2021 Şubat Anneleri

Allah mekanını cennet etsin inş. Dilerim kolay bir Doğumun olur çabucak toparlanırsın. Benim annem de şehir dışında pandemiden dolayı istemedim gelmesini. Şekeri var Allah korusun yani. Allah yardım eder sakin olmak iyidir
Aynen öyle en son kardeşimin doğumuna gitmişti evde kendi bakıyordu..şekeri vardı yükselince damar tıkandı..iyi yapmışsın cagirmamakla bu sefer de yorulacak onlar iyi olsunlar da biz de toparlanır iz ins🤲🤲

Kızım böyle değildi hem erken doğmuştu bu haftada hemde zayıftı. Ama bu başka, oğlan cidden başka ... Daha zorluyor inanın yatmak başka kalkmak başka Rabbim tüm gebelre yardim etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Maşallah seninki de iyi hızlı gidiyor ❤️❤️
Kızla erkek gebelik gerçekten farklı; erkek safî kemik gibi. Çook erken haftalardan itibaren karın içinde bir itiş kakış halinde. Kız hareketli olsa bile hareketler o kadar sert değil. Sancıda da kız sancısı çok olsa da çıkış anı daha rahat.

Benim de 13ten beri ağrım pelvis kemiğinin üstü. Nuran hanım burası mı demişti bastırarak, evet diyince çatı ağrısı diyip magnezyuma öyle başladık, buscopan plus bi de... Bugün o ağrı artık adım attırmıyor, dönemiyorum, kalkamıyorum ağrı her yerde dedim. Buscopan dogum sancısını bile azaltıyor artık rahim içi yapışlıktan şüpheleniyorum ilki de sezeryan olduğu için dedi... İlk gebeliğimde böyle bir ağrı yaşamadım sezeryan sonrası da yaşamadım. Perinatolog da iki sezeryan arası tarih yakın böyle ağrılar olur demişti... Rabbim dermansız dert vermesin. Benim de senin de ufak bebişlerimiz var, yenidoğan emziir, pişle, gaz çıkar, uyut, rutin bu ekstrem bişi olmazsa tabi... Ama büyükler için hareketlenmek gerekiyor. Bugün nst odasında kimse olmayınca ağlıyor diye kızı aldı hemşire içeri. ortalığı inletti, anne kalk, yatma diye😅

Evet evet adim attirmiyo donemiyorum egilemiyorum gidincd doktora soylicem ama hep okudugum konustuklarima göre cati agrisi ama dediğin gibi yakin tarihteki dogumdan da olabilir nuran hanima hic bahsetmemistim gecer diye ama dahada siddetlendi. İnşallah saglikla kucagina alırsın sende cnm 23 u icin dogummu olucak yoksa kontrole mi gidiceksin? Kesinlikle birazda evdekiler sebebiyle zorlaniyor kaslar galiba ☺️ hafta ici iyi oluyor nst felan sakin oluyor ya ctesi ana baba gunu oluyor mecbur tatil olunca 😅

Arkadaşlar avicennadan geldim şimdi. Siz bu doğum ücreti indirimini nasıl yaptırdınız? İsmail bey yoktu. Halkla ilişkilerden bi kadın vardı o aradı ismail beyi. Güncel fiyattan nakitte %10 indirim demiş telefonda. Zaten vardı bu indirim daha başka bişey yapamaz mısınız dedim. İsmail bey böyle söyledi dedi. Hatta yapıyormuşsunuz arkadaşlar almış indirim dedim. Doğumda olmuyo dedi. Çıktım. 😠

Cnm gittiginde direk ismail bey ile gorusmek iste diger binada muhasebedekiler cok ilgilenmiyor genelde sabah saatlerinde oluyor ismail.bey benim anladigim.kadariyla onunla muhattap olursan yardimci olur çünkü kac kisi konustu hep indirim yapildi.

Kızla erkek gebelik gerçekten farklı; erkek safî kemik gibi. Çook erken haftalardan itibaren karın içinde bir itiş kakış halinde. Kız hareketli olsa bile hareketler o kadar sert değil. Sancıda da kız sancısı çok olsa da çıkış anı daha rahat.
Evet evet kızımla çok farklı 🤗

Evet evet adim attirmiyo donemiyorum egilemiyorum gidincd doktora soylicem ama hep okudugum konustuklarima göre cati agrisi ama dediğin gibi yakin tarihteki dogumdan da olabilir nuran hanima hic bahsetmemistim gecer diye ama dahada siddetlendi. İnşallah saglikla kucagina alırsın sende cnm 23 u icin dogummu olucak yoksa kontrole mi gidiceksin? Kesinlikle birazda evdekiler sebebiyle zorlaniyor kaslar galiba ☺️ hafta ici iyi oluyor nst felan sakin oluyor ya ctesi ana baba gunu oluyor mecbur tatil olunca 😅
Salı çarşamba iğne yapılacak cumartesi sabah da doğum olacak inşallah 🙏

Salı çarşamba iğne yapılacak cumartesi sabah da doğum olacak inşallah 🙏

Bence 40 hafta bile olsa ciğer geliştirici lazim olan cogu bebek oluyor çünkü icerde kalip cigerleri gelismemis bebekler olabiliuor o yüzden temkinli davranip ciger gelistirici yapmasi cok iyi olmuş inşallah saglikla al kucagina cnm kac haftalık dogum yapmis oluyosun tam

Kizlar bugn.bana doktor.dediki

Hareketler azalma.hiissedersen hemen gel
Ne yaparsak hareket azalablrki yani ney tehlike olusturablr

Canm ciger gelistirici yapmasi hakkaten cok ii bana boyle bisi soylemedi doktor
Bence 40 hafta bile olsa ciğer geliştirici lazim olan cogu bebek oluyor çünkü icerde kalip cigerleri gelismemis bebekler olabiliuor o yüzden temkinli davranip ciger gelistirici yapmasi cok iyi olmuş inşallah saglikla al kucagina cnm kac haftalık dogum yapmis oluyosun tam
aynen ben de sevindim temkinli davranmasına. benim haylaz kordonu komple boynuna dolamadan uslu uslu beklesin gününü:D

Esrasvn Esrasvn tam 38+0 olucak.

Hakkında hayırlısı olsun canım hafta olarak etken bir tarih değil sanki hem tarih belirlemek güzel inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın bebişini kucağına 🤗
ben normal olsun isterdim o duyguyu yaşamak isterdim ama olamayınca tarihle günü beklemek de güzel: D inşallah hep birlikte sağlıcakla doğumlar yapıp bebiş büyütücez:)

Kızlar akıntı durumunuz nasıl benim bu ara çok arttı ya 🤷‍♀️ idrar tahlili verdim o temiz çıktı

Benim çok var ya bu ara her harekette hele kopup geliyo vucudumdan resmen bizde idrar yaptik enfeksiyonmu diye ama temiz çıktı 🤷

Canim seninle alakali bir durum değil o son haftalara yaklastigin icin demistir doktor ama hani bebekle alakalı bir durum hareketlerdeki azalma sen sadece takip ediceksin.

aynen ben de sevindim temkinli davranmasına. benim haylaz kordonu komple boynuna dolamadan uslu uslu beklesin gününü:KK70:

Esrasvn Esrasvn tam 38+0 olucak.

Yaa cok iyi haftasida hadi bakalim ☺️

canım ben iki ihtimali söyliyim kordon dolanması, kaka yemesi... benim kordon yarım kapalı şu an. baktın aşırı hareketli normalden fazla hareketli takip et sonra bir anda durdu diyelim, hissetmiyorsun bi dolu bardak portakal suyu içip sessiz bir odaya geç uzan. 2 saat içinde 6 hareket hissetmezsen hemen geliyorsun dedi.

Sağolasın cnm..kızım da kapmisti hastane enfeksiyonu geçti çok şükür antibiyotik tedavisi ile..atlatır ins bu kadar atlatmış ya 🤲🤲hiç üzme canını herşey yoluna girer
İnşallah canım benim🤲🤲 allahım tüm hastalara acil şifalar versin 💐
Kızlar akıntı durumunuz nasıl benim bu ara çok arttı ya 🤷‍♀️ idrar tahlili verdim o temiz çıktı
Akıntı bu aylarda normal diye biliyorum cnm. Sende araştr istersen.
Benimde var ama benim ztn kronik bir sorunumdu kendisi .çok kez kültür aldırdım hep temiz çıktı.

Cnm gittiginde direk ismail bey ile gorusmek iste diger binada muhasebedekiler cok ilgilenmiyor genelde sabah saatlerinde oluyor ismail.bey benim anladigim.kadariyla onunla muhattap olursan yardimci olur çünkü kac kisi konustu hep indirim yapildi.
İsmail bey hastanedeydi çünkü telsizle görüştüler bende ana binada sordum kendisini ama görüştürmediler işte. Haftaya bi daha sorcam

bence çok kullanışlı komple niye çıkarayım ki atleti tak çıkar zaten bilmem ben çok memnun kalmıştım sarkma da olmadı göğüslerimde çok şükür ama tabi ki tercih meselesi her defasında alttan çıkaramam havalarda soğuk zaten tavsiyeniz için tşk.ler.:KK54:
Herkesin beklentisi farklı işte banada emzirme sütynleri atletleri kullanşaz gelmişti.. memişlerimizle başımız dertte :) herkes kendine en uygun olanı bulup kullanacktır deneye deneye.ben göğsü atletin üstünden cıkarıom komle atleti sıyırmıyom yani üste kadar.. aman inşşalah emsinlerde alttan üstten artık buluruz bi yolunu .. bu arada sizce son bir ayda artık kaç kilo alınır? Cok yiyemıyorum baskı oluyor ama çok sık acıkıyorum.

Back
X