- 29 Nisan 2020
- 298
- 159
- 53
- 38
Geçen kontrolde doktoruma ,göbeğin sağ tarafında yumurta kadar çıkıntılık yapıyor bebiş dedim ,o poposu dedi, hocam dedim o kadar popo ne bi avuç var yokped kadar dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen kontrolde doktoruma ,göbeğin sağ tarafında yumurta kadar çıkıntılık yapıyor bebiş dedim ,o poposu dedi, hocam dedim o kadar popo ne bi avuç var yokped kadar dimi![]()
Aynen yolda sürekli dua ediyorum. Geçen gün anneme gitmem gerekti. Tapu dairesinde işimiz vardı. Tuzladan kağıthaneye gittim İstanbul’da. 50km yol ama trafik tabi git gel. Yol boyu dua ettim sancı tutmasın diye. Bir de böyle uzun yollar bel ağrısı yapıyo çişim geliyoBen de hep tek başıma arabayla gidiyorum, uzak da üstelik. Alıştım artık, doğum kadar sancıda olmaz da yalancı sancılarda birşey olmaz Allah’ın izniyle
Benimki de alt sınırın bir tık altında çıkmış o yüzden panik yapmadım da yine bir baktım internetten kötü şeyler yazıyordu. Ama dedim hamilelikteki değerler ile bu referans değer farklı olabilir sakinleştim. Zaten ptesi günü doktora gidicemEvet bendim aynen dediğiniz gibi oldu :) tsh çıktı ama yinede kadın dogum endokrine yolladı endokrin de tsh normalse bi önemi yok t4 gebelikde düsük olur tirodin falan yok dedi
avuc kadar popolulara olur o zmnGeçen kontrolde doktoruma ,göbeğin sağ tarafında yumurta kadar çıkıntılık yapıyor bebiş dedim ,o poposu dedi, hocam dedim o kadar popo ne bi avuç var yok![]()
Bu dönemde goguslerle ilgilenmemenizi tavsiye ederim. İncelemeyin inceledikce tedirgin eder. Normal bazılarında siyah olur bazılarında kahve bazılarında beyazimsiKızlar göğüs ucumda devamlı beyaz bir şey var. Koyu kıvamlı. Göğüs ucumu tıkıyor. Temizliyim dedim ama devamlı kurcalamakta istemiyorum hep var. Nedir bu? Sizde de oluyor mu?
Aynısı bugün bnde de olduGeçen kontrolde doktoruma ,göbeğin sağ tarafında yumurta kadar çıkıntılık yapıyor bebiş dedim ,o poposu dedi, hocam dedim o kadar popo ne bi avuç var yok![]()
Ben de de oluyor eskiden hırkayla dolaşırdım şimdi çorap bile giymiyorum ,sonra hapşırmaya başlıyorum ama öyle de ilginç bişeyGece ateş basmalari oluyormu sizlerdedesu icinde kaliyorum resmen. Gun icindede hareketli olursam oluyor
![]()
Yok ya cnm nerde.akıllı bana diyor ki doğum ne zaman ? Eşim de dedi ki hocam siz bize söylersiniz diye düşünüyorduk!Onlar ameliyat öncesi testleridir canım rutinde hep yapıyorlar. Geçici gittiğin doktor sana tarih vermiş miydi?
Benimki de bugünlerde çok hıçkırık tutuyor. Normal mi acaba? Eskiden 3-4 günde bir olurdu şimdi günde 2 kez kesin. Netten de baktm da bir şey bulamadımBenim bebeyi gunde bilmem kac kez hickirik tutuyorresmen gobegim zipliyor
![]()
Ben ben benGece ateş basmalari oluyormu sizlerdedesu icinde kaliyorum resmen. Gun icindede hareketli olursam oluyor
![]()
Bizim günler peşpeşeymiş bakalım ne zaman doğuracağızKizlar dün gece bizim fındık çok hareketliydi ama nasıl böyle sanki kazıdı karnımın içini canım nasıl yandı. Göbek deliğinin orası o kadar acıdı ki
Birde benim fındıkta çok hickiriyor sabah akşam![]()
İnşallah canım benim ilki erken oldu o yüzden Şubat olursa çok sevinirimBizim günler peşpeşeymiş bakalım ne zaman doğuracağızherkes ocak annesioldu ama bizim şubat kesin gibi
![]()
Doğum sancısı öyle bir anda gelip pırt diye doğurmuyorsun. Sakin ol o yüzden. Hafif hafif adet sancısı gibi geliyor. Bana doktorum şey demişti ilkinde 12 saatten önce olma Doğumun panikle gelme hastaneye sancın 5 dakikaya bire düşünce gel. Benim 18 saatte oldu Doğumum. Yalnız ben araç kullanamıyorum rahat oturamıyorum kaburgalarımda baskı var yan oturuyorum o da trafiği tehlikeye sokuyor diye bıraktımMaşallah günler belli olmuş. Herkese hayırlı doğumlar. Benim ilk gebelik ve haftam az sizlere göre. Ptesi doktora gidicem kan testi taptırdım asm de tsh normal çıkmış serbest t4 biraz düşük çıkmış. Böyle olan var mıydı?? Bir de doktora ben tek gidiyorum eşim işte oluyor haftaiçi. Araba kullanarak gidiyorum. Yolda sancı falan gelirse diye korkuyorum yaa var mı böyle olan
Benim gece rektuma vuran doğum sancım vardı çok korkuttu beni. Düzensiz olduğu için doktora gitmedim ama halen tedirginim bugün akşama kadar yatıştayım sanırım.Günaydın çoğu ocakta doğum yapacak olan Şubat anneleribu gece biraz uykumu almışım nasıl mutluyum
Sizin geceniz nasıl geçti?
Senle çok benziyor durumumuz günlerimiz aynı bebeler tombikBenim gece rektuma vuran doğum sancım vardı çok korkuttu beni. Düzensiz olduğu için doktora gitmedim ama halen tedirginim bugün akşama kadar yatıştayım sanırım.