2021 Şubat Anneleri

11.5 hgb. Bide serbest t4 düşük çıkmış 0.66. Doktora yazdım. Troid ilacı başlıcak kan ilacını da günde 2ye çıkardı. Yarın gitcem hastaneye.
Benim bir ay önce 11.40 tı hemoglobin doktor iyi dedi. Aslında 11 üstünde hamilelerde normal.Stres yapmayın. Tsh normal mı peki?

Merhabalar ben Mg kullanmıyorum. Siz kramp ve ağrılardan dolayı mı kullanıyorsunuz. Bana doktor yazmadı. Benim dayanılmaz ağrılarım yok arada oluyor

Kizlar humana still tea ben de ilk gebeligimde icmistim. Ama muhendisinoglu instagramda içerik incelemesinde direkt şeker varmis icinde . Multimalt diye bir marka daha güvenli bulunmuş. Içinde malt ve hurma var. Ben bulabilirsem ondan alacağım. Lactamil falan da hikaye. Toz karışım içinde ne var belli değil. Iyi bir baharatcidan süt arttıran otlardan çay karışımı yaptırmayı düşünüyorum ben.
Ya ben sıkı takipçisiyim bu çaydan alırken niye onun ürün incelemesine bakmak aklıma gelmedi inanamadım, senin yazdığını görene kadar 🙈 humana almış bulundum. Ama nasıl olsa bitecek multimatta alırım🤩

Bacağıma vuran sol kasık ağrısı artık hayatımı çok etkiliyor. Yataktaki uyuma savaşlarını geçtim artık sol ayağımın üstüne basıp yürümekte zorlanıyorum bir wc bir de yemeğe kalkarım artk. Dr'uma msj attım günde 2 parol içebilirsin diyip başka bir multivitamin önermiş.hiç sevmem ilaç içmeyi ama mecbur içeceğim artık😒 içimde kalabildiği kadar kalsın diyordum ama bu gidişle artık alııııınn diyeceğim diye korkuyorum🙈😶 Umarım siyatik fln değildir

Merhabalar ben Mg kullanmıyorum. Siz kramp ve ağrılardan dolayı mı kullanıyorsunuz. Bana doktor yazmadı. Benim dayanılmaz ağrılarım yok arada oluyor
Ben sezaryan olucam ve kasılmalarım var doktor kasılmaları geçirip doğumu ertelesin diye günde 2 kere magnezyum önerdi. Normal doğum düşününlere doktorlar erkenden kesiyor.

11.5 hgb. Bide serbest t4 düşük çıkmış 0.66. Doktora yazdım. Troid ilacı başlıcak kan ilacını da günde 2ye çıkardı. Yarın gitcem hastaneye.
Hgb çok iyi maşallah. Benim aylardır 10 ve doğuma doğru muhtemelen 9 a kadar düşer. Diğer gebeliklerde de böyle oldu çünkü. Ama doğumdan sonra hızlı toparlıyor merak etmeyin

Arkadaşlar ben bir lohusa kuşağı aldım, umarım sağlıkla kullanabilirim. Kaliteli bir ürün, karnını hemen sarmayı düşünenlere tavsiye ederim. İnstagramda pamucco diye bir sayfadan.

DC67FBA0-11BA-438C-A277-19A91962BB83.webp

21.01.21 tarihini isterim ama öncesini daha çok isterim, bu haftasonu bile olabilir🤣ağrılar için magnezyum takviyesini değişti daha fazla magnezyum var dedi ama o da işe yaramadı. Yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum dönemiyorum😔 bugün yemeği zor yaptım ya.
canım bizim senle 1 gün aramız görünüyor 36+2 yim ben bugün 27 sinde doğum yapıcam kısmetse 38+3 oluyor sen 21 inde 38+4 demişsin de hesabında yanlışlık var sanki.:işsiz:

canım bizim senle 1 gün aramız görünüyor 36+2 yim ben bugün 27 sinde doğum yapıcam kısmetse 38+3 oluyor sen 21 inde 38+4 demişsin de hesabında yanlışlık var sanki.:işsiz:
Alla alla nerde hesap yaptım ki ben😬 sadece arkadaş düşündüğün tarih var mı dedi ona cevap verdim 21i ve öncesi diye...

Kizlar humana still tea ben de ilk gebeligimde icmistim. Ama muhendisinoglu instagramda içerik incelemesinde direkt şeker varmis icinde . Multimalt diye bir marka daha güvenli bulunmuş. Içinde malt ve hurma var. Ben bulabilirsem ondan alacağım. Lactamil falan da hikaye. Toz karışım içinde ne var belli değil. Iyi bir baharatcidan süt arttıran otlardan çay karışımı yaptırmayı düşünüyorum ben.
Bn de sürekli icemem sıcak sıcak içecek bişey olsun diye aldım canim zaten biraz tuzlu fiyatları sürekli alamam..çantama koyacaklarim humana,hoşaf,Nescafe,ayran, çorba,çay🤣

Biz seninle tam olarak aynıyız o zaman. Daha doktorum dönmediği için tarih alamadım ben ama o civarlarda olur diye düşünüyorum. Aslında 39+1 (1 şubat) Pazartesi günü olsa daha iyi olur babalık izni için ama dayanabilir miyiz bilmiyorum tabi🤷🏻‍♀️
28 Ocak olan yok mu? Bendeniz teyzeleri 28 Ocak doğumluyum da😆😆😆🤗🤗
Ben olabilirim🙋🏻‍♀️ama belli değil daha 🤷🏻‍♀️
Benim tek isteğim oğlak olmaması o yüzden 21 inden sonra olsun da tarih önemli değil 🤲

Back
X