2021 Şubat Anneleri

Kontrole geldim kızlar herşey yolunda kilosu 3200 gr dedi ama bacak boyunu tam ölçemedi katlamıştı haftaya için randevumuz alındı saat 8 de ameliyat olucam 6.30 da yatış olucak. Covid testi için de gece kim kalicaksa o yaptırsın dediler ziyaretçi de izin vermiyorlar ama anane babaanne gibi yakınlara izin veriliyor dendi.

Kafamdaki sorulardan biride bu. Bende kapaliyim nasil olcak bilmiyorum daha onceki dogumumda aciktim tecrubesizim simdi
Ya genel anestezi in o güzelliği var hatırlamıyorsun bilmiyorsun🤣 önlüğü çarşafla yüzüme attılar, anum noluyor dedim🤣🤣 iş bitene kadar karından altım açıktı ve o odada susmayan bi adam vardı

Canım odada bone takıldı, baş örtümü takmak istiyorum dedim. İTamam denildi bone üstünden başörtümü de kapattılar. Önlük üstünde çarşaf var gözükmüyorsun sedyeden giderken yüzün hariç. Ama ameliyathanede işler değişiyor,odaya giderken başörtüm nerde dedim getirenlerden birine odanıza götürdüm getirmeyi unuttum dedi. Bone siz başım açık çarşafa sarılı geri döndüm sedyede... Ama kimse yoktu sedye itenler hariç

Bebekle fotograf cektirdinmi yada serbestmiymi tentene temaz yaparken bi foto olsun istiyorum bende tabi oksijen sorunumuz olmazsa o sırada 😊

Kontrole geldim kızlar herşey yolunda kilosu 3200 gr dedi ama bacak boyunu tam ölçemedi katlamıştı haftaya için randevumuz alındı saat 8 de ameliyat olucam 6.30 da yatış olucak. Covid testi için de gece kim kalicaksa o yaptırsın dediler ziyaretçi de izin vermiyorlar ama anane babaanne gibi yakınlara izin veriliyor dendi.
Aynen bugün bekleme salonunda 3 4 kişi gördüm kızlar bekliyorlardı ziyaret için🤗 hadi hayırlısı canım.

Bebekle fotograf cektirdinmi yada serbestmiymi tentene temaz yaparken bi foto olsun istiyorum bende tabi oksijen sorunumuz olmazsa o sırada 😊
Canım foto çektiler orda, nuran hanımın asistana sorup alıcam doğum belgelerini isterken🤗

Hadi saglikla al kucagina insallah masallah ona 😊 Covid testinin ne zaman yapildigi onemlimi acaba benim ya ptesi ya carsamba ya pazarmi yaptirsam 🤷
Benim yanimda ablam kalicak yüksek ihtimal o zaman ona yaptirayim esime yaptirmaya gerek yok sanırım sadece ugrar 1-2 defa

Hadi saglikla al kucagina insallah masallah ona 😊 Covid testinin ne zaman yapildigi onemlimi acaba benim ya ptesi ya carsamba ya pazarmi yaptirsam 🤷
Benim yanimda ablam kalicak yüksek ihtimal o zaman ona yaptirayim esime yaptirmaya gerek yok sanırım sadece ugrar 1-2 defa
Salı kontrole gelmiştim ya cumartesi sezeryan planlandı burda vericeksen testi bugün verirsin demişti. 5 gün yapıyor nerdeyse... Çarşamba devlette yaptırmıştık.

Aa çok güzel o zaman bunu sevdim 😊 sen nasılsın bugun?
Nuran hanım geldiğinde yürüyordum koridorda, nazar edicem ya, maşallah dedi.😂 İlkinde hiç ağrım yoktu ama bu defa dikiş yerinin bi tarafında bi ağrı var, parol alıyorum ara ara. Onun haricinde iyiyim. Bebiş de de çok az sarılık var ama ciddi değil dedi bebek doktoru. Pazartesi kontrollere gelicez zaten

Aaa olley yaknlar gorebliyo kisa da olsa dmi cok sevmdm.Allah rasi olsn bu guzel.haber icn

Salı kontrole gelmiştim ya cumartesi sezeryan planlandı burda vericeksen testi bugün verirsin demişti. 5 gün yapıyor nerdeyse... Çarşamba devlette yaptırmıştık.

Ooo iyimis o zaman bugun ben bi devleti deneyeyim 😊

Nuran hanım geldiğinde yürüyordum koridorda, nazar edicem ya, maşallah dedi.😂 İlkinde hiç ağrım yoktu ama bu defa dikiş yerinin bi tarafında bi ağrı var, parol alıyorum ara ara. Onun haricinde iyiyim. Bebiş de de çok az sarılık var ama ciddi değil dedi bebek doktoru. Pazartesi kontrollere gelicez zaten

Ay maşallah maşallah onlarda gecer bir kac güne inşallah 😊 Bol Bol emziriyosundur zaten şifa olur kuzuya gecer hafifse Allahin izniyle 🤲

Aynen hiçbir kontrol muayenesinde usg bakmadı benim doktor da. Sonuç göstermeye gitmiştim odaya bile almadı bir keresinde bir daha boşuna gelme mail at dedi 🙈 Eski doktor Hüsniye Sedef hanımdı. Şimdi Nuran hanıma gidiyorum 🤗
Evet aynen öyle bende detaylı ultrason sonucunu götürdüm yüzüme bakmadı bile😂 çok şükür kurtulduk🙈 ins doğumlarımızda çok güzel geçer ♥️

Canım odada bone takıldı, baş örtümü takmak istiyorum dedim. İTamam denildi bone üstünden başörtümü de kapattılar. Önlük üstünde çarşaf var gözükmüyorsun sedyeden giderken yüzün hariç. Ama ameliyathanede işler değişiyor,odaya giderken başörtüm nerde dedim getirenlerden birine odanıza götürdüm getirmeyi unuttum dedi. Bone siz başım açık çarşafa sarılı geri döndüm sedyede... Ama kimse yoktu sedye itenler hariç
Bebiş doğunca kapıda babaya gösteriyorlar mı nasıl oldu sizin ilk görme anı🥰

Sınırın altindami değerin cnm? Nasil bir Hastahane öyle kendilerine guvenmiyolar. Baska ozel doktor yokmu o civarda daha uygun fiyatli vs
79 canim 100 un altı olunca yapmiyolarmis aslında araştırma hastanesi özel de yapmıyor iki tane özel hastane var saçmalık resmen kan bankası olmadı lazimmis

Kızlar 2 gündür el bileklerim de ağrı ve parmaklarımda uyuşma oluyor netten biraz baktım ödem ile alakalı olduğu yazıyor başınıza geldi mi böyle bir şey ilk hamileliğimde yaşamamıştım bunda da 2 gündür yaşıyorum
Benim de uyuşuyor sislikten canim

Cumartesi mi ameliyatın hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırsın yavrunu inşallah kucağına

Bakalım sıradaki sürpriz kim olacak🤣 adaşım da gelsin pazartesi hayırlısıyla🙏
Canım hayırlı olsun doğumun. Güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebisini.

Kızlar dün benim bebeğimi kuv3ze koydular . Sarilik 17 göğüs çevresi de 19 olmuş. Anne bebek kan uyusmazligimiz olduğun için aniden yükseldi:( ağlaya ağlaya bi hal oldum . Çevremdekiler kızıyor başka hastalığı yok şükret ağlama diyor . Ama orda tek başına ağlayınca kucağına alacak kimse yok yabancılar karnını doyuruyor falan gibi düşünceler beni yoruyor . Nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Biberona alışır emmeyi bırakır mı acaba .

Kızlar dün benim bebeğimi kuv3ze koydular . Sarilik 17 göğüs çevresi de 19 olmuş. Anne bebek kan uyusmazligimiz olduğun için aniden yükseldi:KK43: ağlaya ağlaya bi hal oldum . Çevremdekiler kızıyor başka hastalığı yok şükret ağlama diyor . Ama orda tek başına ağlayınca kucağına alacak kimse yok yabancılar karnını doyuruyor falan gibi düşünceler beni yoruyor . Nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Biberona alışır emmeyi bırakır mı acaba .
Çok geçmiş olsun o duyguyla ağlamanız çok normal tabi ama dedikleri doğru cok şükür başka hastalıgı yok Allah’ın izniyle onu da hemencik atlatır ♥️ 17 yatış İçin sınır zaten zamanla düşer çok kalmaz korkmayın🥰

Kızlar dün benim bebeğimi kuv3ze koydular . Sarilik 17 göğüs çevresi de 19 olmuş. Anne bebek kan uyusmazligimiz olduğun için aniden yükseldi:KK43: ağlaya ağlaya bi hal oldum . Çevremdekiler kızıyor başka hastalığı yok şükret ağlama diyor . Ama orda tek başına ağlayınca kucağına alacak kimse yok yabancılar karnını doyuruyor falan gibi düşünceler beni yoruyor . Nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Biberona alışır emmeyi bırakır mı acaba .
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrun ağlama sütün kesilmesin dua et bol bol Allahın izniyle sağ salim çıksın inşallah

Back
X