2021 Şubat Anneleri

Aynen ben de yürüyüşe gidemiyorum erken doğmasın diye. Evde gün beklemekten şiştim kaldım, artık canım da çok sıkılmaya başladı. 1 hafta kaldı benim bakalım hayırlısı. Insallah bu kadar eve kapanmakla depresyona falan girmeyiz. Çünkü ilk bebekte ben çok yalnız kalmıştım evde ve psikolojim bozulmuştu...
Bu sefer herşey güzel olacak diye motive et kendini cnm bnm de ilk dogumum çok zordu bu sefer pozitif düşünmeye çalışıyorum ve mutlu olmak istiyorum az kalmış senin hadi bakalım sağlıkla gelsin yavrucaklar

Merhaba kızlar, uzuuun bir süredir yazmıyordum ne yazık ki pek keyifli bir süreç geçirmedim. Preeklampsi şüphesi kondu ilk olarak detaylı ultrasonda 22. haftamda. 31. haftamda yüksek tansiyon ile beraber hastaneye yatırıldım ve aynı hafta plasenta ayrılması sebebiyle erken doğum yaptım. Bebeğim 1 aydır kuvözde. Biyolojik olarak çok şükür bir sıkıntısı yok, nörolojik olarak usg temiz ama yine de doktorlar kesin konuşamıyor. Sizlerden isteğim sadece dua. Kucağıma sapasağlam alabileyim başka hiçbir şey istemiyorum.

Hepinize de kolay bir doğum diliyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. Dualarımız sizinle inşallah süreç uzamadan sıkıntısız biter. Rabbim uzun sağlıklı ömür versin yavrunuza.

Ya bende 2 gündür istiyorum eşim e de diyorum gel seni az seveyim falan..🙈 o da sana işkence gibi oluyo diyo pek yaklasmiyo... bende demekki olmaması daha hayırlı deyip uyuyorum😂😂😂... bende yarın 37+0 oluyorum..
Ya hem ağırlaştık hem bebişler hareketli ben burdayım diyorlar insan yapmak istemiyor:)

Esrasvn Esrasvn canım sen ne yaptın sesin çıkmıyor ?

Uzaktan izledim biraz 😊 devlete gittim perinatolojiye bugun ilk nstde kalp atislari.sikintilicl cikti taşikardi dediler yatircaz dediler yine ama.dedim.mumkun degil sonra uzun bi nst cekildim muayneden sonra bu sefer daha iyiydi nst Perşembe tekrar cagirdi devlette ki doktor zaten hava sartlarindan dolayı avicennaya gidemezdim su 2-3 gün. nuran hocaya gonderdim bugun sonuclari oda haftada 3 gün çağırmıştı çünkü hafta ici bende gorim dedi ama.muhtemelen ctesi günü randevu alicam ona eger sorunsuz o güne varabilirsem 😊 sen nasilsin bugun kontrole ne zaman gidiceksin?

Merhaba kızlar, uzuuun bir süredir yazmıyordum ne yazık ki pek keyifli bir süreç geçirmedim. Preeklampsi şüphesi kondu ilk olarak detaylı ultrasonda 22. haftamda. 31. haftamda yüksek tansiyon ile beraber hastaneye yatırıldım ve aynı hafta plasenta ayrılması sebebiyle erken doğum yaptım. Bebeğim 1 aydır kuvözde. Biyolojik olarak çok şükür bir sıkıntısı yok, nörolojik olarak usg temiz ama yine de doktorlar kesin konuşamıyor. Sizlerden isteğim sadece dua. Kucağıma sapasağlam alabileyim başka hiçbir şey istemiyorum.

Hepinize de kolay bir doğum diliyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

33 haftada 30 hafta uyumlu dogum yaptim.oglumu cnm suan 20 aylik. Oksijen sorununuz vs varmi suan ne icin kuvezde tutuyolar? İnsallah hayırlısıyla kavusursunuz yavrunla bedenleri cok küçük oluyor ama coj güçlü oluyolar inan 🌷

Uzaktan izledim biraz 😊 devlete gittim perinatolojiye bugun ilk nstde kalp atislari.sikintilicl cikti taşikardi dediler yatircaz dediler yine ama.dedim.mumkun degil sonra uzun bi nst cekildim muayneden sonra bu sefer daha iyiydi nst Perşembe tekrar cagirdi devlette ki doktor zaten hava sartlarindan dolayı avicennaya gidemezdim su 2-3 gün. nuran hocaya gonderdim bugun sonuclari oda haftada 3 gün çağırmıştı çünkü hafta ici bende gorim dedi ama.muhtemelen ctesi günü randevu alicam ona eger sorunsuz o güne varabilirsem 😊 sen nasilsin bugun kontrole ne zaman gidiceksin?
Hayırlısı olsun canım bebek hareketlerine dikkat et ters bi durum hissedersen hastaneye gidersin inşallah şu süreci sağlıkla atlatırsınız yine maşallah sakinsin takdir ediyorum seni ben olsam kendimi oralarda bırakırım 😂 inşallah varırsın canım bişey kalmadı zaten kilosu ayni mi ? Bende cumartesiye randevu aldım eşime kalsa doğumda gidelim diyor da ben bi baksın istiyorum.

Allahım Şafi adıyla şifa versin inşallah sağ salim kavuşursun yavruna

Hayırlısı olsun canım bebek hareketlerine dikkat et ters bi durum hissedersen hastaneye gidersin inşallah şu süreci sağlıkla atlatırsınız yine maşallah sakinsin takdir ediyorum seni ben olsam kendimi oralarda bırakırım 😂 inşallah varırsın canım bişey kalmadı zaten kilosu ayni mi ? Bende cumartesiye randevu aldım eşime kalsa doğumda gidelim diyor da ben bi baksın istiyorum.

O kadar aşındırdım ki hastahane kapilarini 2 gebeligimdede oglumda ilkti cok ağladım aylarca ama onlar ne derse o oluyor elden bisey gelmiyor o yüzden bunda daha dirayetliyim Allah sabrini veriyor sanırım. Kilosunu sormadım valla kalp atislari sıkıntılı vs olunca direk kan akımlarını merak.ettim ama hiç gelişme yoktu bide devlette 1500 olcuyolar nuran hoca 1700 ölçüyor cikinca anlicaz 🌸😃
Korkuyor eşin napsin 😂 bende şimdi aldım ctesiye randevu muhtemelen doğum tarihi vs verir bu sefer daha beklemek.riskli diye

Rabbim inşallah biran önce sağlıkla kucağına almak nasip etsin

O kadar aşındırdım ki hastahane kapilarini 2 gebeligimdede oglumda ilkti cok ağladım aylarca ama onlar ne derse o oluyor elden bisey gelmiyor o yüzden bunda daha dirayetliyim Allah sabrini veriyor sanırım. Kilosunu sormadım valla kalp atislari sıkıntılı vs olunca direk kan akımlarını merak.ettim ama hiç gelişme yoktu bide devlette 1500 olcuyolar nuran hoca 1700 ölçüyor cikinca anlicaz 🌸😃
Korkuyor eşin napsin 😂 bende şimdi aldım ctesiye randevu muhtemelen doğum tarihi vs verir bu sefer daha beklemek.riskli diye
Hafta olarak yine baya ilerlemiş olucak inşallah kuvöz e gerek kalmaz. Doğru söylüyosun zamanla insan daha dirayetli oluyor bende oglumdan sonra biraz daha dinginlendim oğlumun her haftada usg görüntüsü var bunda 7-8 tane anca var. Bende korkuyorum son anda erken alıyım der diye ama gitmesem de korkarım 😂 büyük ihtimalle dediğin gibi gün verir sanki seninde 25 ocak olur gibi geliyor bana

Rabbim sağ salim sıhatle evladına sarılmayı tez vakitte nasip eylesin sana arkadaşım.

Hafta olarak yine baya ilerlemiş olucak inşallah kuvöz e gerek kalmaz. Doğru söylüyosun zamanla insan daha dirayetli oluyor bende oglumdan sonra biraz daha dinginlendim oğlumun her haftada usg görüntüsü var bunda 7-8 tane anca var. Bende korkuyorum son anda erken alıyım der diye ama gitmesem de korkarım 😂 büyük ihtimalle dediğin gibi gün verir sanki seninde 25 ocak olur gibi geliyor bana
Benimde aynı kızımda her haftanın usg görüntüsü var bunda çok az son ikisinde sadece yazılı usg verdi haftası boyu kilosu herhalde fotosu yok çocuğumun 😂😂😂 ayrıntılıya girdim kızımda renkli vermişlerdi bunda renklide yok sağ salim doğsunlar da ne yapalım doğduktan sonra bol bol çekeriz bari fotoğraf 😃😃😃

Allahım seni ve bebeğini en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun inşallahhh🙏 İçime doğdu en kısa zamanda koyun koyuna olacaksınız inşallah ❤️

İnşallah ya 34 ten sonra kuveze girmeme ihtimali daha yüksek olur herhalde en azindan girsede az kalır bakalim hayırlısı 😊 evet ya ilkler galiba oyle oluyor bizimde bir suru usg görüntümüz var oglumda ama bunda yine cok gitmeme ragmen tek tük var 😊 zaten hafta sonu gitsen 1 haftan kaliyo geriye dimi erken alim demez sanırım ya 😅 bende olcaksa 25 yada 26 istiyorum en erken hayirlisiyla su oğlak burcundan cikayimda 😅😂

Eğer neredeyse 1 ay erken doğacak ve o tarihe daha 2 hafta varken 3 kilo olduysa senin kızın maşallahı var 😅

Şaka bir yana sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz inşallah 🙏 ve tarihin kutlu olsun şafak saymak güzel 🙂
Umuyorum şafak sayabiliriz 🙏 pazar günü korkumdan çantayı falan hazır ettim

maşallah iki doğum arası 1 yıl mı? Sezeryan olacak galiba. Sorunuza gelince Allah bilir tabi ama benim de çocukların ikisi de 39 + larda doğdular. O nedenle bence benzer haftalarda doğuyorlar
Evet iki doğum arası baya az olacak benim 21 Aralık doğumlu oğlum şimdi kızı bekliyoruz bakalım
Bugün yarın bence geçen eşimi uyandırsam mı acaba diyecek sancım oldu çünkü 🤦‍♀️

Selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ilk kez nst ye girdim değişik bir hismiş 😍
34+4 günlüğüz
Boy 45 cm olmuş
Kilosu 2 700 🙄
Muhetemel doğum tarihimiz 26 Şubat daha bir aydan fazla var sanırım
Şu anlık normal doğuma engel bişey görülmedi çok şükür

Acaba kilosu sorun olur mu biraz fazla sanırım bir ayda daha ne kadar alır 3.
500 ü aşar mı ?

Tatlı tüketimini azaltıcam umarım faydası olur

Rabbim sağlıcakla evinize götürmeyi nasip eder inşallah

Kızlar ya bugün 35+1 dik kontrolümüz vardı hatırlayanlar yazsın lütfen bu haftadaki bebek boy kilosunu. Bebeişin kilosu 2650 boyu ise 42 dedi dr sanırım. Yani 42 çok az acaba 47 dedide benmi yanlş anladım acaba sabahtan beri düşünüyorum . Haftasıyla uyumlu dedi bide. 12 şubata gün aldık bi sıkıntı olmazsa .
Benim doktor hiç boy soylemiyormus onu farkettim 🙂 kilo 35-1 den2250 gram. 33 hafta uyumlu 2 hafta geriden geliyor benim bebeğim. Doğuma kadar 2500 gramı geçer inşallah

Back
X