2021 Şubat Anneleri

Yaa gercekten mi duygulandm
O da babasi sonucta babalar da cok ise yariyo🙏
Allahim hicbi bebegi ailesiz birakmasin
Benim eşim ilk zamanlar bir meme vermemişti kıza 🤭🤭çok çok emeği var🤲🏻 inşallah bu sefer de tek refakatçi dileğim o😌

Oooo bayağı varmış kilosu buda bir risk ya. Benim minnoş kizimda annesinde şeker olmasına rağmen geriden geliyor ama diyete başladığımdan beri. Doktorun söylediği sağlıksız kilo almasindansa sağlıklı zayıf olmasını tercih edelim. Sırf böyle dedi diye diyete harfi harfine uyuyorum ama coook zor olmaya basladi

Benimki.de.zayif iste 2200 2300 arasi dedi saglikli olsnlar da napalm

Gündüz bakar ama geceleri mumkun degil bebekken kolaydi bide mama vs veriliyodu simdi yemek yapılması lazim çocuğa gunduz bakicagina kefilim ama hastahaneye yattimmi gece gündüz disari cikamiyosun yemej yapicak kimse yok hadi esim kendine bakar ama oglum alerjik öyle her disardan sipairs edilenide yiyemez. Hissediyorum çok şükür aşırı kasilmalarim var sadece surekli dinlicem artik kendimi bisey farkedersem giderim acile hastahanenin 🤷
O da doğru ben yemek yapıp bırakıyodum eşim yediriyordu senin o imkaninda yok sadece yemek için kalk o zaman canım onun dışında dinlen o nidicart çok işe yarıyor inşallah biraz daha dayanır böyle böyle zaman geçiyor. İlk hamilelikte benimde kasilmam vardi ha dogdu dogucak derken 38+6 da sezaryanla doğdu şimdi seninde inşallah öyle olur havuç suyu içebiliyor musun ?
ben gittim noldu kocam kadar killi oldum nerdeyse 😂 ust bacak da yokktu oralar bile hep tuy
Bazisi da öyle oluyomuş ya ben zaten biraz tüylüyüm o yüzden bişey kaybetmem herhalde 😂 bide hamilelikte daha da arttı ilkinde böyle olmamıştım bu hamilelik tüylendirdi beni.
Ben lazer yaptırmıştım çıkmadı galiba hiç göremiyorum ki. Benim de derdim bacak kılı ve ayak tırnağı kesimi. Eşime söylesem çok mu yüz göz oluruz ya 😂😂 ayak tırnağına ulasıp kesebilen var mı, ben mi çok hantalım
Ben bi ayağıma uzanıyorum diğerini eşime kestiriyorum napiyim hastalıkta sağlıkta dedik kessinler valla sende söyle 😂 eğer sonradan konusucak biriyse canım hiç söyleme tüy olayını kendin hallet bazısı huylanabiliyor. Bende yapamazsam kız kardeşimle yapicam

O da doğru ben yemek yapıp bırakıyodum eşim yediriyordu senin o imkaninda yok sadece yemek için kalk o zaman canım onun dışında dinlen o nidicart çok işe yarıyor inşallah biraz daha dayanır böyle böyle zaman geçiyor. İlk hamilelikte benimde kasilmam vardi ha dogdu dogucak derken 38+6 da sezaryanla doğdu şimdi seninde inşallah öyle olur havuç suyu içebiliyor musun ?

Bazisi da öyle oluyomuş ya ben zaten biraz tüylüyüm o yüzden bişey kaybetmem herhalde 😂 bide hamilelikte daha da arttı ilkinde böyle olmamıştım bu hamilelik tüylendirdi beni.

Ben bi ayağıma uzanıyorum diğerini eşime kestiriyorum napiyim hastalıkta sağlıkta dedik kessinler valla sende söyle 😂 eğer sonradan konusucak biriyse canım hiç söyleme tüy olayını kendin hallet bazısı huylanabiliyor. Bende yapamazsam kız kardeşimle yapicam

3 gündür esim sagolsun aksami kahvaltılıklarla gecistiriyor ogluma da corba makarna yapmıştım 2 gundur onu yedi. Esimde sagolsun ona kalsa hep yat diyoda ben suclu hissediyorum kendimi sanki elimdeymis gibi. Yarin tekrar bi yemej yapicam eve fazla yapıyorum ki hemen bitmesin diye 😅
Havuc suyunada baslayamadim daha kati meyve sikacagim yoktu kisa bir sure icinde almak istemedim arkadasimda varmis yarin getircek bakalım inşallah faydası olur

Kızlar bugün kontrole gittim 32. Hafta çalışabilir raporu aldım. Bu hafta vercem okula. Bide suyum biraz azalmış o yüzden ciğer geliştirici iğne verdi doktor nolur koşmaz diye. Yaptıran var mi bu iğneden? Haftaya tekrar gidicem kontrole ve nst yapılacak.

Cnm bu arada 31+0 im ben 6 cm suyum bugyn ölçtuler sormustun dun cevap yazayım dedim ☺️

Uyuşturulduktan sonra takılsın diyim o zaman bende. Çünkü bir kaç kişiden çok acıdığını duymuştm😱 umarım aklıma gelir doğuma giderken o heyecandan.
Ne kadar süre sonra çıkarıyorlar? Ne zmn kalkabiliyoruz
Canım dertlenme bence çünkü ben hatırlamıyorum acıyı falan zaten düşüncelerle bogusuyordum🤔 gece 2 de bebek alındı ondan 45 dk önce takıldı sabah doktor karnıma falan baktı 7 de o sıra hemşire çıkardı doktor Yuri göreyim seni dedi ... Öyle hatırlıyorum sanki😌😆

Uyuşturulduktan sonra takılsın diyim o zaman bende. Çünkü bir kaç kişiden çok acıdığını duymuştm😱 umarım aklıma gelir doğuma giderken o heyecandan.
Ne kadar süre sonra çıkarıyorlar? Ne zmn kalkabiliyoruz
Ya ben hiç sonda anımsamıyorum ne takılması ne çıkarılması😅. Heyecan mı dicem de yok ben ameliyattan sonra wcye gitmiştim ya...

Kizlar ben bebekten erken kurtulmak istemiyorum
Esim.goreve gidecek ocak sonuna dogru
Cocgunu goremeden gtmesni istemiyorum
Zaten tek.kalicam onsuz
Kimlik sgk rapor isleri vs o halledecek
Hangi anne cocgnn saglksz olmasni isterki
Canim yanlış anladın sanırım kurtulmak istiyorsun demedim "kavuşmak istiyoruz"dedim husn-u zan yaptım..sağlıksız olmasını istersin gibi bir kelime de kullanmadım hepimiz için aynı şey gecerli..bilmiyordum üstelik görev sebebiyle düşündüğünü dediğim gibi güzel düşünüp güzel yazmaya çalıştım yanlış anlama lütfen

Ya acaba bizde şeker olduğu için mi terliyoruz. Gece uyanıp 2 kez fanila ve pijama değisiyorum ben de
Valla bilmiyorum ama ilk gebelikte kesinlikle böyle değildim atletle yatıyorum gece ve sürekli terliyorum petek te kapalı üstüm açık düşün yani🤔şeker yok diyorlar ama bilmiyorum

3 gündür esim sagolsun aksami kahvaltılıklarla gecistiriyor ogluma da corba makarna yapmıştım 2 gundur onu yedi. Esimde sagolsun ona kalsa hep yat diyoda ben suclu hissediyorum kendimi sanki elimdeymis gibi. Yarin tekrar bi yemej yapicam eve fazla yapıyorum ki hemen bitmesin diye 😅
Havuc suyunada baslayamadim daha kati meyve sikacagim yoktu kisa bir sure icinde almak istemedim arkadasimda varmis yarin getircek bakalım inşallah faydası olur
Olsun bol bol su da iç o da arttırır inşallah 🙏 sağolsun eşler bu dönemde yardımcı oluyor sende dinlen hayatında 1-2 ay böyle olur esin de ne güzel destek sana hiç kafana takma.

Yok canım ya daha karar veremedim spinalden bas ağrısı bel ağrısı yüzünden korkuyorum hemde o anı kaldiramayabilirim. Genelden de korkuyorum napcam bakalim 😂 sen naptın verdin mi kararını bi daha doktora ne zaman gidiceksin ?

Beden temizliği benimde kafamı kurcalıyor normalde agda yaptırıyorum şimdi pandemiden korkup gidemiyorum, kendim de önümü göremiyorum 😥😅 jiletde hiç yapmadim yapıp da çoğaltmak istemiyorum nolcak bakalım
Jilet çoğaltmıyor canım kökünden almadığı için tüyler kalın görünüyor,kökleri güçleniyor. Lazer dışında tüm epilasyon yollarını denediğim için benim tespitim bu yönde😬
Ben alt bölgeyi jilete başladım mebcur şimdi. Onu bile tam yapamıyorum. Diğer bölgeleri Epilatörle alıyorum ama aldıktan sonra tekrar çıktı alınacak hale geldi diyene kadar doğurucam diye çok tedirginim 🙈

Canim yanlış anladın sanırım kurtulmak istiyorsun demedim "kavuşmak istiyoruz"dedim husn-u zan yaptım..sağlıksız olmasını istersin gibi bir kelime de kullanmadım hepimiz için aynı şey gecerli..bilmiyordum üstelik görev sebebiyle düşündüğünü dediğim gibi güzel düşünüp güzel yazmaya çalıştım yanlış anlama lütfen

Yok canim.genel.yazdm.tek.sana degil🙏
Insallah hepimz.icin guzel.olur hersey

Kizlar ben bebekten erken kurtulmak istemiyorum
Esim.goreve gidecek ocak sonuna dogru
Cocgunu goremeden gtmesni istemiyorum
Zaten tek.kalicam onsuz
Kimlik sgk rapor isleri vs o halledecek
Hangi anne cocgnn saglksz olmasni isterki
Canım benim Allah yardımcınız olsun. Eşin de sağ Salim görevden döner inşallah. Merak etme sen sağlıksız doğmaz zaten bizim söylemlerimiz “fazla kalsa iyi olur” araştırmalarına dayanıyor o kadar... günün tamamlayan bebek oran olarak belki de azdır.

Jilet bende yapmim.diyodum ama muayeneler sıklaştıkca mecbur jilete sarıldım ama göremiyorum yani 😂 Allah kaza bela versin diye niyet ediyorum 😅
😂😂😂 hem göremiyoruz hem elimiz yetişmiyor. Bazı eşler hallediyormuş ama öyle bir şeyi talep edemem ben çekinirim. Hazırlıksız gitsem daha az utanırım herhalde.

Jilet çoğaltmıyor canım kökünden almadığı için tüyler kalın görünüyor,kökleri güçleniyor. Lazer dışında tüm epilasyon yollarını denediğim için benim tespitim bu yönde😬
Ben alt bölgeyi jilete başladım mebcur şimdi. Onu bile tam yapamıyorum. Diğer bölgeleri Epilatörle alıyorum ama aldıktan sonra tekrar çıktı alınacak hale geldi diyene kadar doğurucam diye çok tedirginim 🙈
Genç kizligimda jilet yapıyodum canım sonradan daha yapmadım ağdaya alıştım baya azaldı bide inceldi .ama dediğin gibi mecbur jilet yapicam bende . Senin bide normal doğum aniden herşey olabilir ama gerçi bizede birden sancı vurur belli olmaz hep temiz olmak lazim 😅 haftada bir kontrol etmek lazim aslında

Back
X