2021 Şubat Anneleri

Benim tam 39+0 oluyor canım inşallah seninki de 41 lere kalmaz 😊

Bol bol dinlen canim kendini yorma magnezyum içebilirsin. Magnezyumu ben tablet alıyorum canım tadi olmuyor öyle içebilirsin

Dinlenmek ne mümkün ya 🙄 tekim yardım edecek kimsem yok ,doğum sonrası da öyle. 😱 Ay şuramı toplayım ay şurayı temizleyim yemek yapim,ay oğlumun şusunu hazrlayım vb iş bitmiyor ki evde 🤷🏻‍♀️😨
Benimkinn adı magnorm suda eriyen sandozlardan. Portakallı gazoz gibi midemi bulandırıyor 😒içeceğim mecbur

Meraba anneler. Ben de bu hafta içi kontrole gideceğim geçen hafta çağırmıştı ama gitmedim. Dün akşam kasılmalarım vardı baya. Ara ara da yokluyor. 2. Olunca Doğum olmadığını anlayabiliyorum muhtemelen rahim kendini hazırlıyor. Hiç magnezyum içmedim diyebilirim. Bebek’te biraz kilolu olunca bıraktım akışına. İnş hepimizin yavrusu sağlıkla doğar bizlerde hemen toparlanırız.

Son düzenleme:
Kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Çok şükür bir sıkıntı yok. 2810 gr. olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi ama burnu haftasıyla uyumlu görünmedi gözüme 👀 Kocaman gibiydi ☺️

Ne güzel hepiniz güzel haberlerle donmussunuz çok sevindim.

Bizde hic gelisme olmamış malesef en son ki ölçümler neyse bugunde ayniydi. Bebegin damar akımları vs iyi olmasa simdi alirim fakat kan akisi suanlik iyi dedi doppler yaptiralim ona gore doguma karar veririz dedi. Haftaya cumaya perinatolojiye randevu almistim zaten devlette gidecegimi soyledim o zaman devlete git ordaki sonucu bana whatsapptan at dedi. Eğer bu 10 gün içinde yine ilerleme olmazsa mecbur doğum konuscaz dedi simdi haftaya cumayı bekliyoruz bakalim sonuca göre karar vericez.
Hayırlı güzel haberler al perinatoloji den inşallah🙏 durabildiği kadar dursun, duramazsa sağlıcakla gelsin prenses🙏

Bu arada covid testini illa orda yaptırmak gerekmiyormuş devlette de yapılabilirmiş ziyaretçi gündüzden değişmeli olabilir gece tek kişiye izin varmış. Ziyaretçi almıyorlar diye konuştuk ama illa bi görüp çıkıcam yapan eş dost olur o yuzden doğum tarihlerinizi en yakinlariniz hariç söylemeyin. Indirim de esim sağlık çalışanı olduğu için %20 yapıyorlar o da 2960 gibi bi fiyat oluyor sünnet için de nüfus cüzdanı hemen çıkarılırsa bi indirim olabilirmiş o zaman konuşulur demişler. Sancım da çıkmadı çok şükür 🤗
Hayırlı olsun çarşamba ben de net bi tarih alayım artık🙏
Canım refaketçiye de test talep ediyorlar mı sordun mu onu?

Oyy maşallah 🧿🧿
Bende erken gelmesini istemeyenlerdeniz sevmeye sevmeye de olsa Magnezyumu içim o zaman. Benimde doktorum nerdeyse 1 aydr yok gün alamadım henüz. 19 unda geliyor o zmn günü söyler son kontrolüm olur ztn.
Kızlar başka ne yapılır erken gelmemesi için?🤪

Maşallah oğluşa🧿
Sabahtan yapılacak kan tahlili neymiş cnm?
Benim geçici gittiğim dr da tahlil istedi onları yaptırdım pazartesi götüreceğim . normal tahlillere ek olarak ,hepatit , pıhtılaşma kanama zamanı gibi ek şeyler istedi benden.
Sağol canım.verilecek testler hemogram dır büyük ihtimal.kan sayımına falan bakılır.rutin amrliyat öncesi yapılıyor genelde.benim sezeryan olacağım hastanede hiç kan sonucum yok.dosyaya koymaları gerekir.

Dinlenmek ne mümkün ya 🙄 tekim yardım edecek kimsem yok ,doğum sonrası da öyle. 😱 Ay şuramı toplayım ay şurayı temizleyim yemek yapim,ay oğlumun şusunu hazrlayım vb iş bitmiyor ki evde 🤷🏻‍♀️😨
Benimkinn adı magnorm suda eriyen sandozlardan. Portakallı gazoz gibi midemi bulandırıyor 😒içeceğim mecbur
Yinede yorma kendini canım dinlen evde bebek de yok bol bol uyu 🙂 evde varsa kullan tabi benim ilk hamilelikten kalmıştı onu kullanıyorum tadı falan yok içimi kolay
Ay inşallah kalmaz o kadar yoksa o gelene kadar ben dokuz doğururum 😅
İnşallah beklemekte zor 😂
Hayırlı olsun çarşamba ben de net bi tarih alayım artık🙏
Canım refaketçiye de test talep ediyorlar mı sordun mu onu?
Inşallah durumuna göre tarih verir canım randevuyu oluşturup not alıyor 😊 bi bize bide refakatçi ye test istiyolarmis ama illa orda olucak diye bişey yok devlette de testi yaptırabilirsiniz dedi.

Ne güzel hepiniz güzel haberlerle donmussunuz çok sevindim.

Bizde hic gelisme olmamış malesef en son ki ölçümler neyse bugunde ayniydi. Bebegin damar akımları vs iyi olmasa simdi alirim fakat kan akisi suanlik iyi dedi doppler yaptiralim ona gore doguma karar veririz dedi. Haftaya cumaya perinatolojiye randevu almistim zaten devlette gidecegimi soyledim o zaman devlete git ordaki sonucu bana whatsapptan at dedi. Eğer bu 10 gün içinde yine ilerleme olmazsa mecbur doğum konuscaz dedi simdi haftaya cumayı bekliyoruz bakalim sonuca göre karar vericez.
Benim oğlumda kilo almıyordu son zamanlarda canım.maşallah sağlıkla doğdu.rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alırsın kuzunu

Maşallah günler belli olmuş. Herkese hayırlı doğumlar. Benim ilk gebelik ve haftam az sizlere göre. Ptesi doktora gidicem kan testi taptırdım asm de tsh normal çıkmış serbest t4 biraz düşük çıkmış. Böyle olan var mıydı?? Bir de doktora ben tek gidiyorum eşim işte oluyor haftaiçi. Araba kullanarak gidiyorum. Yolda sancı falan gelirse diye korkuyorum yaa var mı böyle olan

Maşallah günler belli olmuş. Herkese hayırlı doğumlar. Benim ilk gebelik ve haftam az sizlere göre. Ptesi doktora gidicem kan testi taptırdım asm de tsh normal çıkmış serbest t4 biraz düşük çıkmış. Böyle olan var mıydı?? Bir de doktora ben tek gidiyorum eşim işte oluyor haftaiçi. Araba kullanarak gidiyorum. Yolda sancı falan gelirse diye korkuyorum yaa var mı böyle olan
Tsh normalse t4 düşüklüğü önemsemiyor hatta laboratuvar ölçüm hatası bile olabilir ondaki düşüklük... Biri daha vardı bi ara t4 düşük diyen tsh çıkmamıştı endişeleydi bi ara L Lalalayla Dı sanırım.

Ben de hep tek başıma arabayla gidiyorum, uzak da üstelik. Alıştım artık, doğum kadar sancıda olmaz da yalancı sancılarda birşey olmaz Allah’ın izniyle

Tsh normalse t4 düşüklüğü önemsemiyor hatta laboratuvar ölçüm hatası bile olabilir ondaki düşüklük... Biri daha vardı bi ara t4 düşük diyen tsh çıkmamıştı endişeleydi bi ara L Lalalayla Dı sanırım.
Evet bendim aynen dediğiniz gibi oldu :) tsh çıktı ama yinede kadın dogum endokrine yolladı endokrin de tsh normalse bi önemi yok t4 gebelikde düsük olur tirodin falan yok dedi

Oyy maşallah 🧿🧿
Bende erken gelmesini istemeyenlerdeniz sevmeye sevmeye de olsa Magnezyumu içim o zaman. Benimde doktorum nerdeyse 1 aydr yok gün alamadım henüz. 19 unda geliyor o zmn günü söyler son kontrolüm olur ztn.
Kızlar başka ne yapılır erken gelmemesi için?🤪

Maşallah oğluşa🧿
Sabahtan yapılacak kan tahlili neymiş cnm?
Benim geçici gittiğim dr da tahlil istedi onları yaptırdım pazartesi götüreceğim . normal tahlillere ek olarak ,hepatit , pıhtılaşma kanama zamanı gibi ek şeyler istedi benden.
Onlar ameliyat öncesi testleridir canım rutinde hep yapıyorlar. Geçici gittiğin doktor sana tarih vermiş miydi?

Back
X