2021 Şubat Anneleri

Al benden de o kadar, kasıklarım yürürken zonkluyor ve çatal ağrım da cabası😟 birkaç gündür geceleri uyanıyorum ve bi süre uyanık kalıyorum sebepsiz yere
çatı ağrım yok çok şükür ama sol kalçamın üstü nüksetti yine hafif hafif zonkluyor orası oy doğursak sağlıkla inşallah allahım.

4 kilo aldım bende kızlar ama kilo almamak daha zor sanki, hem kusmalarim devam ediyor hem de tüm yük sadece gobegime binmiş gibi, oda belimi ve sırtımı çok zorluyor:( bu ara bende de çatı ağrısı başladı, azalttım ama dayanamayacak duruma geldim :(

Eğer kasilman yani karın sertleşmen , çok şiddetli ağrıların yoksa bence hastahaneye nst için gitme canım ben 34.haftadayim daha baglanmadim 36.haftaya kadar da doktora gitmicem. Ama kendinde yada bebeğin hareketlerinde azalma hissediyosan dediğim gibi ağrılarında varsa git tabiki. Her hastanede de odadaki kişi sayısı değişiyor.
Yok cnmbir sıkıntım aslında.bazı akşamları kasık ağrım sol ayak ağrım oluyorda e o da normal şeyler 34.hafta + sinir stres ve üzüntüde eklenimce 🥺Yılbaşından sonra gideceğim bende.ama sekreteri istiyorsanız gelip nst ye girip gidebilirsinz dedi. Kararı niye ben veriyorsam🤷🏻‍♀️
iki oda şeklindeydi.ama bir tek ben vardım.eşleri almıyorlar.kasılma falan yoksa riskli bir şehirdeysen gitme canım bence.yine de sen bilirsin tabii ama .ben diğer 2 doğumumda da nst ye girmeden sezeryana girmiştim.38+3 de.kasılmam olmadığı için doktorlar nst istememişti ama bu doktorun sekreteri istedi.doktordan doktora da değişiyor.istersen doktoruna bir danış.sadece nst için gelmeme gerek var mı diye
Ne güzel tek almışlar inşallah bizimki de öyledir🤲 haklısın cnm dr'dan dr'a her şey değişiyor. O yüzden hiç tek dr ile kalmadım kimse de kalmamalı. Birinin görmediğini biri görebiliyorda..
allahım şu haftalar bi geçse ya ben aşırı ağır hissediyorum kendimi karnım gerim gerim geriliyor oturur pozisyonda nefes almak bile zor gelmeye başladı bayılacakmış hissi geliyor arada tansiyonum normal arada ölçüm yapıyorum ama kan basıncından mı bebek büyüdüğü için mi zorlanıyorum ben :KK43:
Bende geçmesin istiyorum 😭 oğlum kalsın içimde doğunca napacağım😱 içimdeyken daha kolay bence her şey 🙈annem babam hala hastanedeler zten😔
Tabi Bebek büyüdüğü için cnm normal. Ki bundn sonra giderek artacak diyorlar Ocak anneleri..
Ben 32 raporuna gittiğimde eski doktorum istemişti ve odada sanırım ya 4 ya 5 hamile vardık. Çok rahatsız olmuştum. Nuran hanıma gittiğimde de girdim 2 hafta sonrasında ama onda odada tektim. 2 yatak ve dışarda bekleyen olmasına rağmen tek alındım. O yüzden içime daha çok sindi. Yine de sancı çıkmadı hiç. Yalnız yanına dezenfektan veya kolonya fısfıs almanı tavsiye ederim. Demirlere tutunurken falan hep sık. Çok steril gelmedi bana.
Zaten hep yanımda taşıyorum o çektikleri havlu bile saçma geliyor. Yanlar açık. Bir de bazı arkadaşlar 2-3 kişi giriyoruz diyince bende endişelendim😱

kızlar bu da benim listem

detaycı biri olaraktan sevgiler :KK49:

AnneBebişDiğer
2 pijama takımı3 takım alt üst takımGöğüs pompası
2 gecelik4 adet tulumHurma
4 takım iç çamaşırı3 adet zıbınAna kucağı
4 çorap5 adet eldivenKapı süsü
Eşofman Takımı5 adet şapkaPowerbank
Taç-Terlik5 adet ağız mendiliYağlar
Banyo Terliği3 müslin örtübiberon
Havlu1 pazen battaniyekaşık
Göğüs kremi1 yumoş battaniyeemzik
Göğüs kalkanı2 pamuklu battaniyegöğüs pedi
Seyahat bakım seti şampuan sabun kolonya vb20 adet bezyastık
2 adet bakım örtüsübol su
Makyaj çantasııslak mendilnescafe
Tarakpişik kremiahududu yaprağı çayı
dependbebek çıkışı için tulumhumana süt yapıcı çay

Inşallah canım solunum sıkıntısı var o düzelir Allahın izniyle kavusacagiz
Bir hafta içinde gelir o hiç dertlenme arkadaşım 🤲🏻
kedilianne84 kedilianne84 bana doktor artık bu saatten sonra ağrıların özellikle aşağı artar dedi. Kasiklarin,yanların hep agriycak dedi. Ayrıca oğlum doğum pozisyonundaymis yani ağırlık aşağıda bu yüzden yanama ağrı gayet doğal dedi 😔

bende senin gibiyim.iyice ağırlaştım.sanki günler çok ağır geçiyor gibi.yatarken sağa ve sola dönüşler sürekli ağrılı oluyor.gece 3 kez wc ye kalkmak çok zor.hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım.4 hafta kaldı diyede birşey almıyorum.sanki doğurur doğurmaz manken olucakmışım gibi.kilo olmuş 89 .oyy oyyy yusyuvarlak oldum çıktım.boy desen o da yok :skandal:
Evet ya günler çok ağır ben çok ağır. uyandığımda yattığım tarafım sızlayarak uyanıyorum ve dediğiniz gibi artık farklı kıyafet görmek/ giymek istiyorum birde dokunarak bişiler alabilmek 😂

ben henüz 9,5-10 kilo civarı aldım ama aşırı ağırım ya hüsmen ağaya rakibim yani.
Bende kendimi oburix e benzetiyorum 9 kilo aldım heryerim eskisiyle aynı sadece kocaman bir göbeğim var kırmızı bol çatlaklı. eşim önümden geçerken görmeden carpabileceği kadar önde gene mi çarptım ya diye dönüyo adam

Kizlar merhaba 32 haftalık hamileyim tahlil sonuçlarıma göre kan değerim hgb 10.2 çıktı doktorum çok düşük doğuma kadar yükselmesi lazım dedi aynı durumu yaşayan var mı doğuma.kadar nasıl yukseltebilirim, yeme içme ile olacak iş değil çünkü 13 kilo aldım şimdiden 😢 daha fazla kilo almak istemiyorum

Bir hafta içinde gelir o hiç dertlenme arkadaşım 🤲🏻
kedilianne84 kedilianne84 bana doktor artık bu saatten sonra ağrıların özellikle aşağı artar dedi. Kasiklarin,yanların hep agriycak dedi. Ayrıca oğlum doğum pozisyonundaymis yani ağırlık aşağıda bu yüzden yanama ağrı gayet doğal dedi 😔
Doğum pozisyonunda olması kötü bir şey mi peki ben de bugün gittim 32. Haftada bana da kafası aşağıda baskı yapabilir dedi. Ben bir şey hissetmiyorum dedim iyi dedi, haftaya gene gidicem nst giricem. Ne işe yarıyor bu nst?

Kizlar merhaba 32 haftalık hamileyim tahlil sonuçlarıma göre kan değerim hgb 10.2 çıktı doktorum çok düşük doğuma kadar yükselmesi lazım dedi aynı durumu yaşayan var mı doğuma.kadar nasıl yukseltebilirim, yeme içme ile olacak iş değil çünkü 13 kilo aldım şimdiden 😢 daha fazla kilo almak istemiyorum
Doktorunuz neden serum taktırmıyor benimde çok düşük küsürünü bilmiyorum ama ilk serumda 11 idi 3. Serum gecen hafta takıldı biraz daha artsın diye normalde tek serum bile yetebiliyomuş bana hala kanın yerlerde dedi 3.yü verdi. Şuan değer kaç oldu bilmiyorum. Evde yapılan şeylerle arttıramadım ben ki serumla bile zor artıyo benim

10.6 benim de 32. haftadaki tahlilde, doktorum gayet ii dedi sonuçlara. Kan ilacı dışında ekstra bir şey yapmıyorum.

Kızlar iyi aksamlar ben 32+3 üm yarın çalisabilir raporu alcam geç kaldımmı sizce birsey olurmu birde bu raporu alip çalistiğim okula mi veriyorm nasıl olacak
Merhaba evet 3 gün geçmiş ama 3 gün eksik aktarırsınız en fazla, sorun olacağını sanmıyorum. Bende bugün aldım okula verdim, bide dilekçe yazmanız gerekiyor.

10.6 benim de 32. haftadaki tahlilde, doktorum gayet ii dedi sonuçlara. Kan ilacı dışında ekstra bir şey yapmıyorum.
Bende anlamıyorum ilk gebeligimde 12 yedi 14 olmalı diyordu doktor ... şimdi de 11.6 ama güzel aynen devam diyor🤷

Kızlar bugün kontrole gittim 32. Hafta çalışabilir raporu aldım. Bu hafta vercem okula. Bide suyum biraz azalmış o yüzden ciğer geliştirici iğne verdi doktor nolur koşmaz diye. Yaptıran var mi bu iğneden? Haftaya tekrar gidicem kontrole ve nst yapılacak.

Kızlar bugün kontrole gittim 32. Hafta çalışabilir raporu aldım. Bu hafta vercem okula. Bide suyum biraz azalmış o yüzden ciğer geliştirici iğne verdi doktor nolur koşmaz diye. Yaptıran var mi bu iğneden? Haftaya tekrar gidicem kontrole ve nst yapılacak.
Bunları yapıp çalışır raporu nasıl veriyor🤷Erken doğum ihtimali olanlara vuruyorlar ilk gebeliğin de vurulmustum,33+6 da doğmuştu

Bunları yapıp çalışır raporu nasıl veriyor🤷Erken doğum ihtimali olanlara vuruyorlar ilk gebeliğin de vurulmustum,33+6 da doğmuştu
Ben istedim çünkü şu an okul yok ya zaten evdeyim, izni sonraya aktarayım diye istedim.şu an çok sıkıntım yok ama suyu biraz azalmış dedi biz vuralım dedi yine de.

Back
X