2021 Şubat Anneleri

Gece ateş basmalari oluyormu sizlerdede🙄 su icinde kaliyorum resmen. Gun icindede hareketli olursam oluyor😒
Dua edin kış gebeliği yaşıyoruz. Bir Ağustos bir Temmuz annesi olarak günde 3 defa duş alıyordum kendi terimden huylanıyordum. Yemek yerken yüzümden sular akardı 😬 kış gebeliği ne güzelmiş vallahi. Tiril tiril geziyoruz 😬

Son düzenleme:
Senle çok benziyor durumumuz günlerimiz aynı bebeler tombik 🤣 bu haftayı da tamamlarsak rahatız herhalde
Aynen canım ben de bu haftayı atlatsın isterim. Küvez ihtimali olursa evde iki küçük yavrum da beni bekler.Tamam 40a kalma dedim ama şimdi de gel demedim diyorum 😬 çantaya koymadığım terliğimin derdime düştüm gece gece 😂aman terliksiz kalmayım diye

Yok ya cnm nerde.akıllı bana diyor ki doğum ne zaman ? Eşim de dedi ki hocam siz bize söylersiniz diye düşünüyorduk!🙄 Güldü😒

Kendi dr'uma 19 unda gidecğim 1-1.5haftayada doğum için tarih verir diye düşünüyorum.

Benimki de bugünlerde çok hıçkırık tutuyor. Normal mi acaba? Eskiden 3-4 günde bir olurdu şimdi günde 2 kez kesin. Netten de baktm da bir şey bulamadım🤷🏻‍♀️

Ben ben ben🙋🏻‍♀️ kısa kolluyla yatıyorum yatak odasının kaloriferi hep kapalı. Her uyandığımda su içindeyim. Üstümü açıyorum donuyorum kapatıyorum yanıyorum. Zten uyku savaşları ayrı🤪 terle soğu hasta olacağım diye korkuyorum😱
Bende merak ediyorum valla, surekli hickiriyor

Kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor kızlar O ağrı ile bağırmam bir oldu çok kötüymüş ya.. 😒

Bebeklerinize İsim ne koyuyorsunuz kızlar, biz hala bulamadık. Daha zaman var diye çok üstüne düşmüyoruz ama bulsak rahatlıcam.

Benimki de bugünlerde çok hıçkırık tutuyor. Normal mi acaba? Eskiden 3-4 günde bir olurdu şimdi günde 2 kez kesin. Netten de baktm da bir şey bulamadım🤷🏻‍♀️

Ben ben ben🙋🏻‍♀️ kısa kolluyla yatıyorum yatak odasının kaloriferi hep kapalı. Her uyandığımda su içindeyim. Üstümü açıyorum donuyorum kapatıyorum yanıyorum. Zten uyku savaşları ayrı🤪 terle soğu hasta olacağım diye korkuyorum😱
Benim de hıçkırığı bol çocuğumun hele yattığımda baya baya hissettiriyor. Nette okuduğumda iyi birşeymiş diye gördüm ben. Bebeğin ciğerleri vs geliştiğinde su yutmasından kaynaklı onu atmaya çalışırken oluyormuş hıçkırık. Bu şu dönemde doğsa bile bebeğin rahat rahat nefes alıp yaşayabileceğinin göstergesiymiş. Bir de şey yazıyordu hıçkıran bebekler daha kolay emermiş anneyi 🤗 Hıçkırığın asıl başlama haftası 36. haftaymış bir hafta önce ya da sonra görülmesi de çok muhtemelmiş. Ben oğlum hıçkırdıkça aferin oğluma diyorum iyi birşey olduğunu düşünerek 😅🙈

Şu havalarda hamilelik geçirmek nimetmiş gerçekten. Ben normalde çok üşüyen bir tipim sıcağı severim ama bazen kaloriferi kapattırıyorum cam açtırıyorum. Gece üstümde ince bir pike var onu sürekli ayaklarımla itiyorum. Hatta sürekli kısa kolluyla oturuyorum evde. Yaz hamileliği olsa ne yapardım bilemiyorum 🤦🏻‍♀️

Aynen canım ben de bu haftayı atlatsın isterim. Küvez ihtimali olursa evde iki küçük yavrum da beni bekler.Tamam 40a kalma dedim ama şimdi de gel demedim diyorum 😬 çantaya koymadığım terliğimin derdime düştüm gece gece 😂aman terliksiz kalmayım diye
Aynen ya benim de terlik almam lazım🤣🤣

Ya ben ilkinde terlik alamamıştım başlayınca hemen ev terliği koymuştum 🤣🤣 bu sefer aldım ama lohusa terliği. Acaba bir de banyo terliği alsam mı 🤣🤣

Bebeklerinize İsim ne koyuyorsunuz kızlar, biz hala bulamadık. Daha zaman var diye çok üstüne düşmüyoruz ama bulsak rahatlıcam.
Kızımız olacak Cansu Asel koyacağız kısmetse. Ailecek çift isimliyiz kizimada iki isim bulduk. Cansu diyoruz severken oglum çok ısrar etti Cansu olmasini

Çok güzel ikisi de maşallah👍 Ada benim de düşündüğüm bir isim. Doğa duru deniz gökçe lina Nil ova Düşündüklerim.
Arkadaşımın kızı Gökçe Nil beğenirim hoş isim. Lina hariç diğerlerini severim. Lina zorlama uydurma gibi geliyor. Bir de hristiyanlar çok koyuyormuş bu ismi. Lina nineler teyzeler doluymuş 🤣

Arkadaşımın kızı Gökçe Nil beğenirim hoş isim. Lina hariç diğerlerini severim. Lina zorlama uydurma gibi geliyor. Bir de hristiyanlar çok koyuyormuş bu ismi. Lina nineler teyzeler doluymuş 🤣
Daha bugün söyledim eşime Gökçe Nil olsun mu diye. Demek ki koyan varmış. Ben ilk kendim buldum zannettim😄🤪

Çok güzel ikisi de maşallah👍 Ada benim de düşündüğüm bir isim. Doğa duru deniz gökçe lina Nil ova Düşündüklerim.
Biz de Fatıma Lina düşünüyoruz nasip olursa..Lina yi rahmetli annem çok istemişti Fatıma yi da rüyamda gördüm 🤗🤗

Back
X