2021 Şubat Anneleri

Şimdi nst den çıktım kızlar çok şükür hareket varmış ben hissetmiyormuşum herşeyi normal dediler. Nuran hanıma da attım nst yi perşembeye çağırdı serum takalım hiç hissetmiyorsan hareketleri dedi. Ah nasıl korktum 3 gündür o kadar hareketsizdi ki arada bi hareket etti dediğimde de dinlemeye kalkıyordum devamı gelmiyordu. Neler neler geçti aklımdan 🥺 Rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın 😔

Şimdi nst den çıktım kızlar çok şükür hareket varmış ben hissetmiyormuşum herşeyi normal dediler. Nuran hanıma da attım nst yi perşembeye çağırdı serum takalım hiç hissetmiyorsan hareketleri dedi. Ah nasıl korktum 3 gündür o kadar hareketsizdi ki arada bi hareket etti dediğimde de dinlemeye kalkıyordum devamı gelmiyordu. Neler neler geçti aklımdan 🥺 Rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın 😔
Çok şükür lütfen kendini ve bebeği yorma zaten olacak olan olur. Sakin ol sen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok şükür lütfen kendini ve bebeği yorma zaten olacak olan olur. Sakin ol sen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Farkında olmadan yordum galiba kendimi. Oğluşum da etkilendi tabi. Hele bir de o kadar hareketlendirecek şey yiyip içtikten sonra hala ses seda olmayınca 🤦🏻‍♀️ Bacaklarım titriyor resmen nasıl sıktıysam kendimi 😔

Farkında olmadan yordum galiba kendimi. Oğluşum da etkilendi tabi. Hele bir de o kadar hareketlendirecek şey yiyip içtikten sonra hala ses seda olmayınca 🤦🏻‍♀️ Bacaklarım titriyor resmen nasıl sıktıysam kendimi 😔
Canım ilkte bende öyleydim bildirim.... Rabbim tüm bekleyiş içinde olanlarida bizleride hayırlısıyla feraha erdirsin🤲🏻

Ben de dün yoldan döndüm acile giderken, kasılmam çoktu. Oluyor böyle telaşe halleri😅 analık işte..

Aklin takilip daha cok tedirgib olucagina en iyisini yapmışsın cnm bazen heyecan ariyo miniklerde ☺️

Ben iyiyim cnm oglum rahatsizdi onunla ugrasiyoruz.

S SkyAsteR cnm gida alerjisi dediler alerjiye yonlendirdiler gidicem simdi alerji testi yapilcak gıdalara karşı
Geçmiş olsun esra, değişik bişi yedi mi normalde kakada kan olunca gastroya yönlendiriyorlar ama alerji dediyseler alerjiye gidin

Geçmiş olsun esra, değişik bişi yedi mi normalde kakada kan olunca gastroya yönlendiriyorlar ama alerji dediyseler alerjiye gidin

Orayada yonlendirdiler cnm hem gastroya hem alerjiye kayit açtılar randevu alin dediler. Ya aslinda inek sütü alerjisini ben daha once anlamistim ama doktor sonra tekrar deneyin geçici olabiliyor demisti 2 gun gece yatmadan süt vermistim muhtemelen o bu kadar ilerledi hemen kestim ama demekki bu sefer baya hasar bıraktı

Orayada yonlendirdiler cnm hem gastroya hem alerjiye kayit açtılar randevu alin dediler. Ya aslinda inek sütü alerjisini ben daha once anlamistim ama doktor sonra tekrar deneyin geçici olabiliyor demisti 2 gun gece yatmadan süt vermistim muhtemelen o bu kadar ilerledi hemen kestim ama demekki bu sefer baya hasar bıraktı
Ahh kuzum benim o yapmıştır bak benimki 3.5 yaşında süt tüketimi hiç yok ve tolere edemediği zaman peynir ve yoğurda tepki gösteriyor ki yoğurt diyetini açalı 1.5 sene oluyor

🥰

Eklentiler

• 5899BA39-98BD-44CF-8B36-01DA5663B767.webp
    5899BA39-98BD-44CF-8B36-01DA5663B767.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 3F07D144-6954-4232-AB78-E721D72A6182.webp
    3F07D144-6954-4232-AB78-E721D72A6182.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?

Kızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?
Valla ben ilk bebekte emzirme sütyeni aldım penye. Hiç kullanamadım. Açma kapama yeriyle uğraşmak zor geldi. Normal kullandığım sütyeni yukarı sıyırıp emzirdim hep 😬

Allah şifa versin canım. Alerjik çocuk annesi olmak çok zor. Benim oğlumda da ürtiker var. Ona sevdiği şeyleri yedirmemek o kadar üzüyor ki beni😔 Allahım diyorum çocuklar hiç üzülmesin hiç hasta olmasınlar

Lekelenmesi olan bi arkadaşımız vardı kimdi o? Son durumunu yazdı mı kaçırdım sanırım.

Kızlar geçici dr'um yine çağırmıştı. Nst ye girdim çıktım üstüne de 1 saat bekledim. Nst sonucuna baktı çocuk büyütmeden konuştu bitti. Bakmayacak mısınız usg ile diyorum hayır haftya dr'un gelir ztn o bakar. Eşim yumuşatmak için e özledik oğlumuzu bi görseydik fln dedi yok aslında usg de gönderilen ışınlar bebek için zararlı fşn demeye başladı. Gerçekten sinir oldum😡 190 tl para veriyorum 5 dk konuşsun diye mi?
Oğlumın fotosunu alıp babama yollayacaktım ona da moral olsun diye 😭🙄

Back
X