2021 Şubat Anneleri

Çatı muayenesi yaptıran var mı? Nasıl geçti kaç dk sürüyor?
Bana çatı muayenesi yapıldı. Saniyelik bir işlem. Benim için çok kolay ve sorunsuz geçti. Doktor muayeneden önce bilgi verdi ve rahatlattı. Eğer kendimizi kasarsak canımız yanarmış. Sadece sonrasında minik lekelenmeler oldu. Zaten doktor bunun olabileceğini söylemişti. O yüzden tedirgin olmadım.

Kızlar göğüs kremi kullanıyor musunuz ve hangi markayı tercih ettiniz, öncesinde kullanmak gerekiyor mu illa yara olur mu dersiniz tecrübesi olan annelerimiz yazabilir mi🙏

Kızlar göğüs kremi kullanıyor musunuz ve hangi markayı tercih ettiniz, öncesinde kullanmak gerekiyor mu illa yara olur mu dersiniz tecrübesi olan annelerimiz yazabilir mi🙏
Tecrübem yok ama ben 35. Haftadan itibaren duştan sonra çok uyarmamak şartıyla uçlarına lansinoh krem sürüyorum

Kontrolüm vardı kızlar. Nstde sancı çıktı düzenli. Açıklık muayenesinde açıklığın yok gibi sanırım önceki doğumlardan kalma bi açıklık var dedi. Yatışını yapalım ya da evin uzak değilse sancıların sıklaşınca gel dedi imza atıp eve geldim ☹️ Nstdeki sancıları sadece kasılma olarak hissettim
Canım ne güzel işte yaklaştın baya hadi sağlıcakla kucagina kucagina al inşallah.. sancıların iyice siklasinca gidersen kolayca doğurursun inşallah...

Açıklık olmamasına canım sıkıldı. Hep suni sancı ile açıklık gerçekleşiyor benim.nstde sancıları görünce sevinmiştim oysaki
Benim ikinci oglum da da hissetmediğim halde sanci çıkmıştı... Aynen açıklık da çıkmamıştı..hatta dr 2 cm gibi ama önceden doğum yaptığın içindir demişti.. 15 günden fazla sürdü doğumun başlaması.. ve kendi sancim geldi sıklaştı ve hastaneye gittiğimde 8 cm olmuştu... inşallah seninde öyle olur çok kolay bir doğum olmuştu..

Bana çatı muayenesi yapıldı. Saniyelik bir işlem. Benim için çok kolay ve sorunsuz geçti. Doktor muayeneden önce bilgi verdi ve rahatlattı. Eğer kendimizi kasarsak canımız yanarmış. Sadece sonrasında minik lekelenmeler oldu. Zaten doktor bunun olabileceğini söylemişti. O yüzden tedirgin olmadım.
Peki acılma var mıymıs sizde ya da rahim agzı kısalmıs mı ne dedi doktor benim catı muayene cok sancılı gectı ki hıc korkmam dedıgım bıseydı

S SkyAsteR H heyecanli_anneee kizlar ben dün gece namaz kılarken secdede bacaklarımı kapalı şekilde yapamadım fena sıkıştı. Bugün koltukta da kapanmıyor açık kalıyor ay pazartesi ye dek kafayı yiycem 😭

Dua edin de iki hafta daha dursun yahu 🤦 Annemler çok büyüdün diyor ....

Çatı muayenesi yaptıran var mı? Nasıl geçti kaç dk sürüyor?
Ben dün yaptırdım mecbur şehir hastanesine gitmiştim ozeldeki doktorum suyun çok az yarın alalım bebeği dediği için. Acilde yaptilar çok acimadi ama öğrenci doluydu doktor onlara öğreteceğim diye biraz kurcaladi🙂 hepsi pür dikkat izledi 7-8 öğrenci. Acimasindan ziyade izlenmektedir biraz rahatsız etti ama sonra düşündüm ki bu çocuklar böyle böyle öğrenecek eğitim için kendimi feda ettim😂

S SkyAsteR H heyecanli_anneee kizlar ben dün gece namaz kılarken secdede bacaklarımı kapalı şekilde yapamadım fena sıkıştı. Bugün koltukta da kapanmıyor açık kalıyor ay pazartesi ye dek kafayı yiycem 😭

Dua edin de iki hafta daha dursun yahu 🤦 Annemler çok büyüdün diyor ....
Böyle yapma canım çok normal bebeklerde kilo alıyor karinlarimiz büyüyor ben 2 hafta önce daha da büyürse kendimi taşıyamam diyodum bak bi şekilde bugünlere geldim , namazi da eğilerek mi kılıyosun ben bayadır sandalyede kılıyorum sende öyle yap Allahım kabul etsin napalim öbür türlü zor oluyor. Daha durur sen hiç stres yapma bebeğini de üzme maşallah güzel zamanlara geldi annesini üzmez daha da durur 😍

Böyle yapma canım çok normal bebeklerde kilo alıyor karinlarimiz büyüyor ben 2 hafta önce daha da büyürse kendimi taşıyamam diyodum bak bi şekilde bugünlere geldim , namazi da eğilerek mi kılıyosun ben bayadır sandalyede kılıyorum sende öyle yap Allahım kabul etsin napalim öbür türlü zor oluyor. Daha durur sen hiç stres yapma bebeğini de üzme maşallah güzel zamanlara geldi annesini üzmez daha da durur 😍
Sandalye de nasıl kılınıyor bilmiyorum ki bir araştırayım ben. Oturarak kılıyorum ama olmadı maalesef.

Öyle rabbim elbet verir kolaylık ama işte bir gerildim ne bileyim. İnşallah pazartesi hayır olsun. Canım bu ara ben yemekde yiyemiyorum. Nasıl kilo alacak fazla yesem gazzzzz ve şişkinlik . İnan toplam bir tabak yiyorum akşamları ☹️

Arkadaslar pazartesi yatisim yapilacak. Spinal anestezi ile sezeryan olacam. Daha once bi arladasin yazisini gordum korkuyodum daha cok korkmaya basladim. Ilk doğumum genel anestezi ile olmustu. Ameliyat aninda uyanik olma dusuncesi beni cok geriyor. Cok panik yapan bi insanim🥺

Son düzenleme:
Arkadaslar pazartesi yatisim yapilacak. Spinal anestezi ile sezeryan olacam. Daha once bi arladasin yazisini gordum korkuyodum daha kotu korkmaya basladim. Ilk doğumum genel anestezi ile olmustu. Ameliyat aninda uyanik olma dusuncesi beni cok geriyor. Cok panik yapan bi insanim🥺
Ah ah ben ne ağladım ama değmedi inan çok güzel sesi bir duy zaten boş vereceksin. Hiç korkma canım çok çok güzel sen bebeği görmeye odaklan, sütunde daha çabuk gelecek inşallah 🤲🏻

Ah ah ben ne ağladım ama değmedi inan çok güzel sesi bir duy zaten boş vereceksin. Hiç korkma canım çok çok güzel sen bebeği görmeye odaklan, sütunde daha çabuk gelecek inşallah 🤲🏻
Ayy canim insallah. Aslinda merak ettigim bisey ilk dogum anini yasayamadim ilk cocugumda. Ama korkum agir basiyor. Bi de okuyorum aci hissettim uyusmadim diyenleri tirsiyorum iyice

Sandalye de nasıl kılınıyor bilmiyorum ki bir araştırayım ben. Oturarak kılıyorum ama olmadı maalesef.

Öyle rabbim elbet verir kolaylık ama işte bir gerildim ne bileyim. İnşallah pazartesi hayır olsun. Canım bu ara ben yemekde yiyemiyorum. Nasıl kilo alacak fazla yesem gazzzzz ve şişkinlik . İnan toplam bir tabak yiyorum akşamları ☹️
Bir araştır öyle kıl oturduğumuz yerden kalkamıyoruz zaten bide otururken eğilmek nasıl zordur.
İnşallah şimdiye kadar aksi giden bişey olmadi canım daha da olmaz inşallah hareketlerini de hissediyosan senden iyisi olmasın 😂vitaminlerini düzenli kullan onlardan alır alıcağını bu ara benimde midem sıkıntılı çok canım istemiyor bebekler depolardan alır sen kafana takma 🙂

Back
X