2021 Şubat Anneleri

Bende philips lumea düşünüyorum son modelini alsam banada yeter sanırım ben özellikle yüz ve bacak icin istiyorum kullanan etrafimda yok o yüzden sormak istedim 😊

İyi yaptın canim bende tavsiye uzerine almistim ve cok.memnun kaldim insallah sende memnun kalırsın 🌷
hani atis sayisi var ya bitince noluyo bende almayi dusunuyorumda😊 alet cop mu oluyo

Canım rabbim şifa versin tez zamanda torununu kucağına almak nasip olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Allah büyük , bugünlerde geçsin inşallah ❤️
Amin inşallah cnm tek isteğim o. Oğluma diyorum dedenin iyileşmesini bekle gelme erkenden, babama diyorum torununu görmeden gitme. Allah'ıma çok çok dua ediyorum. Kabul olur inşallah🤲

Bugün yine değerleri yükselmiş, oksijen cihazına bağlamışlar, uyutuyorlarmış. İyice kritik demişler😭
Allah şifasını versin cnm sen çok üzüldün ailene yüzün gülsün artik
İnşallah canım hepimizin inşallah🤲💐
Benim babam da kanseri atlatti o yuzden cok iyi anliyorum sizi. kanseri atlatmiss bi adam o hastane enfeksiyonuna mi yenilecekk 💕 Rabbim oyle buyuk ki, imtihaniniz agir, sizi feraha kavustursun tez vakitte insallah❤
Amin amin inşallah 🤲 size de çok geçmişler olsun.
Çok dua et canım ben her dedemle konuştuğumda aklıma senin babacığında geliyor ve dua ediyorum hiç tanışmamış olsak da.
Ama o güçlü birisi nelerin üstesinden gelmiş bunun da üstesinden Allah’ın izniyle gelecektir.
Sen kötüyü düşünme lütfen. Ben kendi adıma söylüyorum ne zaman bir evham yapsam içimden korksam ya öyle olursa diye inan o başıma geliyor.
Hem bebeğine hem de babana sağlıkla kavuş inşallah arkadaşım 🤲 🥰
Ediyorum cnm etmem mi. Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin🤲💐
Allahın izniyle bugünleri de atlatacağız. Şu an savaşıyor, yorgun ve yaralı savaşçı ama..🥺tek dileğim oğlumun sevinci babamın acısına karışmasın. Biri kucağımda biri yanımda olsunlar inşallah🤲💐

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp,mutlulukla büyütelim inşallah🤲😇

evet heyecanlıyım da bi haftadan az kaldı🤣şu an en büyük korkum da, eşim hastanede bana yardım edebilecek mi korkusu🤣 bebişi alıp verebilecek mi kucağıma emzirmek için, Altını değişebilir mi falan🤣
Yaa bende en çook onu düşünüyorum.benmki aşırı uykucu.tutamıyor kendini ortam mekan farketmiyor uykusu geldi mi kafasını tutamıyor🙈 Günlerdir ağlıyorum yanımda olup destek veremiyor hor hor hoor😡 ya ben sana güvenip nasıl uyuyacğım diyorum. Hem hastanede hem evde. Çekirdek flan mı alsam diyor🙈 hastane çantasında çekirdek olan ilk kadın olabilirim🙈

klbkbr klbkbr Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin babanıza. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce. Torunuyla, tüm sevdikleriyle sağlıklı uzun yıllar yaşasın.

hani atis sayisi var ya bitince noluyo bende almayi dusunuyorumda😊 alet cop mu oluyo

Baya bi atis sayısı var 2 kisiyi bitirebilcek kadar demisti calisan kiz. Valla dolum oluyo diye duymustum philips çalışanı olmuyor dolum ama zaten bitirmek imkansiz atisi demisti yani o kadar kullanilsa killar biter dedi😃

Amin inşallah cnm tek isteğim o. Oğluma diyorum dedenin iyileşmesini bekle gelme erkenden, babama diyorum torununu görmeden gitme. Allah'ıma çok çok dua ediyorum. Kabul olur inşallah🤲

Bugün yine değerleri yükselmiş, oksijen cihazına bağlamışlar, uyutuyorlarmış. İyice kritik demişler😭

İnşallah canım hepimizin inşallah🤲💐

Amin amin inşallah 🤲 size de çok geçmişler olsun.

Ediyorum cnm etmem mi. Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin🤲💐
Allahın izniyle bugünleri de atlatacağız. Şu an savaşıyor, yorgun ve yaralı savaşçı ama..🥺tek dileğim oğlumun sevinci babamın acısına karışmasın. Biri kucağımda biri yanımda olsunlar inşallah🤲💐

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp,mutlulukla büyütelim inşallah🤲😇

Canim.cok.uzgnm.ben babasni kaybetms biri olaraj seni cokk ii anliyorm
Bolboo dua et sen melek tasiyosn
Once isyernde cile.cektn snra bu cikti demekki imtihann boyle olacakms
Kendni uzme desemde elinde olmaz Allaha sgin bol dua et

Ay ne güzel dedin öyle, motivasyon oldu😍 tek korkum ona bişey olması ya acayip evham yapıyorum, uyku uyuyamıyorum rahatça, yan uyuyorum ama yine de sıkıştırdım mı çocumu diyorum hep kalkıyorum Allah korusun onları💕

Aynen canım bendede öyle oluyır ne yöne yatsam bilemiyorum
dönerkrn hep uyanıyırum zaten baya bi zamandır 😊
amiinn sağlıkla kavuşalım yavrularımıza ❤❤

Kızlar, mesajları okuyamadım henüz, biraz birikmiş. İnşallah en güzel zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

ben de bugün kontrole gittim. 3120 gr. olmuş. Çatı muayenesi yapıldı bu hafta. Biraz çekiniyordum, hiç korkulacak bir şey değilmiş. Çok rahat ve acısız oldu. Normal doğuma engel bir durum yokmuş ve 1 cm. açılma varmış. Yürüyüş yapmıyorum ben 🤭yürüyüş ve egzersiz yapmamı söyledi.
aaa o zaman 1 haftaya kadar gelir bebis cok cok.heyecanlii dr ne dedi 😊

Teşekkür ederim canım amin inşallah

Takmayayım diyorum ama o 1 saatli k yürüyüşün sonucu bacaklarım belim kopuyor Allah yardım etsin çok zorlaniyorum şuan. Ama neyse pazartesiye az kaldı:)
Ayy kuzum takabilirsin anladım seni 🙈 bizim arabamızda bakımda haftasonu arabasız kaldık 10 dk uzakta dedim ama bugün 25 dkda gittim bi de geldim. Senden de az yüküm şimdilik kaç hafta var aramızda o yüzden haklıymışsın 😉

klbkbr klbkbr Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin babanıza. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce. Torunuyla, tüm sevdikleriyle sağlıklı uzun yıllar yaşasın.
Amin inşallah . Hepinizden Allahım razı olsun🤲💐 hepimiz inşallah sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyütürüz🥰
Canim.cok.uzgnm.ben babasni kaybetms biri olaraj seni cokk ii anliyorm
Bolboo dua et sen melek tasiyosn
Once isyernde cile.cektn snra bu cikti demekki imtihann boyle olacakms
Kendni uzme desemde elinde olmaz Allaha sgin bol dua et
Seninde başın sağolsun canım 🥺🤲 Allahım tüm sevdiklerine uzun ömürler versin🤲
Ediyorum etmem mi 😭
Ya hiç sorma hamileliğim boyunca hamileliğim dışında her konuda sıkıntı çektim. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle ailemle eşimle birlikte oğlumu kucağıma alıp büyütürüm Allahın izniyle🤲

Babam orda yaşam mücadalesi verirken evde böyle çaresizce beklemek çok zor cidden😭 elden bir şey gelmemesi çok kötü😔

Baya bi atis sayısı var 2 kisiyi bitirebilcek kadar demisti calisan kiz. Valla dolum oluyo diye duymustum philips çalışanı olmuyor dolum ama zaten bitirmek imkansiz atisi demisti yani o kadar kullanilsa killar biter dedi😃
hay allah razi olsun valla aklimdaki oydu tesekkur ettim😊

Yaa bende en çook onu düşünüyorum.benmki aşırı uykucu.tutamıyor kendini ortam mekan farketmiyor uykusu geldi mi kafasını tutamıyor🙈 Günlerdir ağlıyorum yanımda olup destek veremiyor hor hor hoor😡 ya ben sana güvenip nasıl uyuyacğım diyorum. Hem hastanede hem evde. Çekirdek flan mı alsam diyor🙈 hastane çantasında çekirdek olan ilk kadın olabilirim🙈
Benim eşimi ayağından sürüsen uyanmaz ve hatta kalktı diyelim hiçbir şey hatırlamaz. Ama oğlum doğduğu zaman eve geldik 1. Günümüzdü nefes sesine kalkıyordu. Evlat farklı onun tasasını yaşama hiç cnm

Kızlar bişey soracağım
Benim doktor 3aylıktan itibaren bana omega3 kullandırtıyor bebeğin beyin gelişimi için önemli diye
Bebeğimin kafası da hep iki hafta önden gidiyor diğer ölçümlerine göre.
acaba bu vitaminden dolayı mı oldu ki 🤔
Ben de doktor devam et demesine rağmen kendim bıraktım omega3 ü,daha fazla büyür korkusuyla. Çünkü bi yerlerde okumuştum omegaların beyin kıvrımlarını geliştirdiğini,büyüttüğünü.
Yani sizce saçma bi düşünce mi devam etmeli miyim?😐

Kızlar bişey soracağım
Benim doktor 3aylıktan itibaren bana omega3 kullandırtıyor bebeğin beyin gelişimi için önemli diye
Bebeğimin kafası da hep iki hafta önden gidiyor diğer ölçümlerine göre.
acaba bu vitaminden dolayı mı oldu ki 🤔
Ben de doktor devam et demesine rağmen kendim bıraktım omega3 ü,daha fazla büyür korkusuyla. Çünkü bi yerlerde okumuştum omegaların beyin kıvrımlarını geliştirdiğini,büyüttüğünü.
Yani sizce saçma bi düşünce mi devam etmeli miyim?😐
Kafanin buyuk olmasiyla beyinin alakasi yok bacim🙈bizim aileden genetik oca kafaliyiz 1 hafta onde gidior omega ni ihmal etme sen

Bende çıktım kızlar bebek kafası kanala baya yerleştirmiş kendi ağrıların başlayabilir dedi rahim ağzım incelmiş suan yogun bakimda yer yokmuş yoğun bakımı aradı 1 hafta sonra yer açılır dediler doktor önden yer ayırttı 1700 gram ölçtü kilosunu Nuran Hanım muhtemelen bu hafta içi en geç 35.haftada aliriz dedi ama 35 ee kalmayabilirmiş çünkü suyum baya az 1-1.5 cm daha azalırsa mecburen doguma alicaz dedi bende haberler bu kadar insallah doktorun olctugunden daha fazla doğar kilosuda yogun bakim surecimiz cok uzun sürmez tabi en onemlisi ciger gelişimi insallah sorunsuz atlatiriz
Ee peki Allah korusun yavrucak 1 haftadan önce dayanamayıp çıkmak isterse (ki inşallah olmaz) bebeği başka yoğun bakıma mı sevk edecekler? Bunun riskleri ne? Çocuk doktorun var senin onunla konuş bunu canım yaa bence eğer riskli ise doğumu yenidoğan yoğun bakımı iyi ve yeri olan bir yerde yap bence.
Gögüs uçlarımda benim de sızıntılar kuruyor kabuk kabuk oluyor, eşim eczaneden saf lanolin getirdi, onu sürüyorum nemlenince rahatladı. Zaten bir hafta kaldı hazırlansınlar cokcoklanmaya🙏
İnşallah ama senin vaktin geldi tabi 🤗
bana daha zaman var. bugün biraz rahatlamış şükür ki kalkan ve zeytinyağı işe yaradı 😊

Kafanin buyuk olmasiyla beyinin alakasi yok bacim🙈bizim aileden genetik oca kafaliyiz 1 hafta onde gidior omega ni ihmal etme sen
Evet genetik olma ihtimali yüksek ama eşimin de benim de kafalar normal boyutlarda olunca o ihtimalden uzaklaştım biraz😀 anne karnında bebeklerin kafatasları kıkırdak yapıda oluyor ve beyin kıvrımlarının gelişmesiyle kafatası da ona göre büyüyor da olabilir diye düşündüm açıkcası😄

Kızlar sizin doktor kontrole gittğiniZde nelere bakıyor . Benim ki suyuna bakıyor,kilo boy ve kordonu söylüyor. İç organları falan da tek tek söylüyor mu sizinkiler böbrek iyi kafa içi yapıları şöyle vs... böyle anlatıyor mu? YBen sorarsam söyler ama normalde söylemiyor. Sizin muayneler nasıl geçiyor ?
Benim doktorym ilk başta pek bişey söylemeden bakıp ölçüp biçiyor. Sonra gösteriyor işte burası böyle şurası böyle diye ama bana çok ayrıntılı söylemiyor anlayacağım kadarı zaten yeter 😁Ultrasonda o klasik ölçümleri zaten alıyor ve organlarına bakıyor mesela bugün dedi bak işte böbrek ciğer kalp gibi mesane vs gibi ama ben tekrar görsem ayırt edemeyeceğim hepsi yuvarlak🤣 sadece afilli resim işi ile benimle hiç uğraşmadı son zamanlarının yüzünü görmek isterdim

Evet genetik olma ihtimali yüksek ama eşimin de benim de kafalar normal boyutlarda olunca o ihtimalden uzaklaştım biraz😀 anne karnında bebeklerin kafatasları kıkırdak yapıda oluyor ve beyin kıvrımlarının gelişmesiyle kafatası da ona göre büyüyor da olabilir diye düşündüm açıkcası😄
Aslinda bence bizimde normal ama abimin ablamin cocuklari hatta amcamin cocuklari falan hep kafalari 2 hafta onde giderdi 🙈ama goruntu olarak buyyk degiller bence cok sukur beyin olarak da saglikliyz omega sadece bryine degil bircok seye iyi geliyor kalp dmar vs oyuzden doktorun normal diyorsa birakma bence cnm

Back
X