2021 Şubat Anneleri

Enistemde 40 dan sonra çıktı sant takildi gayet sağlıklı mobilyacı kendisi...
doktorda oyle dedı şant takılıyormus ama bnm korkum anne karnında mudahale olmadıgı ıcın ılerlerse kafası buyucek organlarına zarar verıck beyın gelısımıne zarar verıckmıs. ınsaallah ılerlemez cok streslıym o yuzdn

Ay inşallah hepiniz sağlıcakla kavuşun evlatlarınıza🙏🙏Seni hatırladım medipol çamlıcaya gidiyordun ben gibi başta🤗iki kere rica ettim maalesef, sonda takmayı bilen ebe olmayabiliyor ameliyathanede ben takmak zorundayım dedi kat hemşiresi. kastığım için biraz yanma hissettim. Alışıyorsun ama 10dk ya... doğumhanede anestezi drna yardım eden kişiydi erkek olan. Bana kambur ol, boynunu öne eğ falan diye anlatan oydu. İğne yapılırken de boynumu falan o tuttu. Vallahi çok konuşuyordu, bana ordaki varlığını bir dakika olsun unutturmadı sağolsun😅 Memleketinden memleketine kadar konuştu😅Yüzüne hiç bakmadım görsem tanımam, sesi de umuttum gitti😅 umarım gececidir siz denk gelmessiniz. .. Doğum yapanların katı çok sessiz sadece başta bir kat hemşiresi... Arada temizlikçi görüyorum o kadar. Erkeğe denk gelmedim başka...

Canım tanıdık vasıtasıyla gittim o da doğum yapacağım için talep edildiğini söyledi görevliye. Bir sorun yaşamadık.
Eveett medipol çamlıcaya gidiyodum ama iyi ki bırakmışım gerçekten. Medipol hastane olarak otelcilik anlamında daha iyi ama burada Tülin hanıma gidiyorum ve iyi ki geçmişim diyorum🥰 detaylı ultrasonda bebeğimde sıkıntı çıktı damarlardan kan akımı çok yavaştı bebeğime, boynumuza da kordon dolanmıştı ve medipoldeki doktora söylediğimde asla ilgilenmedi .burası sıkı takibe başladı 23. Haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum 1 aydırda haftada bir 🥰
Sonda olayı çok acıtmaz inşallah ya. Bende bugün kontroldeydim doğumhanede nstye girdim çok kalabalıkmış bu aralar öyle dedi ebe.
inşallah her şey gönlünüze göre olur ve bebeğiniz sağlıklı bir şekilde büyür 😍😍

Bnde gittim bugün Dr a PLT değerim düşük old için yapanazsin burda dedi Ankara ya gitmem lazımmış sinirimi bozdular son on gün kalmış bana yapamayız diyorlar 🤬bı daha ozeldeki Dr u aradım bn yaparim dedi 5.500 Müs ücreti pzt eşim hemen gidicez diyor kayınvalidem de kalicaz oraya yakın hastane bana 3 buçuk saat😑moralim çok bozuldu ağla ağla kendim İstanbul luyum büyükşehir in kıymetini buraya gelince anladım annem yaşasaydı giderdim İstanbul ba ama kim bakicak araba ile gidemem velhasıl kelam bu hafta bizde günü kararlaştırcz daha da düşmeden PLT alalım dedi dr

Ayy sanırım bana sonda takan da erkek hemşireydi, spinal anesteziden sonra taktılar...🙄 şimdi nasıl olcak ben de 26 ocak olarak heyecan tavan... kızıma doğumdan önce hatıralık bir seyler yazdım ani defterine...buna hiç bir şey yazamadım. Haftasonu kendini hazırlayıp yazmak istiyorum. Ne zaman elime kalem alsam salya sümük ağlıyorum. Bugün de minigim karne aldı ben yine ağla ağla mutluluktan...
Ay ne güzel düşünceler çok minnoş 🥰 annelik işte ne güzel tabi bir de hamileliğin verdiği hormonlar ♥️ Salı günü demek doğumunuz inşallah sağlıkla doğsun bebiş🙏🏻 Güzel haberlerle inş

Eveett medipol çamlıcaya gidiyodum ama iyi ki bırakmışım gerçekten. Medipol hastane olarak otelcilik anlamında daha iyi ama burada Tülin hanıma gidiyorum ve iyi ki geçmişim diyorum🥰 detaylı ultrasonda bebeğimde sıkıntı çıktı damarlardan kan akımı çok yavaştı bebeğime, boynumuza da kordon dolanmıştı ve medipoldeki doktora söylediğimde asla ilgilenmedi .burası sıkı takibe başladı 23. Haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum 1 aydırda haftada bir 🥰
Sonda olayı çok acıtmaz inşallah ya. Bende bugün kontroldeydim doğumhanede nstye girdim çok kalabalıkmış bu aralar öyle dedi ebe.
inşallah her şey gönlünüze göre olur ve bebeğiniz sağlıklı bir şekilde büyür 😍😍
Benim gibi Çamlıca Medipolden geçmiş biri daha 🙈 Ben de aynı şeyi diyorum çok isabetli bir karar oldu benimkisi. Gerçekten otel gibi, ticarethane gibi işliyordu herşey, doktorların bakış açısı dahil. Ben de bugün hastanedeydim geçen gelişimde nst ye doğumhanede almışlardı. Normal doğum yapacak bir kızcağızın çığlıkları eşliğinde girmiştim. Bugün alacak olsalar kesin doğumhaneye gitmeyi reddedecektim neyseki normal odaya aldılar 🤗 Ne yaşayacağımızı az çok biliyoruz ama tanık olmak korkutuyor hiç gerek yok öyle bir tecrübeye 😅🤭

Benim gibi Çamlıca Medipolden geçmiş biri daha 🙈 Ben de aynı şeyi diyorum çok isabetli bir karar oldu benimkisi. Gerçekten otel gibi, ticarethane gibi işliyordu herşey, doktorların bakış açısı dahil. Ben de bugün hastanedeydim geçen gelişimde nst ye doğumhanede almışlardı. Normal doğum yapacak bir kızcağızın çığlıkları eşliğinde girmiştim. Bugün alacak olsalar kesin doğumhaneye gitmeyi reddedecektim neyseki normal odaya aldılar 🤗 Ne yaşayacağımızı az çok biliyoruz ama tanık olmak korkutuyor hiç gerek yok öyle bir tecrübeye 😅🤭
Ay sizde mi🙈 gerçekten medipol bana çok daha yakın ama yok yani. Mesela kontrol muayenesine gitmiştim doktor sadece tahlillerime bakmıştı. Ultrasonla bakmayacak mısınız dedim hayır kontrol muayenesinde bakmıyoruz dedi😂 çok saçma..... ve oradaki doktorum Nur Betül hanımdı bu hafta hastaneden ayrılmış yani devam etseydim doğum üstü yine doktorsuz kalacaktım😂 siz kime gidiyorsunuz şimdi

Ben bugün girdiğimde yan tarafta normal doğum yapıldı geçen ay yine doğumhanede girmiştim o zaman sancı çeken bi kız vardı psikolojim bozulmuştu ama bugünki doğumda dedim yakında böyle olacağım alışsan iyi olur 🙈

Bnde gittim bugün Dr a PLT değerim düşük old için yapanazsin burda dedi Ankara ya gitmem lazımmış sinirimi bozdular son on gün kalmış bana yapamayız diyorlar 🤬bı daha ozeldeki Dr u aradım bn yaparim dedi 5.500 Müs ücreti pzt eşim hemen gidicez diyor kayınvalidem de kalicaz oraya yakın hastane bana 3 buçuk saat😑moralim çok bozuldu ağla ağla kendim İstanbul luyum büyükşehir in kıymetini buraya gelince anladım annem yaşasaydı giderdim İstanbul ba ama kim bakicak araba ile gidemem velhasıl kelam bu hafta bizde günü kararlaştırcz daha da düşmeden PLT alalım dedi dr

Sınırın altindami değerin cnm? Nasil bir Hastahane öyle kendilerine guvenmiyolar. Baska ozel doktor yokmu o civarda daha uygun fiyatli vs

Ay sizde mi🙈 gerçekten medipol bana çok daha yakın ama yok yani. Mesela kontrol muayenesine gitmiştim doktor sadece tahlillerime bakmıştı. Ultrasonla bakmayacak mısınız dedim hayır kontrol muayenesinde bakmıyoruz dedi😂 çok saçma..... ve oradaki doktorum Nur Betül hanımdı bu hafta hastaneden ayrılmış yani devam etseydim doğum üstü yine doktorsuz kalacaktım😂 siz kime gidiyorsunuz şimdi

Çamlıca ve çakmak erdem devlet gibi olmus artik calisanlari vs ilk dogumumu camlica erdemde yaptim avicenna da ki muamaleyi gorunce 2 kez musadaye alındım çünkü kendimi bebek gibi hissettim 😂😂 keske ilktede biri onerseydi orayi 🙈
Medipol kapsamli bir hastane gibi gözüküyor ama yogun bakimlari küçük bebekler icin uygun değil sadece vitrini güzel doktorlarin numara vermemesi beni itti direk zaten afiyet ve atlasi hastahaneden saymiyorum 😂 geriye ya medicana ve hisar intercontinental kaliyodu onlarda butce zorluyodu burdaki kizlar sagolsun valla avicenna cok uzak diye erteledim ama iyiki gitmisim nuran hocaya hic pişman olmadım ilgi alakasi muamelesi detayli incelemesi beni hep memnun etti

Kızlar 2 gündür el bileklerim de ağrı ve parmaklarımda uyuşma oluyor netten biraz baktım ödem ile alakalı olduğu yazıyor başınıza geldi mi böyle bir şey ilk hamileliğimde yaşamamıştım bunda da 2 gündür yaşıyorum

Kızlar 2 gündür el bileklerim de ağrı ve parmaklarımda uyuşma oluyor netten biraz baktım ödem ile alakalı olduğu yazıyor başınıza geldi mi böyle bir şey ilk hamileliğimde yaşamamıştım bunda da 2 gündür yaşıyorum
Benim yaklaşık 2 aydır var en çok kurtulmak istediğim şey valla hissizlik çok kötü

Benim de iki üç gündür uyuşma oluyor ve parmaklarım ağrıyor. Vücut tepki veriyor demekki yavaş yavaş.

Benim de iki üç gündür uyuşma oluyor ve parmaklarım ağrıyor. Vücut tepki veriyor demekki yavaş yavaş.
Hayırlısıyla doğum yapsakta geçse bütün ağrılar sol bacağımı giyinirken kaldırdığımda da çok afedersiniz makatıma sanki bıçak saplanıyor vücut baya tepki veriyor 10 güne doğum olur herhalde uykuda uyutmuyor ağrılar 😔

Yaklaşık 2 haftadır var bende. Ellerim ve ayaklarım çok olmasa da şiş. Özellikle sabah uyandığımda ayaklarımın üzerine basınca uyuşukluk ve ağrı oluyor. Ellerim de pençe pozisyonunda uyuşuyor. Gün içinde geçiyor

Back
X