2021 Şubat Anneleri

Hahaha bizimki çocukları çok sever yeğenlerine yeğenlerime hasta ama yenidoğan ve tamamen sorumluluk sende gece gündüz ahh bide kolik olursa yandık :)

Şimdi dedim ki sen o KYK yurdunda 6 erkek bir odada kalırken ne yaptın hala anlatıyor😂😂
O zaman kolay alışır canım bide alışmak zorundalar 😂😂 bizimki de dün çok yorgundu şimdi 2 çocuk olsa napardim diyor artık naparsan yap alış dedim tek başımıza yapmıyoruz ya 😂
Kızlar ben muayneden ciktim
34+2 deyim bebek 30+0 uyumlu 1 cm acilma var suyu zaten az malum hareketleri dunden beri cok cok az ultrasonda bile normalde hareket eden bebek bugun hareketsizdi.nst de çok kötü degil ama iyi de değil dedi hoca meyve suyu içtiğim halde hareketlenmedi nstde.
Şimdi müsadeye yattim 2 serum yicem nst cekilcem bitince. ciğer gelistirici oldum tekrardan. Eger serum fayda etmezse hareketlerde duzelme olmazsa yarın doğum iyi hissedersem ptesi doğum.
Şimdi nasılsın canım?

Kizlar cok teşekkür ederim hepinize tek tek alinti yapamadim 🌷🙏

Serum sonrasi suyumda bi tik artıs oldu şükür bebek hareketleri hala cok net olmamakla beraberinde dun ki gibi tamamen yok degil su fazlasınca oda hareketlendi sanırım. Serum disinda bisey daha verdiler ama ne oldugu hakkinda bilgim yok belki sancilari vs azaltsin diye olabilir Nstde sancilarim.cikti ama düzenli değil serumdan once durum daha kötüydü acikcasi ama nuran hocayi sectigime gerçekten suan bir kere daha şükür ediyorum baska ozeller coktan alırdı bu durumda kuveze girsin istemiyor kar zarar iliskisi yapildiginda suan dogum olmasi daha iyi ama en azından 34 u de tamamlasak diye düşünüyor perinatolojiye ve ordaki bir doktora daha danisti musadeden sonrq tekrar doppler vs baktilar hatta eger bebek belirgin şekilde harektlenmezse ve agrilarim.cogalirsa ptesi dogum olucak eger serum İyi gelir bebekte yolundq giderse hersey carsamba 35+0 da dogum olucak. Çünkü icerde gelismemesi bebegin stres altinda oldugunu gosteriyormus nuran hoca kuveze girmesin diye cok ugrasuyor.sagolsun bol.bol.meyve ye dedi bebege kilo.yapan sey oymus 😊 ptesi tekrar gidicem şimdi hazirlikli gel yemeden gel dedi duruma gore carsambaya aticaz. Kilomuz suan 1700 sata göre 34+2 yim şimdilik bu kadar umarim carsambaya kadar meyveler ise yarar da Yada olcumlerde sasirma olur 2000 kilo dogar kizim 🤲@Sosyologg_anne bizim.kafa haftayla uyumlu gidiyor karın çevresi gelişmiyor en maksimumda boyle torpilli olctuklerinde bile 30 haftada çıkıyor cnm.

B
S SkyAsteR odada buzdolabi yok dimi bi de su isitici tarzi
Mesela kahve icmek.istesek.nasil icicez
Normal BUzdolabı var koridorda da sebil var sıcaksuyu ordan aldım kahve için.
S SkyAsteR Canım bebeğe işitme testini yaptılar mı yoksa 1 ay sonra mı çağırdılar ?
İşitme testi yapılmamış kartına baktım da bi bilgi yok bununla alakalı bir şeyde demedi sabah Ayşe hanım. Belki yarın der.

S SkyAsteR kızından haber var mı? Ayrıca ameliyathanede üşüdün mü? Ben bu ara ufacık soğuktan nem kapıyorum 😩

S SkyAsteR kızından haber var mı? Ayrıca ameliyathanede üşüdün mü? Ben bu ara ufacık soğuktan nem kapıyorum 😩
Hava sıcak, oda sıcak, yanıyor resmen. Odanın dereceyi kapattım, koridordan gelen ısı bile fazla bana🥴 Ameliyathane de üşümedim hiç. Çıkıp odaya gelince terledim hatta cıbıl olduğum halde... 🤣 hemşire üşürsen çorap giy dedi ama bana kalsa hasta beziyle kalıcam🤣🤣

Hava sıcak, oda sıcak, yanıyor resmen. Odanın dereceyi kapattım, koridordan gelen ısı bile fazla bana🥴 Ameliyathane de üşümedim hiç. Çıkıp odaya gelince terledim hatta cıbıl olduğum halde... 🤣 hemşire üşürsen çorap giy dedi ama bana kalsa hasta beziyle kalıcam🤣🤣

Senn agrilarn nasil peki
Sen nasilsn bebisko nasil
Acaba anne olmak nasil.bisi ya🤦🙈

Darısı banaaaaa🤲🏻🤲🏻🤲🏻 adına sevindim canım 🤲🏻

Agrilarn nasil canim peki
Biraz daha iimsn
Kum torbasını aldıklarında rahatladım. Amansız değil canım ara ara yokluyor. Parol için geceyi bekliyorum, gece ağrışırsam o zaman isticem...

Bu arada kız mokenyumu eve saklamıştı,bu sağolsun hep aceleci🤣 6. Bezi taktım, kaka yüzünden sadece, her bebek farklı, tedbirli olun...

Spinal anestezi sonrasi uyusma icin cok bekleme oluyormu cnm? Bide dogumdan hemen sonra olcuyolarmi kilosunu dogumhanede ogrenebiliyormuyuz acaba 😅 benimki baraji asicakmi cok merak.ediyorum da 🙈Bel agrisi bas agrisi vs diyolardi yasadinmi onlari? Yanimiza kahvede almak lazim o zaman öylemi ben bunu eklim.cantaya 😂

Spinal anestezi sonrasi bekleme oluyormu cnm? Bel agrisi bas agrisi vs diyolardi yasadinmi onlari? Yanimiza kahvede almak lazim o zaman öylemi ben bunu eklim.cantaya 😂
Yok anestezi yapıldı Dr geldi konuştuk hemen işleme başladılar ben 3 tane 2si bir arada koydum daha hiç uyuyamadım kahveden herhalde😂baş ağrım yok, bel ağrım yok yürürken biraz dikişyerim ağrıyor.

B

Normal BUzdolabı var koridorda da sebil var sıcaksuyu ordan aldım kahve için.

İşitme testi yapılmamış kartına baktım da bi bilgi yok bununla alakalı bir şeyde demedi sabah Ayşe hanım. Belki yarın der.
Oğlum da 2.gün işitme testi yapmışlardı ondan geçemedi kulağında su varmış 1 ay sonra tekrarlatmışlardı o yüzden sordum. Bizim de doktorumuz kevser hanımdı 🙂

Kum torbasını aldıklarında rahatladım. Amansız değil canım ara ara yokluyor. Parol için geceyi bekliyorum, gece ağrışırsam o zaman isticem...

Bu arada kız mokenyumu eve saklamıştı,bu sağolsun hep aceleci🤣 6. Bezi taktım, kaka yüzünden sadece, her bebek farklı, tedbirli olun...
Ay hakkni helal.et.nolur
Cok.soru sordm
Ama.anladgm.kadaryla sen.cok.skur cok.dayaniklisin canin tatli degl bakim ben ne yapcam

Yok anestezi yapıldı Dr geldi konuştuk hemen işleme başladılar ben 3 tane 2si bir arada koydum daha hiç uyuyamadım kahveden herhalde😂baş ağrım yok, bel ağrım yok yürürken biraz dikişyerim ağrıyor.

😂😂 Bende koyim bol bol spinal istiyorum son anda bi sıkıntı olmazsa gözüm korkmazsa 😂 ama bel fıtığı var bende o yüzden bel agrisindan korkuyorum neyse kafein iyidir alayim zarar gelmez 😂. Bugun daha ilk günün ama maşallah yine yarin taburcusun insallah dimi 😊

Anne olmak yürekte bir yara..
Gerçekten öyle geçen parmağı sıkıştı içim yandı şimdi düşünüyorum Allahım büyük belalardan hastalıklardan korusun türlü türlü şeyler geliyor insanın aklına delircek gibi oluyorsun ama ayni zamanda evlat imtihan sebebi de insan korkuyor çok bağımlı olmamak da lazım ama elde değil insanın en savunmasız yanı anne olmak 🙁

Soğuk olmasın da sıcak olsun onun çözümü kolay 😅 İyi haberlerini aldıkça mutlu oluyorum. Bugün hastanedeydim korona olmasa ziyaret ederdim seni 🤗

Back
X