2021 Şubat Anneleri

Eklentiler

• 2339B0DD-8529-4DAC-9FED-BB8BEC3687AB.webp
    2339B0DD-8529-4DAC-9FED-BB8BEC3687AB.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bu poşetten ördüm bebişe içinde fotoğraf filan çekmek için sonrasında da oyuncak sepeti olarak da kullanacağım😊 isteyene sipariş de alabilirim 🙂

Eklentiler

• 28FED09E-CFB7-4392-AC36-C2397576775A.webp
    28FED09E-CFB7-4392-AC36-C2397576775A.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 7D9ABE32-B3B9-450D-ADBE-9E92F2FD32E7.webp
    7D9ABE32-B3B9-450D-ADBE-9E92F2FD32E7.webp
    49 KB · Görüntüleme: 86
4 kilo aldım bende kızlar ama kilo almamak daha zor sanki, hem kusmalarim devam ediyor hem de tüm yük sadece gobegime binmiş gibi, oda belimi ve sırtımı çok zorluyor:KK43: bu ara bende de çatı ağrısı başladı, azalttım ama dayanamayacak duruma geldim :KK43:
Az almışsın canım sen de bayaa.. ama bence ağırlaşma + gebelikte daha çok oluyo sanırım 2. 3. 4. Gibi.. senin 3. müydü canim

Az almışsın canım sen de bayaa.. ama bence ağırlaşma + gebelikte daha çok oluyo sanırım 2. 3. 4. Gibi.. senin 3. müydü canim
3.kizim evet canim, digerlerinde de az aldim ama bunda nasil desem gogsumun altina baski yapiyor oda hem sirtimi belimi agritiyor hem de gobek resmen öne cekiyor beni :(

Ben bugün sordum refakatçi olayını 1 kişi secicekmisim doğumdan 2 gün once covid testi yapacaklarmış bana ve ona . Corona çıkarsa pandemi hastanesinde refakatcisiz olacakmış. Yanimda kalacak kimsede ayarlayamadım Ne yapicam bilmiyorum artık Allah yardım eder diyorum :KK43: ben orta boy valise fazla fazla herşeyimi koydum bebek bakım çantasına da bezini kremini alt açmasını galan koydum sığdı o kadar detaylı hazırlamama rağmen..

Ince düşünceli insan o kadar az ki insanı kiracaklari yerleri çok iyi biliyorlar malesef . Ben de üst-üste hamile kaldim kilolarımı veremeden birde bu hamileliğim de çok sivilce cıktı yüzümde falan . Kayinvalidem çocukluk resimlerime bakıp o zaman ne kadar güzelmissindiyor Yada evlenirken çok zayıftın şimdi çok değiştin falan diyor . Oysa ne gerek var bilmiyorum . Ben konuşurken 2 kere düşünüyorum karşımdaki kırılır mı diye
kim evlendigi kilosunda kaliyomus ki insanlarda bi garip 0 kilo ile bebek doguran mi varmisda haberimiz yoke

Ben bugün sordum refakatçi olayını 1 kişi secicekmisim doğumdan 2 gün once covid testi yapacaklarmış bana ve ona . Corona çıkarsa pandemi hastanesinde refakatcisiz olacakmış. Yanimda kalacak kimsede ayarlayamadım Ne yapicam bilmiyorum artık Allah yardım eder diyorum :( ben orta boy valise fazla fazla herşeyimi koydum bebek bakım çantasına da bezini kremini alt açmasını galan koydum sığdı o kadar detaylı hazırlamama rağmen..

Ince düşünceli insan o kadar az ki insanı kiracaklari yerleri çok iyi biliyorlar malesef . Ben de üst-üste hamile kaldim kilolarımı veremeden birde bu hamileliğim de çok sivilce cıktı yüzümde falan . Kayinvalidem çocukluk resimlerime bakıp o zaman ne kadar güzelmissindiyor Yada evlenirken çok zayıftın şimdi çok değiştin falan diyor . Oysa ne gerek var bilmiyorum . Ben konuşurken 2 kere düşünüyorum karşımdaki kırılır mı diye
O zaman sadece sezaryen için refakatçi alıyorlar. Normal Doğumda test imkanı yok çünkü. Benim de eşimden başka kalacak kimsem yok eşimi de almazlar zaten erkek diye. Kontrollerde binaya bile sokmuyorlar.

Hangimiz aynı kalıyor ki. Fotoğraflarıma bakınca bir yıl öncesi bile çok farkediyor. Kendileri aynı mı kalmış ne ayıp en çok kadın kadına yapıyor böyle şeyleri. İnsan kendi yerine koyar can acıtmak yerine.

Bugün kayıpeder bendeydi, sen benim gelinim misin dedi. 80 var mısın, hatta fazlası dedi😅 nolmuş Bereni 95le doğurdum, şimdi ona göre az bile dedim😅😅 evet Allahtan veriyorsun dedi. Benim de kaynanamı aratmıyor, sağolsun🤣🤣Eşim de bu ara spora başlıcan falan diyor, hıhım diyorum. biri demiş aynı kıyafetleri giymekten sıkıldım. Vallahi giyecek kıyafet bulamıyorum artık, sinirim bozuluyor üstüne bu cümleler can sıkıyor haliyle... Olumsuz cümle kurarak mutlu oluyorlar... Alın kırıl kimsenin derdi değil😑
Kayınpeder dediğin gelinin kilosunu dert etmeli 😂 sana söyleyecek yumuşak yüzü bulduğuna göre pamuk gibi gelini olduğuna otursun sevinsin.
Benim komşum daha şimdiden sütün geldi mi diye soruyor. Dur bismillah bi doğurayım henüz erken değil mi bu darlama sorularına 😂

Kayınpeder dediğin gelinin kilosunu dert etmeli 😂 sana söyleyecek yumuşak yüzü bulduğuna göre pamuk gibi gelini olduğuna otursun sevinsin.
Benim komşum daha şimdiden sütün geldi mi diye soruyor. Dur bismillah bi doğurayım henüz erken değil mi bu darlama sorularına 😂
He geldi geldi al kovayı gel deseydin😠

Bugün kayıpeder bendeydi, sen benim gelinim misin dedi. 80 var mısın, hatta fazlası dedi😅 nolmuş Bereni 95le doğurdum, şimdi ona göre az bile dedim😅😅 evet Allahtan veriyorsun dedi. Benim de kaynanamı aratmıyor, sağolsun🤣🤣Eşim de bu ara spora başlıcan falan diyor, hıhım diyorum. biri demiş aynı kıyafetleri giymekten sıkıldım. Vallahi giyecek kıyafet bulamıyorum artık, sinirim bozuluyor üstüne bu cümleler can sıkıyor haliyle... Olumsuz cümle kurarak mutlu oluyorlar... Alın kırıl kimsenin derdi değil😑
Bu dönemlerde anneler daha alıngan olur bunu bilmiyorlar mo sanki özellikle damara basar gibi kilo muhabbetleri açıyorlar anlamış değilim 😒

Bir hafta içinde gelir o hiç dertlenme arkadaşım 🤲🏻
kedilianne84 kedilianne84 bana doktor artık bu saatten sonra ağrıların özellikle aşağı artar dedi. Kasiklarin,yanların hep agriycak dedi. Ayrıca oğlum doğum pozisyonundaymis yani ağırlık aşağıda bu yüzden yanama ağrı gayet doğal dedi 😔
Benim de bir aydır doğum pozisyonundaymış yer çekimini de düşününce iyice baskı yapıyor ufaklık 🙈 Bundan sonra ağrıların azalmasını ummak imkansız artarak devam edecek farklı farklı yerlerde. Rabbim hepimizin gücünü artırsın çok zor ama bebişlerimiz için değer 🥰

Bu dönemlerde anneler daha alıngan olur bunu bilmiyorlar mo sanki özellikle damara basar gibi kilo muhabbetleri açıyorlar anlamış değilim 😒
Ay bi de bunun ağrıdan sızlanma bölümü var. Oram buram ağrıyor dediğinde, yok tarlada doğurdular yok Dr gitmediler de zırt pırt. Sürekli mukayese... Halden anlama yok, empati hiçç yok..

Back
X