2021 Şubat Anneleri

Kızlar hepimiz covid testi yaptrmak zorundamıyız amelyattan önce anlamadım ben onu . Doktorumla dpgumla ilgili biraz konustuk ama öyle bişey demedi hiç. Acaba zprunlu mu? Forumda bi de antikor testi yaptıran olmuştu hatta atlatmış haberi yok :) acaba mecburi mi tutacaklar

Kızlar hepimiz covid testi yaptrmak zorundamıyız amelyattan önce anlamadım ben onu . Doktorumla dpgumla ilgili biraz konustuk ama öyle bişey demedi hiç. Acaba zprunlu mu? Forumda bi de antikor testi yaptıran olmuştu hatta atlatmış haberi yok :) acaba mecburi mi tutacaklar
ben gecen carsamba sordum 。 benimki sonradan sezeryana donunce merak ettim septom yok ise hastane istemiyor demisti。sehire gore degisiyor demekki uygulama。 sakaryada septoma goreymis

Ben aksaray da doğum yapıcam. Doktor gerek yok yapmıyoruz belirtin yoksa demişti bana. Her hastanenin prosedürü farklı demekki

Kızlar ben bugün kontrolüme gittim sezaryen tarihi tam 1 hafta sonra 26 ocak, 1 gün önce gidip covid testi verecekmişim. 1 gece kaliniyormuş. Gece 12' den sonra yemek, sabah 4 ten sonra da su yasakmış. Eşim kalacak yanımda. Bunun dışında bir şey demediler. Hakkımızda hayırlısı
Günler alınıyor bebişler geliyor bir bir ay çok heyecanlı 😍

Kızlar ya bugün 35+1 dik kontrolümüz vardı hatırlayanlar yazsın lütfen bu haftadaki bebek boy kilosunu. Bebeişin kilosu 2650 boyu ise 42 dedi dr sanırım. Yani 42 çok az acaba 47 dedide benmi yanlş anladım acaba sabahtan beri düşünüyorum . Haftasıyla uyumlu dedi bide. 12 şubata gün aldık bi sıkıntı olmazsa .
fl yi 7 ile carparsan bulursun boyunu canim

Selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ilk kez nst ye girdim değişik bir hismiş 😍
34+4 günlüğüz
Boy 45 cm olmuş
Kilosu 2 700 🙄
Muhetemel doğum tarihimiz 26 Şubat daha bir aydan fazla var sanırım
Şu anlık normal doğuma engel bişey görülmedi çok şükür

Acaba kilosu sorun olur mu biraz fazla sanırım bir ayda daha ne kadar alır 3.
500 ü aşar mı ?

Tatlı tüketimini azaltıcam umarım faydası olur
Maşallah tombikkk..gebelik şekerim var benim de bebek 15 gün önde görünüyordu dr iri diyordu.. Dr dikkat et deyince şekeri tamamen bıraktım tatlı hiçbişi yemiyorum çavdar yada tam buğday ekmeği yiyorum 1 buçuk ay bu şekilde devam ettim.. Bu haftaki kontrolümde bebeğim haftasıyla tam uyumlu çıktı bu kontrolümde.. O kadar hareketliydi ki doktor asistanı ölçümlerini yapamadı bile. Çikolata yiyipte mi geldin çok hareketli ölçüm yapamıyorum deyince sinirlendim 🤭 2 haftada bi kontrol dedi. Bakalım

Merhaba kızlar

Dun yazmaya halim yoktu . Doğumum benim acımdan kötü geçti biraz spinal sezeryan oldum ama daha kestiği anda acı hissettim çok acılı geçti Ben dr inat ettim genele dondurmedim kendim bayılmışım zaten sonra . Onların anestezi yapmasında mi sıkıntı vardı niye böyle oldu anlamadım ama kizim Da ki gibi prensesler gibi geçmedi malesef . Artık ne sıkıntı olduysa beni erkenden kaldırıp tomografi falan çektiler ama niye çektiler sonic ne bilgi veren yok ama iyi olduğumu söyleşiler

Tomografiden dolayı 6 saat emzirmedim mama verdim siringayla. Bu saate kadar sütümde yok gibiydi zaten çok ağlıyordu mamayla sakinleşti. Eşim tavuksuyuna sehriy e çorbası , üzümlü kayısılı incirli falan hoşaf yaptı bl suyla sürekli onları yedim içtim. Bir dr kizim Da da kullandım bunda da aldım bestlak damla var süt artırıcı içeriği temiz onu 2 defa içtim resmen belirgin bir artış var sütümde çok şükür.

Sarılığı da kizim da olduğu gibi bu bebekle de aramda kan uyuşmazlığı cıktı babası ile kanları uyumlu. O yüzden hızlı yükseliyor tehlikeli olan sarılık dediler . Daha sık emzirme ile yola devam . Bugünde sarılık yüzünden beni bırakmayacaklarmis . Yarın ki kilo kaybı var mi sarılık değeri ne ona göre taburcu olacağız.

Baya uzun yazdim:) benden bu kadar . Ama cabuk toparladım bugün kendim kendime kalkıyorum işimi görüyorum. Annem yaşlı olduğu için kendimi bırakma gibi luksum olmadi çok hareket ettiğim için daha çabuk düzeldim sanırım.

Şimdiden dogum yapacak arkadaşlara geçmiş olsun çok güzel geçer umarım.
gözün aydın,sağlıkla büyüsün sana da cok gecmis olsun canim.

NSt den anlayan var mı yarım saatte 50 100. Gidip gelen sancı çıktı kasılmam rahatsız ettiğim için gitmiştim bu düzensiz kasılmalar doğuma hazırlık mı

Sezeryan günleri belli olanları Allah kurtarsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inş diyorum. Bir şey sormak istiyorum, bende son zamanlarda özellikle yemekten sonra sanki bütün yemekler boğazımda takılmış gibi bir his oluştu. Bebeğin organları sıkıştırması yüzünden mi acaba? Size de oluyor mu?

merhabalar doğumu olacaklara hayırlı doğumlar. Bir arkadaşımızın babası vefat etmiş. Etiketleyemedim. Başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesi. Ben de 7 ay önce kaybettim 56 yaşında. O zaman hamileymişim haberim yoktu. O kadar üzüntüye miniğim iyi dayandı. Diyecek çok bişey yok bu acı hiç geçmeyecek ama bir şekilde devam ediyoruz. Allah bize güç versin evlatlarımız için.

doğum tarihleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya koyarım. Hatta isimleri belli olanlar da yazsınlar mutlaka ekleyelim
Ismimiz Aybars dogum tarihi bi aksilik olmazsa 25 ocak olacak. Szeryan

İyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Gözün aydın canım rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi inşallah müsait olduğun zaman bize doğum hikayeni anlat merak ederiz 🤗 bende diyorum buralar niye sessiz doğumlar başlamış 😍

Gözün aydın canım rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi inşallah müsait olduğun zaman bize doğum hikayeni anlat merak ederiz 🤗 bende diyorum buralar niye sessiz doğumlar başlamış 😍
İnşallah hemen kavuşuruz :) anlatırım tabi yarın taburcu olucam büyük ihtimal tansiyon sorunumdan dolayı dün muayeneden sonra doğuma alındım geç saatte doğunca 2 gün kalmış olucam hastanede

İnşallah hemen kavuşuruz :) anlatırım tabi yarın taburcu olucam büyük ihtimal tansiyon sorunumdan dolayı dün muayeneden sonra doğuma alındım geç saatte doğunca 2 gün kalmış olucam hastanede
Hafta olarak aslında erken de değilmiş canım neden kuvöz e alındı bebeğin ?

Back
X