Canım haklısın ama mecbur öyle oldu doktorum 1.5aydır olmayınca başka dr'a yönlendirdiler. O da hiç ilgilenmedi 5 dk durduk içerde nst iyi dedi kan tahlillerimi gösterdim onları yorumladı o kadar. Eşimle hiç tatmin olmadık o yüzden bu da sevdiğimiz bir dr'du ona randevu aldık.
Yoo yoo dediğin gibi bence de ne kadar kalırsa kârdır. Hatta dr'a gitmeden bi saat önce buraya da yazdım bence 39+1 de fln olsa daha iyi olur yazmıştım. İnşallah babam hastaneden çıkarda annem de yetişir

28 den beri kanalda olması sizde kasık ağrısı fln yapıyor mu ? Erkenci davranmış sizinki

sağlıkla gelsin de

Yok yok cnm kesinlikle kendi doktoruma gidim salı günü o da bir daha baksın ölçsün bakalım o ne diyecek ona göre karar veririm. Anormal bir durum yoksa 38 den önce bende istemem. Zaten hazır da değilim

sanki 1 ay sonra doğacak olsa yine hazır olmayacak gibiyim ama

Yok cnm kendi doktorum olmadığı zamanlarda gittiğim doktor. Ama güvendiğim sevdiğim bir doktor kendisi.
Evet cnm haklısın hep rahim büyüdükçe düzellir dediler ama anca bu kadar ilerleme oldu. Salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek?

Teşekkür ederim cvbın için