2021 Şubat Anneleri

Pantpas diyorlar ama ben fayda bulmadım. Gaviscon double action çok iyi geldi. Belki de atlattım o yanma haftasını bilmiyorum. Sabahları kusuyordum hepsi bitti.
İlkindede çok yanmıştım ama iki gecedir çok fenayım bu gece oturarak uyudum resmen şimdide heryerim ağrımış😂, senin baya kötüydü miden sevindim hafiflemesine

Kızlar ya aranızda horlayan var mi? Ben eskiden horlamazdım ama eşim artık horladığımı söylüyor😒 acaba çok kilo aldığım için mi yoksa hamilelikte oluyor mu? 17 kilo almışım bu arada.
Beeeeeeeeeeeennnnn😂eşimle kızım resmen ses kaydı yapmışlar 🤣anne çok horluyosun diyo kızım eşim de gece uyuyamıyorum diyor horlamandan😂önceden horlamazdim ya🤔

Bugün sağlık ocağında kan verdim çağırmışlardı. Bi kısmı çıkmış sonuçların.
Wbc yüksek, hgb hct düşük çıkmış.
Kansızlık yoktu şimdiye kadar normaldi düşmüş.
Wbc yüksek iltihap var demek kan isteyecektir geçenkinde de böyle çıkmıştı. İdrarda varsa bişey nasıl oluyor anlamıyorum ne yanma var ne sızı
Hamileliktr wbc artabiliyor benimde fazla çıkıyor doktor normal diyor. Hgb değeriniz kaç?

Tek başına wbc yüksekse bir şey yok bacım olası şeyler... Kansızlık da artık olağan Yiğit efendi fazla mesai yapıyor😬 takviye ye devam. Asm şimdi vahvahlandırmasın seni...

Ahh kuzum benim o yapmıştır bak benimki 3.5 yaşında süt tüketimi hiç yok ve tolere edemediği zaman peynir ve yoğurda tepki gösteriyor ki yoğurt diyetini açalı 1.5 sene oluyor

İste doktorun gazabina uğradım bende belirli yaştan sonra gecebilir süt alerjisi vs demisti bende mamayi birakip sute yonelim belki icer dedik icti ama sonu kötü oldu daha once döküntü yapmisti simdi kan geldi cok korktuk baska bisey diye en azından gida alerjisinin onlemi var daha yok yani asla 😢

Bende horlama yok ama nefesim kesiliyor sadece uyandığımda zor nefes aliyorum boğuluyor gibi oluyorum. Çok kiloda almadım bence yani 32+6 yım bugün 4.5 kilo almisim 🤷

Hamileliktr wbc artabiliyor benimde fazla çıkıyor doktor normal diyor. Hgb değeriniz kaç?
11.5 hgb. Bide serbest t4 düşük çıkmış 0.66. Doktora yazdım. Troid ilacı başlıcak kan ilacını da günde 2ye çıkardı. Yarın gitcem hastaneye.

Tek başına wbc yüksekse bir şey yok bacım olası şeyler... Kansızlık da artık olağan Yiğit efendi fazla mesai yapıyor😬 takviye ye devam. Asm şimdi vahvahlandırmasın seni...
Öyle oldu valla canım bi anda bu kadar değer değişik çıkınca.. Yarın nuran hanımdayım. Normalde zaten 35. Haftamdayım çağırmıştı bu hafta için ama haftaya gideyim diyordum. Şimdi ilaç yazması için şart oldu.

11.5 hgb. Bide serbest t4 düşük çıkmış 0.66. Doktora yazdım. Troid ilacı başlıcak kan ilacını da günde 2ye çıkardı. Yarın gitcem hastaneye.
Sadece t4 mü düşük çıkmış tiroid olarak? Canım burda bikac arkadaşın daha öyle çıkmıştı normal demişlerdi. Bide sağlık ocagindaki değerler farklı çıkabiliyor imkanın varsa hastanede tahlil vermek daha iyi. Benimde sağlık ocağında idrarda protein cıktı hastanede tekrarladım negatif çıktı. Yanıltıcı olabiliyor.

Sadece t4 mü düşük çıkmış tiroid olarak? Canım burda bikac arkadaşın daha öyle çıkmıştı normal demişlerdi. Bide sağlık ocagindaki değerler farklı çıkabiliyor imkanın varsa hastanede tahlil vermek daha iyi. Benimde sağlık ocağında idrarda protein cıktı hastanede tekrarladım negatif çıktı. Yanıltıcı olabiliyor.
Tsh 3.9 normal aralıkta. Bilmiyorum ki nuran hanım bi ilaç ismi verdi başlayalım yazmış. Baktım troid ilacı

İste doktorun gazabina uğradım bende belirli yaştan sonra gecebilir süt alerjisi vs demisti bende mamayi birakip sute yonelim belki icer dedik icti ama sonu kötü oldu daha once döküntü yapmisti simdi kan geldi cok korktuk baska bisey diye en azından gida alerjisinin onlemi var daha yok yani asla 😢
Alerjide her doktodun yönlendirmesi aynı olmuyor maalesef, süt ürünlerini kesip tekrar başlayın isterseniz geçmiş olsun

Direk panto mu canım yoksa pantpas mı, cuma günü sorayım gidince
Canım.benim de bu gebelikte 6. aydan beri çok yandı midem. Çareyi bazı yiyecekleri beslenmemden çıkartmakta buldum. Kızartma, mayalı ekmek ve hamurişi, salçalı domatesli yemek ve turşu yemiyorum. Direkt yakıyor. Hiç ilaç almadim.

Bugün baktım e bebeğe emzirme önlüğü çorap zıbın humana falan aldım sütyen de geldi gözüm de kalıpları nasıl bilemedigim için riske atmadım bı bakayim bakem teşekkürler canım
Kizlar humana still tea ben de ilk gebeligimde icmistim. Ama muhendisinoglu instagramda içerik incelemesinde direkt şeker varmis icinde . Multimalt diye bir marka daha güvenli bulunmuş. Içinde malt ve hurma var. Ben bulabilirsem ondan alacağım. Lactamil falan da hikaye. Toz karışım içinde ne var belli değil. Iyi bir baharatcidan süt arttıran otlardan çay karışımı yaptırmayı düşünüyorum ben.

Back
X