2021 Şubat Anneleri

Kontrolüm vardı kızlar. Nstde sancı çıktı düzenli. Açıklık muayenesinde açıklığın yok gibi sanırım önceki doğumlardan kalma bi açıklık var dedi. Yatışını yapalım ya da evin uzak değilse sancıların sıklaşınca gel dedi imza atıp eve geldim ☹️ Nstdeki sancıları sadece kasılma olarak hissettim
Niye üzüldün, akşam sabah eli kulağındadır inşşallah

Kontrolüm vardı kızlar. Nstde sancı çıktı düzenli. Açıklık muayenesinde açıklığın yok gibi sanırım önceki doğumlardan kalma bi açıklık var dedi. Yatışını yapalım ya da evin uzak değilse sancıların sıklaşınca gel dedi imza atıp eve geldim ☹️ Nstdeki sancıları sadece kasılma olarak hissettim
Maşallah maşallah gelsin kuzular. Ne güzel işte fazla sancı hissetmeden pırt doğacak inşallah paşa

Açıklık olmamasına canım sıkıldı. Hep suni sancı ile açıklık gerçekleşiyor benim.nstde sancıları görünce sevinmiştim oysaki
Yaa inşallah gerek kalmaz suniye, kilolu olmasından korkuyorsun ya annesi erkenden gelicek üzmicek seni🥰

Açıklık olmamasına canım sıkıldı. Hep suni sancı ile açıklık gerçekleşiyor benim.nstde sancıları görünce sevinmiştim oysaki
Hurma ye canım, bir de sıcak su altında taburede veya pilates topunda oturmak açılmayı sağlıyormuş. Ananas da yiyebilirsin bulma imkanın varsa. Bir de meme uçlarına masaj yap o da açılmayı tetikliyormuş. İnternetten bulduğum bilgiler böyle 🙈 İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişine baksana artık sancıların da başlamış 😍 Belki bir iki güne bebişin kucağında olacak 🥰🤗

Back
X