2021 Şubat Anneleri

Amin canim inşallah teşekkürler düşündüğün için ilaç gibi geldi mesajın. Hiç uyuyamadım ya . Çok heyecanlıyım. Insallah her şey güzel geçer. Iyi insanlara denk gelirim . Kızımı şimdiden özledim nasıl bırakıp gidicem
Inşallah çok güzel geçer canım hiç hissetmeden bir çırpıda biter yavruna kavuşursun 😊 aklımız hep büyüklerde kalıyor ama eve gelince o daha iyi olucak annesi artık abla olmuş olucak hayat boyu inşallah hep bir arkadaşı olucak 🤗

MaşAllah kuzuya. Karneyi e Veli sistemi var oraya giriş yapıp not bilgisi kısmından görebiliyorsun. Sanırım virüsten ötürü elden veren öğretmen pek olmaz.
Benim normal olacak artık ne zaman gelmek isterse. Ama tatil zamanına gelmesi çok iyi oldu. Büyüklerde tadını çıkarır kardeşin. Bize de canlı ders molası olmuş olur 😬
Oğlum da okumayı öğrendi zaten çok hevesliydi öncesinde 🤗 kimimiz okul açılsın istiyor kimimiz benim gibi istemiyor. Okula gönderen sayısı az olduğu için okul servisle anlaşmamış. O yüzden ikinci dönem bebişle okula götürüp getirmek benim için zor olacak, online eğitim devam etsin diye dua edenlerdenim 😔
Evi nasıl sildin elinle ya benim kız az egileyim hemen tekme atıyor🤣devlettekiler niye kilo söylemiyor anlamıyorum deseler nolcak sanki 😑
Sildim ama işe yaramıyor ☹️ Dün eğil kalk koştura koştura kar topu oynadım çocuklarla. Doğumu başlatmak için birliktelik seçeceğine henüz geçemedik bi o kaldı 🙈

Son düzenleme:
Amin canim inşallah teşekkürler düşündüğün için ilaç gibi geldi mesajın. Hiç uyuyamadım ya . Çok heyecanlıyım. Insallah her şey güzel geçer. Iyi insanlara denk gelirim . Kızımı şimdiden özledim nasıl bırakıp gidicem
Sağlıkla kavuşun inşallah. Ne güzel insan gerçekten kaçıncı olursa olsun heyecanlı oluyor değil mi? Bir iki günlük ayrılıktan başka ayrılık yaşamayın dilerim💜

Oğlum da okumayı öğrendi zaten çok hevesliydi öncesinde 🤗 kimimiz okul açılsın istiyor kimimiz benim gibi istemiyor. Okula gönderen sayısı az olduğu için okul servisle anlaşmamış. O yüzden ikinci dönem bebişle okula götürüp getirmek benim için zor olacak, online eğitim devam etsin diye dua edenlerdenim 😔

Sildim ama işe yaramıyor ☹️ Dün eğil kalk koştura koştura kar topu oynadım çocuklarla. Doğumu başlatmak için birliktelik seçeceğine henüz geçemedik bi o kaldı 🙈
MaşAllah kuzuya. Ya okul açılmaz bence bu dönemde. Havalar soğudu virüs daha artabilir hele de sömestrde herkes memleketine falan gider. Ben okul olsun isterdim ya çocuklar saçma sapan bir eğitim dönemi geçirdi ama hayırlısı olsun artık cnm.

Doktor bebiş kanala girmiş artık kendi gelebilir gelirse durdurmayız deyince ben baya ümitlenmiştim haftasonu gelir belki diye 😅 Hatta gelsin diye kocamı zar zor birlikteliğe ikna ettim 🙈 Ama henüz hiç hareket yok ağrılarım var ama sanki yalancı sancım dahi yok gibi doğum belirtisi olarak. İnşallah suyumuz gelmeden sancımız gelir de suni sancıya gerek olmaz 🤲🏻

Günaydın, ben de 37+0 dayım. Bu şey mi oluyordu: “oh ne zaman gelirse gelsin artık” 🤪
“Küvözden yırttık” da olabilir 🤣 Sağlıkla gelsinler inşallah ama durabiliyorlarsa dursunlar bir iki hafta daha. İçerdeki her günleri dışardaki bir haftaya bedelmiş. tabi biz anneler buna nasıl sabredicez bilmem 🙈

MaşAllah kuzuya. Ya okul açılmaz bence bu dönemde. Havalar soğudu virüs daha artabilir hele de sömestrde herkes memleketine falan gider. Ben okul olsun isterdim ya çocuklar saçma sapan bir eğitim dönemi geçirdi ama hayırlısı olsun artık cnm.
Yüz yüze eğitimin değerini anladık gerçekten. Ama saatlerce küçücük çocukların maskeli durması da beni çok huzursuz ediyordu😔Ben bir saat zor takıyorum. Sağlıklı günler bi an evvel gelir inşallah

Doktor bebiş kanala girmiş artık kendi gelebilir gelirse durdurmayız deyince ben baya ümitlenmiştim haftasonu gelir belki diye 😅 Hatta gelsin diye kocamı zar zor birlikteliğe ikna ettim 🙈 Ama henüz hiç hareket yok ağrılarım var ama sanki yalancı sancım dahi yok gibi doğum belirtisi olarak. İnşallah suyumuz gelmeden sancımız gelir de suni sancıya gerek olmaz 🤲🏻
İnşallah canım ya. Aynen ben de geçen ay daha çok doğum belirtisi yaşıyordum erken doğum korkum vardı şimdi işler terse döndü. Eşime açıkça söyleyemiyorum son günlerim bedenim huzursuz diye o da yanaşmıyor olmalı konuşamıyoruz bu mevzuyu. Oturup kalkarken zorlanıyorum bu o işi nasıl yapacak diyordur 😂

İnşallah canım ya. Aynen ben de geçen ay daha çok doğum belirtisi yaşıyordum erken doğum korkum vardı şimdi işler terse döndü. Eşime açıkça söyleyemiyorum son günlerim bedenim huzursuz diye o da yanaşmıyor olmalı konuşamıyoruz bu mevzuyu. Oturup kalkarken zorlanıyorum bu o işi nasıl yapacak diyordur 😂
Ya bende 2 gündür istiyorum eşim e de diyorum gel seni az seveyim falan..🙈 o da sana işkence gibi oluyo diyo pek yaklasmiyo... bende demekki olmaması daha hayırlı deyip uyuyorum😂😂😂... bende yarın 37+0 oluyorum..

Şimdi de kar kış diğer bebeler yaz bebisiydi bu kış bebeği olacak inşallah kolayca hasta etmeden soğuklar i atlatırız...diğer gebeliklerimde tam hatırlamıyorum da 40 i doldurur muyum acaba 3.gebelik te doğum daha erken olur mu acaba
Kış bebeği daha iyi oluyor, yazın çok sıcak yerlerde fena valla

merhabalar doğumu olacaklara hayırlı doğumlar. Bir arkadaşımızın babası vefat etmiş. Etiketleyemedim. Başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesi. Ben de 7 ay önce kaybettim 56 yaşında. O zaman hamileymişim haberim yoktu. O kadar üzüntüye miniğim iyi dayandı. Diyecek çok bişey yok bu acı hiç geçmeyecek ama bir şekilde devam ediyoruz. Allah bize güç versin evlatlarımız için.

doğum tarihleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya koyarım. Hatta isimleri belli olanlar da yazsınlar mutlaka ekleyelim

merhabalar doğumu olacaklara hayırlı doğumlar. Bir arkadaşımızın babası vefat etmiş. Etiketleyemedim. Başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesi. Ben de 7 ay önce kaybettim 56 yaşında. O zaman hamileymişim haberim yoktu. O kadar üzüntüye miniğim iyi dayandı. Diyecek çok bişey yok bu acı hiç geçmeyecek ama bir şekilde devam ediyoruz. Allah bize güç versin evlatlarımız için.

doğum tarihleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya koyarım. Hatta isimleri belli olanlar da yazsınlar mutlaka ekleyelim
27 ocak benim ezgim 😊

Son düzenleme:

Başın sağolsun canım Rabbim tüm sevdiklerini kaybedenlere sabır versin. Gidenler Rabbime kavuşuyor da kalana zor. Sizleri sevdiklerinize bağışlasın Rabbim. Kalanlarınıza uzun ömürler versin inşallah 🤲🏻

Ben listede yokum sanırım yaş 36, İstanbul Erkek, 1. Çocuk, Enes Taha olacak inşallah ismi 🥰

25 ocak sabah 9.00 ismi zeynep ela💓

Back
X