2021 Şubat Anneleri

Sanki nefesim kesiliyor ...böyle aşırı baskı oluyor mideme de falan otura otura yemek yapıyorum
Aynen öyle oluyor. Ben oturamıyordum hatta. Ya yatma ya ayakta kalma beni biraz rahatlatıyordu. Üstüne bir de midemi rahatsız ediyordu. Yanma ağrı falan. Ama bu hafta düzeldim. Yalnız sırt bel ağrıları arttı 1 aydır uyuyamıyorum 😞

Aynen öyle oluyor. Ben oturamıyordum hatta. Ya yatma ya ayakta kalma beni biraz rahatlatıyordu. Üstüne bir de midemi rahatsız ediyordu. Yanma ağrı falan. Ama bu hafta düzeldim. Yalnız sırt bel ağrıları arttı 1 aydır uyuyamıyorum 😞
Ah ah Allah yardımcın olsun.... Şu bir haftadır bende ancak ayakta ya da yatarken 😩 yatincada çok uyuşuyor yattığım yer

Kızım böyle değildi hem erken doğmuştu bu haftada hemde zayıftı. Ama bu başka, oğlan cidden başka ... Daha zorluyor inanın yatmak başka kalkmak başka Rabbim tüm gebelre yardim etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Maşallah seninki de iyi hızlı gidiyor ❤️❤️
Evet erkek daha hızlı gitti😅
Masallah canm.ben de.gttm bugun

Fl 71.60 benm.ama.kilosu
2800lerde
Benim kız da bu haftalarda 2800dü 40+3te 3400 doğdu. Seninki de geçer 3300 ü bulur doğuma kadar. 🥰

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. Sağlıkla kucağımıza alalım inş. Az kaldı dayanalım sonu güzel ❤️
Ah amin inşallah 🤲🏻 hastalara da dua edelim ...kuzenim hala yoğun bakımda hamdolsun iyiye dönüş var ama🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Günaydın 30 dklık nts sürecim başladı. Kordon hafif boynu kapatıyormuş haftasonu kötüydüm herhalde o gün oldu. Çok hareketli durmuyor ki hareket azalırsa hemen gel dedi. Ağrılarım yüzünden rahim içi yapışıklıktan süphelendi artık o yüzden mecbur spinal olacak eğer yapışıklık varsa temizlerek ameliyatı bitirecek. Şu an rahim duvarı 3e inmiş o da daha fazla inerse erken sezeryan sebebi dedi. Akciğer geliştirici vurmadan en erken 23 ocakta alırım dedi. Nstye göre daha net bi tarih belirlicez.

Elimden gelse daha erken isterdim, ben ilkinde 40 haftada bir saat yürüdüm bunda adım atmayı bırak doğrulmaya halim kalmadı. Doktor bu haliyle bile riske atmam ciğer geliştirici vurucZ dedi. Nstde ağrılar çıktı rahim incelemesi daha fazla dayanmayabilir dedik ve 23 ocak tarihine randevu oluşturduk.inşallah benimki de öyle bir şey değildir. İlki sezeryan kimi sezeryan sonrası olabiliyor dedi... Hayırlısı artık
Hakkında hayırlısı olsun canım hafta olarak etken bir tarih değil sanki hem tarih belirlemek güzel inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın bebişini kucağına 🤗

Ben kendinden kaplı atletler var lcw da çok rahat onlardan aldım . Trendyoldada var hatta ikinci doğumum olacak malsef benmde ilkinde gögüslerim sarktı. Ama emzirme atleti almaktansa bu cok daha kullanşlı ve uygun.Bende rahatıma düşkünğmdür. Herşeyi tavsiye etmem ama bir memezede olaraktan bu Tavsiyemdir :)
Lcw atletlerin kalıpları çok dar bu arada kızlar,alacaklar mutlaka büyük alsın.ben Penti'ninkileri çok sevdim 👌
Canım bak hep iyi düşün. Öyle ağlama lütfen bak ben ağladım bir haftasonum kötü geçmişti esimle tartışmıştım ve bebek iyice kanala girecekti nerdeyse erken doğum yani. Şimdi daha iyiyim şükür. Bebek doğunca da panik yapma sakın hiç bir şeyde. Bizim kız 3.5 aylıkken soğuk algınlığı gibi basit bir hastalık olmuştu. Eşim işe gitmeden götürelim diye sabah 6 da acile götürmüştük, ateşi falan yoktu yani sadece burun tıkanmıştı. Sonra hastanedeki nöbetçi dr ciğer filmi ve kan testi istemişti vicdansız, geberesice doktor bozuntusu. O adamı hiç affedemedim. Yani diyeceğim panik olduğunda devamlı suistimal ediliyoruz. Allah'a tevekkül edelim. Dedigin gibi iyilerle karşılaşırız inşallah. Ilk kez anne baba olanlar çocuklar hasta olunca korkmayın panik yapmayın sakın. Allah dermansız dert vermesin.
Amin canımm 🤲💐 Doğru söylüyorsun ama bilmemezlik ve bilinmezlik insanı deli ediyor🤪 motivasyonun ve tecrübelerini paylaştığın içinde teşekkür ederim💐
ay sen çok tatlısın klbkbr klbkbr neden bunları düşünüyorsun canım benim ya şimdiden lohusa depresyonuna sokma kendini allah korusun kötü düşünme aç güzel şarkılar falan dinle kov o kötü düşünceleri aklından.:KK36:
Depresyondan depresyona koşuyorum resmen🙈😇 aynen dediğini yaptım bgün müziğimi açtım Bebekler ne ister kitabımı aldım okuyorum. Bi yemek bir wc dışında kalkmadım yerimden. Tembellik yapim son haftalarımda barii🤪 durabilirsem tabi🙈 cvbın in teşekkür ederim💐
Aynen cnm benim annem vefat etti bir yıl oldu..en azından annenin sesini duyabiliyorsun bu bile güzel annelik çok güzel bir duygu doğunca gözün kimseyi görmeyecek Rabbim isteyen herkese nasip etsin..💕💕🤗💒💒💒
Başın sağolsun canım benim ,Allahım yattığı yeri nur etsin🤲
kesinlikle haklısın Allah'ıma binlerce şükür olsun ki hayatta olmaları bana yeter yanımda olamasalar da diyorum.
Ama dün bir de hastane enfeksiyonu kaptığını öğrendik. 😭 Ona da baya canım sıkılmıştı. Hastaneden çıkma süresi iyice uzayacak..
Amin cnm🤲💐

Hemen alalım gibi konuşmuş ya canım kilodan dolayı o yüzden söyledim kilo erken almak için kesinlikle sebep değil . Geçen alişan ın karısı tv ye cıktı doktoruyla doktoru da furkan kayabasogluydu 36.haftada galiba bebeği 3200 gr mış 3 hafta sonra doğum olucak diyodu kim bilir doğuma kaç kilo olur ama hiç erken almadan bahsedilmedi. Bende ilk sezaryanimi keske 40.larda olsaydım diyorum 38+6 da almıştı doktorum
Evet sezayen de kilo çok önemli değil hatta kilolu olursa ele avuca gelir. Senin kuzu da çok erken gelmemiş cnm neyse ki sağlıkla yanında. İnş ikinciler de sağlıkla gelirler 😉

Benim bebiş 2585 olmuş 35. Haftamdayım. Doğum kanalına hiç girmemiş. Bol bol yürüyüş yap dedi. Nstye girdim ilk defa çok sıkıcı 🤢 bide idrar tahlili verdim.
Doğum kanalımim erken zaten. Bana ilk doğumumda 38+5 te hiçbir Doğum belirtin yok dedi. 2 gün sonra sancım başladı sabahına doğumum oldu. Sağlıkla gelsin inş

Başın sağolsun canım benim ,Allahım yattığı yeri nur etsin🤲
kesinlikle haklısın Allah'ıma binlerce şükür olsun ki hayatta olmaları bana yeter yanımda olamasalar da diyorum.
Ama dün bir de hastane enfeksiyonu kaptığını öğrendik. 😭 Ona da baya canım sıkılmıştı. Hastaneden çıkma süresi iyice uzayacak..
Amin cnm🤲💐
Sağolasın cnm..kızım da kapmisti hastane enfeksiyonu geçti çok şükür antibiyotik tedavisi ile..atlatır ins bu kadar atlatmış ya 🤲🤲hiç üzme canını herşey yoluna girer

Dolgulu atlet ama emzirmw atleti gerçekten cok gereksiz memyi zten çıkarıosnz onunla uğrasamıyorsunuz birsüre sonra. Çok gereksiz bir icat bence emzirme atleti ve sütyeni. İki yıl boyunca o düğmeyi aç tak her dk uğraşılmaz. Göğsünü atlet yada normal sütyenin dısına alıyorsunuz zaten.. ilk cocukta heves edip alınıyor da ikincide gerek kalmıyor:)) bide kızlar nacizane bir tavsiyem daha var . E bebekteki kirli bez çöp kovası.. mutlaka alınmalı... inanın ek godaya gecince anlarsınız böle bir koku yok:))) balkonda apartman içinde normal çöp kovasnda saklanmıyor koku oluyor. Bu çöp kovası gayet iyi kullanışlı bir bakın isterseniz :KK66:
Fenomen çöp kovası bu biliyorum 😅 Eminim çok kullanışlıdır ama kova epey büyük; bir iki bir iki atılır gibi geliyor bana bez çöpleri

Back
X