- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Nasıl dogurdun kızİyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl dogurdun kızİyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Canım devamı gelmiyorsa yalancı sancilardir karnın ağrır kasılır taş gibi de olur ama devamı gelmez son iki hafta özellikle çok olmuştu kızımda bunda da erken başladı benim var bir haftadır yoğun şekilde hissediyorumBaşsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsunamin inşallah
Mugolata sizinde başınız sağolsun. Bende opkuma onu diyorum 9 ayda yaşamadıpı şey kalmadı minicik hâliyle.umarım haytta yüzü çok güler. Tek yaşadığı sıkıntı anne karnındakiler olur
Kabullenemiyorum hala babamın gidişini.hala yaşıyor gibi geliyor, eski yaşantımıza devm edecekmişim gbi geliyor. O evinde gündüzleri işindey aradığımda telefonun ucunda oalcakmış gibi..
Bende 2 gündür tüm karın aprısı yaşıyorum. Ama bebek hem iç organalrımın hepsini eziyor hemde içerden öyle bastırıyor ki karnımdan çıkacakmış gibi. Dayanamıyorum. Parol içiyorm ki hiç ilaç içen bir tip değilim.
Dr'um da ilgisiz sağolsun. Hatta dün doğuruyorum herhlde dedm böyşe bir ağrı yaşamamıştım daha önce.![]()
?Merhaba kızlar
Servikal uzunluk yani rahim ağzı uzunluğu 45 mm imiş yani doğuma daha çok var değil mi? Doğum yaklaşırken incelmesi mi gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi![]()
Tansiyonum vardı 5 haftadır dün muayeneye geldim hazır gel demişti zaten tansiyon muayenede 16/11 cıkınca suni sancıyla başlattı doğumu kendi sancım vardı zaten aşırı düzenli olmadasa 1 buck cm de acılmam varmış tam 9 saatte doğdu öğle olunca cok uzamadıNasıl dogurdun kızkac haftalık dogdu sancin mi geldi hoş geldi minik paşa
![]()
İyi hadi canım normal olmuş ne güzel gözün aydın Allah analı babalı büyütsun darısı başımıza insTansiyonum vardı 5 haftadır dün muayeneye geldim hazır gel demişti zaten tansiyon muayenede 16/11 cıkınca suni sancıyla başlattı doğumu kendi sancım vardı zaten aşırı düzenli olmadasa 1 buck cm de acılmam varmış tam 9 saatte doğdu öğle olunca cok uzamadı
37+0 da doğdu
Benim pek bir bilgim yok canım ama kızlar bilir kesin görünce derler ama incelme değil de kısalma olursa belli olur aramızda iki gün var daha erken ilk dogumunsa eğer 40. Haftaya kadar beklerMerhaba kızlar
Servikal uzunluk yani rahim ağzı uzunluğu 45 mm imiş yani doğuma daha çok var değil mi? Doğum yaklaşırken incelmesi mi gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi![]()
Yaa o zaman daha beklicemBenim pek bir bilgim yok canım ama kızlar bilir kesin görünce derler ama incelme değil de kısalma olursa belli olur aramızda iki gün var daha erken ilk dogumunsa eğer 40. Haftaya kadar bekler
Evet canım normal oldu ama dikişim çok :)İyi hadi canım normal olmuş ne güzel gözün aydın Allah analı babalı büyütsun darısı başımıza ins![]()
DOktor önemsemedi düzensiz diye sanırım normal desi geçtiSancılar var ama doğum sancısı olup olmadığı düzenliyse belli olur
Gözünüz aydın, neredeyse aynı haftadayız ve bu beni heyecanlandırdıgüle güle büyütün bebeğinizi
![]()
Amin canım inşallah teşekkür ederim![]()
Hastanedeyim canım doktor 1-2 saate gelir bugün taburcu edicekti kontrol edip bugün kendi kendime dolanabiliyorum tansiyonum normale geldi şükürŞimdi nasılsın hastanede misin
Hastanedeyim canım doktor 1-2 saate gelir bugün taburcu edicekti kontrol edip bugün kendi kendime dolanabiliyorum tansiyonum normale geldi şükür
İçte 4 ama dışta bi 10 kadar varmış tam sayısını söylemedi saymadm dediOh elhamdülillah canım çok sevindim sen kurtuldun sıra bizde bizede dua et
Bideee şey kaç dikişin var acaba![]()
İçte 4 ama dışta bi 10 kadar varmış tam sayısını söylemedi saymadm dedi
İnşallah ya oturunca sıkıntı :) dikiş atılırken can acımıyo amaÇok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir![]()
Benim doktorum da 30 mm ve daha doğum görünmüyor dedi ,bi de bebek aşağı basmamış henüz ,20 mm altına düşünce sanırım erken doğum beklenebiliyor (internetten bakmıştım ),bebeklerimizi hemen kucağımıza almak istiyoruz ama onlar yine de zamanlarını bekliyorlarMerhaba kızlar