Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öykü ismini bende seviyorum ama eşim istemedi. Yakın zamanda iki arkadaşımda defne koydu çocuklarının adını.Gülce neva daha guzel bence,öyķü yada defne dusunuyorum bende
Bende eşimle tüm evi dolap içlerine kadar elden geçirdim ama doğuma kadar öyle kalacağına hiç ümidim yokbelirsizlik en sevmediğim şey o yüzden düşünmekten uykularım kaçıyor. Yemek stoğu yapamıyorum, gitmeden önce evi bi toplayım diyemiyorum, beden temizliğimi tam yapıp giderim diyemiyorum. Hazırlıksız yakalanmak en korktuğum
![]()
Herkes kendi doktoruna güvenmeli tabi ama ben de bi kaç doktor görüşü almadan içi rahat etmeyenlerdenim. Ben 2,5 kg doğmuşum hemen anne kucağına vermişler. İnşallah kimse sağlık sorunu yaşamadan Allah ın en hayırlı kıldığı vakitte kavuşur yavrusuna. Çok heyecanlıyız hepimiz artık.Bende sana katılıyorum canım kiloyla hiç alakası yok kayinvalidem 10 sene önce 36 haftalık doğurmuş küçük kaynım 2 hafta kuvozde kalmış ki kilosu da 2300 falanmış. Her bebeğin organ gelişimi farklı oluyor 37 de bütün tehlikeler bitiyor diye bişey yok 40 da bile kuveze alinan bebek oluyor. Bazen de bakıyorsun 35 de doğan bebek direk anne yanına geliyor. En iyisi bebek anne karnında durabildiği kadar durucak kendi isteğiyle gelicek. Gelmediği zaman da sezaryan olucak. Benim 2.sezaryan mecbur 39 da alıcak hemde dikişlerim taze yoksa bende sancim geldiği zaman sezaryana girmek isterdim.
Doğru söylüyorsunuz bende bu kararsızlıkla doğumdan sonra netleştirebilirim. İpek çok beğenilen tercih edilen bir isim, idili de sevdim ben.Gülce Neva güzel benceİki ismi de çok severim. Biz İpek veya İdil düşünüyoruz yanında bir isim daha olabilir belki. Doğumdan önce net karar veremiyorum ben ilkinde de böyle oldu kızım doğsun yüzüne bakıp içimden gelenle seslenmek istiyorum inşallah
![]()
Kızımın yatağı hazır balık burcu ya nevresimi ona göre aldımkıyafetlerde tamam.. Hangi deterjanla yıkamalıyım kızlar bebişin kıyafetlerini
Eki Görüntüle 2750546 Eki Görüntüle 2750549
Tamam canım TeşekkürlerGule gule kullansin sağlıkla inşallah cok güzel olmus.
Ben oglumda baby&me granül sabun kullanmistim e bebegin kendi ürünü.
Ama dalin dalan ve duru granül sabunlarininda icerigu temiz onlardanda alabilirsin![]()
Yok canım ya daha karar veremedim spinalden bas ağrısı bel ağrısı yüzünden korkuyorum hemde o anı kaldiramayabilirim. Genelden de korkuyorum napcam bakalimAynen öyle cnm. Sen karar verdinmi spinal veya genele kesin olarak![]()
Beden temizliği benimde kafamı kurcalıyor normalde agda yaptırıyorum şimdi pandemiden korkup gidemiyorum, kendim de önümü göremiyorumBende eşimle tüm evi dolap içlerine kadar elden geçirdim ama doğuma kadar öyle kalacağına hiç ümidim yokbelirsizlik en sevmediğim şey o yüzden düşünmekten uykularım kaçıyor. Yemek stoğu yapamıyorum, gitmeden önce evi bi toplayım diyemiyorum, beden temizliğimi tam yapıp giderim diyemiyorum. Hazırlıksız yakalanmak en korktuğum
![]()
Öyle tabi canım burda hiç birimiz en kötü doktordan daha çok bilmiyoruz doktorumuza guvenmiyosak bende başka doktorlardan fikir alma taraftariyim. Amin inşallah ❤Herkes kendi doktoruna güvenmeli tabi ama ben de bi kaç doktor görüşü almadan içi rahat etmeyenlerdenim. Ben 2,5 kg doğmuşum hemen anne kucağına vermişler. İnşallah kimse sağlık sorunu yaşamadan Allah ın en hayırlı kıldığı vakitte kavuşur yavrusuna. Çok heyecanlıyız hepimiz artık.
Doktorum 38 hafta bittiğinde 38+3 38+4 38+5 gibi alırız dedi zaten 39dan gün almış oluyor internette de yazıyor 37 hafta ve öncesi erken doğuma giriyor diye ciğerler gelişmemiş oluyor sanırım ondanÖyle tabi canım burda hiç birimiz en kötü doktordan daha çok bilmiyoruz doktorumuza guvenmiyosak bende başka doktorlardan fikir alma taraftariyim. Amin inşallah ❤
Kizlar ben bebekten erken kurtulmak istemiyorumEvet canım erken aramızda 5 gün var ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi olur insan bı an önce kucağına almak istiyor ama sabrın sonu selamettir![]()
Evet ben de bacak.ve malum.bolge temizliği yapmadım daha inşallah erken bir sürpriz olmazBende eşimle tüm evi dolap içlerine kadar elden geçirdim ama doğuma kadar öyle kalacağına hiç ümidim yokbelirsizlik en sevmediğim şey o yüzden düşünmekten uykularım kaçıyor. Yemek stoğu yapamıyorum, gitmeden önce evi bi toplayım diyemiyorum, beden temizliğimi tam yapıp giderim diyemiyorum. Hazırlıksız yakalanmak en korktuğum
![]()
Benim için de öyle dedi. 38+3 ten sonra alırız dedi. Iri bebek.olursa bir süre önce de alırız dedi ama iri bebek.olacak gibi değil zaten.Doktorum 38 hafta bittiğinde 38+3 38+4 38+5 gibi alırız dedi zaten 39dan gün almış oluyor internette de yazıyor 37 hafta ve öncesi erken doğuma giriyor diye ciğerler gelişmemiş oluyor sanırım ondan
Ben Kutay'i sevdim, şansıyla uğuruyla gelsinİsim konusu açılmış.bende iki isimde kararsızım.kızlar lütfen bi fikir verin."KUTAY "mı "AYTUĞ "mu
Yok canım ya daha karar veremedim spinalden bas ağrısı bel ağrısı yüzünden korkuyorum hemde o anı kaldiramayabilirim. Genelden de korkuyorum napcam bakalimsen naptın verdin mi kararını bi daha doktora ne zaman gidiceksin ?
Beden temizliği benimde kafamı kurcalıyor normalde agda yaptırıyorum şimdi pandemiden korkup gidemiyorum, kendim de önümü göremiyorumjiletde hiç yapmadim yapıp da çoğaltmak istemiyorum nolcak bakalım
Benmki burc simarikligi
Hamile simarikligig degil zaten
Ben de biliyorm.anne karninda ne kdar kalsa kar
Bunu zaten evladni dusunen her anne bilir
Zaten esim.belki 3 ay gelemeyeecek bu yeni cikti suan .
Bazen olavagi varsa 40 haftada da kuvoze gireblr
Benn doktordan istegm suydu
Gerekirse ciger gelstrci vs yapilamazmi die yoksa ben neden kiyayim evladma
Jileti mecbur yapicaksin canim.kendini riske atma. Öyle bir seferden çoğalmaz meraklanmaYok canım ya daha karar veremedim spinalden bas ağrısı bel ağrısı yüzünden korkuyorum hemde o anı kaldiramayabilirim. Genelden de korkuyorum napcam bakalimsen naptın verdin mi kararını bi daha doktora ne zaman gidiceksin ?
Beden temizliği benimde kafamı kurcalıyor normalde agda yaptırıyorum şimdi pandemiden korkup gidemiyorum, kendim de önümü göremiyorumjiletde hiç yapmadim yapıp da çoğaltmak istemiyorum nolcak bakalım
Aslında istedigin tarih 37.haftaya denk gelmiyormu ? Yani erken değil çokta