Hayırlısı inşallah. Biz normal doğum beklediğimiz için bilmiyorum.Pazartesi gün verecek bana nasip olursa tahminimce en geç 3 şubat diyecek bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı inşallah. Biz normal doğum beklediğimiz için bilmiyorum.Pazartesi gün verecek bana nasip olursa tahminimce en geç 3 şubat diyecek bana
Amin hepimiz için hayırlısı inşallah bizim ilki zorunlu sezeryan olduğu için bu da zorunlu sezeryan insan ilkte olsa sonda olsa korkuyor yinede stres sıkıntıHayırlısı inşallah. Biz normal doğum beklediğimiz için bilmiyorum.
Doğrudur 2. 3. Olanlar da aynı şeyleri söylüyorlar.Amin hepimiz için hayırlısı inşallah bizim ilki zorunlu sezeryan olduğu için bu da zorunlu sezeryan insan ilkte olsa sonda olsa korkuyor yinede stres sıkıntı
Başına gelecekleri bilmemek daha güzel emin olabilirsin ben ilkinde genel anestezi oldum bunda belden spinal olacak dedi tek bilmediğim spinal inşallah genel anestezi kadar kötü değildirDoğrudur 2. 3. Olanlar da aynı şeyleri söylüyorlar.
Benim ki ilk. Rüya gibi hayal gibi. Başıma gelecekleri hem bilmek hem de bilmemek gibi. Değişik duygular..
Aynen hiçbir kontrol muayenesinde usg bakmadı benim doktor da. Sonuç göstermeye gitmiştim odaya bile almadı bir keresinde bir daha boşuna gelme mail at dediAy sizde migerçekten medipol bana çok daha yakın ama yok yani. Mesela kontrol muayenesine gitmiştim doktor sadece tahlillerime bakmıştı. Ultrasonla bakmayacak mısınız dedim hayır kontrol muayenesinde bakmıyoruz dedi
çok saçma..... ve oradaki doktorum Nur Betül hanımdı bu hafta hastaneden ayrılmış yani devam etseydim doğum üstü yine doktorsuz kalacaktım
siz kime gidiyorsunuz şimdi
Sabah 9 canmAnladim cnm o yuzden yapmislardir o zaman buraya soylesem oyle yapmazlar sanırım.
Senin saat kacta cnm.ptesi
Tansiyon normal olduğunu sürece sorun olarak görmedi doktor herhangi bir ilacı olsa koşa koşa giderdim almaya. Ödem ne zaman geçmeye başlar o zaman rahatlarmisizDoktora sordunuz mu ilaç vs ya da geçme şansı yok mu başka şekilde acaba
Canım odada bone takıldı, baş örtümü takmak istiyorum dedim. İTamam denildi bone üstünden başörtümü de kapattılar. Önlük üstünde çarşaf var gözükmüyorsun sedyeden giderken yüzün hariç. Ama ameliyathanede işler değişiyor,odaya giderken başörtüm nerde dedim getirenlerden birine odanıza götürdüm getirmeyi unuttum dedi. Bone siz başım açık çarşafa sarılı geri döndüm sedyede... Ama kimse yoktu sedye itenler hariç
Hamilelik bitti hala bir adet erken uyanan anaCanım odada bone takıldı, baş örtümü takmak istiyorum dedim. İTamam denildi bone üstünden başörtümü de kapattılar. Önlük üstünde çarşaf var gözükmüyorsun sedyeden giderken yüzün hariç. Ama ameliyathanede işler değişiyor,odaya giderken başörtüm nerde dedim getirenlerden birine odanıza götürdüm getirmeyi unuttum dedi. Bone siz başım açık çarşafa sarılı geri döndüm sedyede... Ama kimse yoktu sedye itenler hariç
Emzirme nöbetleri başladı artık anneciğimizinHamilelik bitti hala bir adet erken uyanan ana![]()
Ödemin en güzel ilacı tuzu iyice azaltmak ve bol yürüyüş yapmak canım. Ama sabah uyandığında olan şişmeler normal hepimizde var hemen hemen. Yine de uyuşmalar ağrılar çok normal değil gece uyandığında bile bi 5 dk da olsa yürüyüşü öneririm.Doktora sordunuz mu ilaç vs ya da geçme şansı yok mu başka şekilde acaba
Eşimi tembihlesem ameliyathane kapısında başörtüsüyle beklese izin verirler mi acaba? Nuran hanım dikkat ediyor başörtüsü mevzusuna diye okumuştum nette ama ameliyat sonrası kalmıyordur herhalde yanımızda dimi ebelere düşüyor o hassasiyet.Canım odada bone takıldı, baş örtümü takmak istiyorum dedim. İTamam denildi bone üstünden başörtümü de kapattılar. Önlük üstünde çarşaf var gözükmüyorsun sedyeden giderken yüzün hariç. Ama ameliyathanede işler değişiyor,odaya giderken başörtüm nerde dedim getirenlerden birine odanıza götürdüm getirmeyi unuttum dedi. Bone siz başım açık çarşafa sarılı geri döndüm sedyede... Ama kimse yoktu sedye itenler hariç
Evet tembihle sen eşini canım, iyi olur.Eşimi tembihlesem ameliyathane kapısında başörtüsüyle beklese izin verirler mi acaba? Nuran hanım dikkat ediyor başörtüsü mevzusuna diye okumuştum nette ama ameliyat sonrası kalmıyordur herhalde yanımızda dimi ebelere düşüyor o hassasiyet.
O erken uyanmalar artık analığın zorunluluğu canım bebekten sonra istesende uyuyamıyosunHamilelik bitti hala bir adet erken uyanan ana![]()
Onu bilmiyorim canim bizden istemediler refakatci icin sadece bana dediler yaptir diye. Insallah yaptirabilirsinO zaman bi sansimi deniyeyim bende esine veya yanindaki refekatci icin d eyaptirabiliyomusun
Suan ayni durumdayim bende. Genel anestezide uyanmak cok kotu ben aglayarak uyanmistim canim cok yanmisti. Simdi belden uyusturcaklar. Onda da uyanik olma dusuncesi korkutuyor beniBaşına gelecekleri bilmemek daha güzel emin olabilirsin ben ilkinde genel anestezi oldum bunda belden spinal olacak dedi tek bilmediğim spinal inşallah genel anestezi kadar kötü değildir
Kafamdaki sorulardan biride bu. Bende kapaliyim nasil olcak bilmiyorum daha onceki dogumumda aciktim tecrubesizim simdiCanım odada bone takıldı, baş örtümü takmak istiyorum dedim. İTamam denildi bone üstünden başörtümü de kapattılar. Önlük üstünde çarşaf var gözükmüyorsun sedyeden giderken yüzün hariç. Ama ameliyathanede işler değişiyor,odaya giderken başörtüm nerde dedim getirenlerden birine odanıza götürdüm getirmeyi unuttum dedi. Bone siz başım açık çarşafa sarılı geri döndüm sedyede... Ama kimse yoktu sedye itenler hariç
Canim ciktn mi hastanedenEvet tembihle sen eşini canım, iyi olur.
Eşim kah vardı kah yoktu, ani olunca planlı işleri erteleyemediğinden gündüz tektim. Şimdi taburcu işlemleri için koşturuyor. Dr çocuk dru çıkabilirsin dedi.Canim ciktn mi hastaneden
Senn yannda sadece esin mi vardi