırsın düye düşünüyorum. Mail var sonuçta. Normalde yıllık izinleriniz hangi yolla onaylanıyordu, sistem üzerinden mi? 900 kişilik işyeri diyorsun niye sana taktılar bu kadar bi sen mi fazlalık geldin koca şirkete! İnşallah tez çözersin şu sorunu canım. Elde değil biliyorum ama şuna önceliğin bebeğin bu durumu akışına bırak bi avukat bul o uğraşsın sen de bebişinin doğumuna odaklan. İnşallah haklarını fazla fazla alıp kurtulursun bu insanlardan.
Neden böyle geceleri ağırlaşıyoruz acaba normal mi bu? Üçüncü gecem uykusuz ağrılı geçen. Normalde de yattığımda ağrılarım olurdu çürümüş gibi omzum çöker sağ sol yanım çürürdü de bu hiç uyutmuyor hatta oturtmuyor. Bi de gece karnım çok kasılıyor kaskatı kesiliyor. Sende de oluyor mu? Doğuma hazırlık yazıyor nette hep ama erken doğum olmaz inşallah![]()
O ağrı bende de uzun zamandır var kasıklar dimi? Bebeğin başı aşağı dönmüştü baskı yaptığı için demişti doktor uzanıp dinleneceksin demişti ama bu kalça ağrısı uzanınca bile artıyorÖzellikle aşağı tarafın kemikleri ağrıyor yine siz 35de ben 31 de bu ağrı ne yaaa![]()
merhaba kızlar ben mart anneleri grubundayım. Benim direnç 12. haftada tespit edildi o zamandan beri coraspirin kullanıyorum. Tuza dikkat ediyorum. Başka bişi yapmıyorum yapacak birşeyde yok zaten. Yediklerimden bebeğimin faydalanamadığını düşünüp ilk zamanlar çok ağlamıştım ama alıştım artıkCanım selam, benim de detaylıda bir tarafta hafif direnç tespit etti doktorum, coraspin başladık, bu süreçte senin önereceğin, beslenmeye ve harekete dair de olabilir, bir şeyler varsa faydalanmak isterim, sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı![]()
Sen 12den 29a sıkıntısız gelmişsin kuzum, artık dert etme bence, içini ferah tut, benim ayrıntılıda 22.haftada anlaşıldı yani geçen hafta, benim bir de vaktinde kanamam olduğu için coraspin kullanmaya uzaktım aslında ama başladım artık, günde 1 tane 100lük mü kullanıyorsun sen? Ne zamana ladar kullanacakmışsın, inşallah benim de sağlıkla ilerler ama sen artık streslenme boşunaklbkbr
merhaba kızlar ben mart anneleri grubundayım. Benim direnç 12. haftada tespit edildi o zamandan beri coraspirin kullanıyorum. Tuza dikkat ediyorum. Başka bişi yapmıyorum yapacak birşeyde yok zaten. Yediklerimden bebeğimin faydalanamadığını düşünüp ilk zamanlar çok ağlamıştım ama alıştım artıkSizin ne zaman tespit edildi dirençler. Doktorum tek taraflı da sıkıntı olmayacağını söylüyor ama yine de korkuyorum. şimdilik önde gidiyor geri kalır diye aklım çıkıyor
![]()
100lük kullanıyorum evet canım. tek taraflı mı senin canım. bebek büyüyünce sıkıntı olmuyor. seninde büyümüş baya. Allah bebeklerimizi korusun. Coraspirin korkulacak bir ilaç değil. 32. haftaya kadar kullanacağım. her gittiğinde doktoruna hatırlat mutlaka. Ayrıntılı için prof gitmiştim direnç görmedi o şekilde söyledi. Takibimi yapan doktor çok meşhur ve iyi bir doktor ben Alaatin bey tek taraflı direnç gördü diyince. İyice bakalım o zaman diyip evet sağda hafif var korkulacak birşey değil dedi.Sen 12den 29a sıkıntısız gelmişsin kuzum, artık dert etme bence, içini ferah tut, benim ayrıntılıda 22.haftada anlaşıldı yani geçen hafta, benim bir de vaktinde kanamam olduğu için coraspin kullanmaya uzaktım aslında ama başladım artık, günde 1 tane 100lük mü kullanıyorsun sen? Ne zamana ladar kullanacakmışsın, inşallah benim de sağlıkla ilerler ama sen artık streslenme boşuna
Benim değil de en yakın arkadaşımda mevcuttu, hatta başka sıkıntıları da oldu,kist patladı 3 kere, böbrek taşı düşürdü falan.Tek taraflıydı direnci, sizinle aynı haftalarda tespit edildi. Kızı 2750 doğdu haftasında... Sıkmayın canınızı lütfen boş yereklbkbr
merhaba kızlar ben mart anneleri grubundayım. Benim direnç 12. haftada tespit edildi o zamandan beri coraspirin kullanıyorum. Tuza dikkat ediyorum. Başka bişi yapmıyorum yapacak birşeyde yok zaten. Yediklerimden bebeğimin faydalanamadığını düşünüp ilk zamanlar çok ağlamıştım ama alıştım artıkSizin ne zaman tespit edildi dirençler. Doktorum tek taraflı da sıkıntı olmayacağını söylüyor ama yine de korkuyorum. şimdilik önde gidiyor geri kalır diye aklım çıkıyor
![]()
Evet benim de tek taraflıymış, tansiyonum eskiden de 10-6 gibiydi, şimdi de aynı, eve aldım bi alet düzenli ölçüyorum, ama turşu gibi tuzlu şeylerden uzak duruyorum artık, haftada 3, 4 gün yürüyüş yapıyorum, bir de sola yatışa dikkat ediyorum artık, hamile yastığı aldım, senin önereceğin şunlara dikkat et dediğin bişeler var mı peki? Bir de senin kilo alımın nasıl oldu?Ben 6 kilo aldım, ondan mı diye de kaygılandım biraz.100lük kullanıyorum evet canım. tek taraflı mı senin canım. bebek büyüyünce sıkıntı olmuyor. seninde büyümüş baya. Allah bebeklerimizi korusun. Coraspirin korkulacak bir ilaç değil. 32. haftaya kadar kullanacağım. her gittiğinde doktoruna hatırlat mutlaka. Ayrıntılı için prof gitmiştim direnç görmedi o şekilde söyledi. Takibimi yapan doktor çok meşhur ve iyi bir doktor ben Alaatin bey tek taraflı direnç gördü diyince. İyice bakalım o zaman diyip evet sağda hafif var korkulacak birşey değil dedi.Hamilelikte karşılaşabilecek en hafif sorunlardan dediler. 3 doktora gidiyorum. 2si özel biri devlet. Hepsi aynı şeyi söyledi. Son zamanlarda tansiyon sorunumuzda olmassa çok iyi olacak.
![]()
Detaylıya 22. Hafta cicarı girmiştim galiba o zaman öğrendim. Hafif direnö dedi corasprin iç önemli değil dedi. Ondan sonra ki her gidişimde bebeğim çok şükür ki hiç geride değil aksine hep ilerdeydi.en son gittiğimde de 10 gün ilerdeydi.ben artkk bıraktım corasprin i. 2.olarak gittiğim doktorda her gittiğimde plesantadan kan akışını kontrol ediyor,hayır hiç bir sorun yok dedi bende dert etmedm hiç o yüzdenklbkbr
![]()
ben 10 kg aldım. 58dim 68 im şuan. Kiloyla alakası yok canım. Doktorlar önemsiz görüyorlar işte. Çıkabilecek sorunlardan kum tanesi bu demişti ilk tespit eden doktorum. çift taraflıydı 2 hafta sonra teke düştü. Perinatolog detaylıda çok hafif var dedi başta görmemişti bileEvet benim de tek taraflıymış, tansiyonum eskiden de 10-6 gibiydi, şimdi de aynı, eve aldım bi alet düzenli ölçüyorum, ama turşu gibi tuzlu şeylerden uzak duruyorum artık, haftada 3, 4 gün yürüyüş yapıyorum, bir de sola yatışa dikkat ediyorum artık, hamile yastığı aldım, senin önereceğin şunlara dikkat et dediğin bişeler var mı peki? Bir de senin kilo alımın nasıl oldu?Ben 6 kilo aldım, ondan mı diye de kaygılandım biraz.
Bu arada doktorum perinatolog zaten, ama hatırlatayım dediğin gibi ne durumda diye sorayım her gittiğimde, doğru diyorsun, bazılarında zamanla direnç kayboluyormuş, sende öyle bi düzelme olmamış mı?
Canım bebisin inşallah zamanını bekler . Sağlıkla gelir.Kızlar hepinize teşekkür ederim teker teker msjlara cevap vermeye calistim Umarim saglikla kucagimiza aliriz hepimiz ilk oglumdada aynı sıkıntıları yasadim malesef o yüzden gözüm korkuyor süreç cok zor oluyor dogum sonrasında ama canlari sağolsun gerisi önemli degil insallah en azindan 34+0 a kadar icerde tutabiliriz dualariniza bizi de dahil ederseniz cok mutlu olurum Rabbim onlari bize bağışlasın![]()
Oo hayırlı olsun