2021 Şubat Anneleri

Kontrole geldim kızlar herşey yolunda kilosu 3200 gr dedi ama bacak boyunu tam ölçemedi katlamıştı haftaya için randevumuz alındı saat 8 de ameliyat olucam 6.30 da yatış olucak. Covid testi için de gece kim kalicaksa o yaptırsın dediler ziyaretçi de izin vermiyorlar ama anane babaanne gibi yakınlara izin veriliyor dendi.
Hay maşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım hayırlı olsun doğumun. Güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebisini.

Kızlar dün benim bebeğimi kuv3ze koydular . Sarilik 17 göğüs çevresi de 19 olmuş. Anne bebek kan uyusmazligimiz olduğun için aniden yükseldi:KK43: ağlaya ağlaya bi hal oldum . Çevremdekiler kızıyor başka hastalığı yok şükret ağlama diyor . Ama orda tek başına ağlayınca kucağına alacak kimse yok yabancılar karnını doyuruyor falan gibi düşünceler beni yoruyor . Nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Biberona alışır emmeyi bırakır mı acaba .
gecmis olsun canim oyle dusunme olmaz bence ben surekli calistim hemen basladim kendi isim oldugu icin gun icinde biberonla icti kizim evdeyken gogsumden allahin izniyle bisey olmaz kuveze girmesi de cok buyuk sorun degil acil sifalar.Ama siz surekli kendinizi sağın süt geri gitmesin.

ne cok soru sordunuz kiza 😀hastanenize sorsaniza kizlar sizin hastaneyle onunki farkeder 🤔🙄
Sorun yok hepimiz aynı hastaneye hattı çoğumuz da aynı doktora gidiyoruZ🤣 resimleri nuran hanım çektirmiş kendi teliyle whatsaptan mesaj atıp isticem...

Biz eve geldik, darısı en kısa zamanda hepinize arkadaşlar... Şimdi ilgi bekleyen bi abla var😂 hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.

Sorun yok hepimiz aynı hastaneye hattı çoğumuz da aynı doktora gidiyoruZ🤣 resimleri nuran hanım çektirmiş kendi teliyle whatsaptan mesaj atıp isticem...

Biz eve geldik, darısı en kısa zamanda hepinize arkadaşlar... Şimdi ilgi bekleyen bi abla var😂 hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.
Hadi geçmiş olsun canım 😍 Evde daha rahat olursun inşallah 🤗 Emiyor mu yakışıklı oğlun? Abla nasıl karşıladı kardeşini?

asil simdi basliyor uykusuzluk en az.2 yil gece uykusu yok sabah erkenden ayakta olunacak zaten.en.korktugum uyku sorunsalı hele de gazliysa tm artik pış pış da pış pış sabaha kadar
Doğumdan sonra artık yüz üstü yatabileyim de delikli uykuya razıyım deyip büyük konuşmamış olurum inşallah 😂

Kızlar dün benim bebeğimi kuv3ze koydular . Sarilik 17 göğüs çevresi de 19 olmuş. Anne bebek kan uyusmazligimiz olduğun için aniden yükseldi:( ağlaya ağlaya bi hal oldum . Çevremdekiler kızıyor başka hastalığı yok şükret ağlama diyor . Ama orda tek başına ağlayınca kucağına alacak kimse yok yabancılar karnını doyuruyor falan gibi düşünceler beni yoruyor . Nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Biberona alışır emmeyi bırakır mı acaba .
Üzülme canım şifasını kısa zamanda bulur inşallah. Hiç tedirgin olma 5-6aylıkken bile biberondan memeye çeviriyor emzirme uzmanları. Çabucak iyi olsun yeter ki annesi💜

Çok geçmiş olsun o duyguyla ağlamanız çok normal tabi ama dedikleri doğru cok şükür başka hastalıgı yok Allah’ın izniyle onu da hemencik atlatır ♥️ 17 yatış İçin sınır zaten zamanla düşer çok kalmaz korkmayın🥰

Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrun ağlama sütün kesilmesin dua et bol bol Allahın izniyle sağ salim çıksın inşallah

gecmis olsun canim oyle dusunme olmaz bence ben surekli calistim hemen basladim kendi isim oldugu icin gun icinde biberonla icti kizim evdeyken gogsumden allahin izniyle bisey olmaz kuveze girmesi de cok buyuk sorun degil acil sifalar.Ama siz surekli kendinizi sağın süt geri gitmesin.
Teşekkür ederim kızlar. Allah'tan sütüm geldi 3 saatte bir sagip biriktirip günde 2 3 defa götürüyoruz. Şimdilik 1 defa mama içmiş. Annesinin sütünü alınca daha çabuk iylesir kuzum insallah
Üzülme canım şifasını kısa zamanda bulur inşallah. Hiç tedirgin olma 5-6aylıkken bile biberondan memeye çeviriyor emzirme uzmanları. Çabucak iyi olsun yeter ki annesi💜

Hadi saglikla al kucagina insallah masallah ona 😊 Covid testinin ne zaman yapildigi onemlimi acaba benim ya ptesi ya carsamba ya pazarmi yaptirsam 🤷
Benim yanimda ablam kalicak yüksek ihtimal o zaman ona yaptirayim esime yaptirmaya gerek yok sanırım sadece ugrar 1-2 defa
İnşallah canım sende sağlıkla kucağına alırsın bugün 12 de sezaryan yapicam dedi bende sen zannettim hemen alalim dedi burdan yazınca içim rahatladı 🙂 bizede doğuma yakın yaptırın dedi pazar yapsan yeterli olur bence bizde çarşamba yaptircaz bi aksilik olmazsa.
Aaa olley yaknlar gorebliyo kisa da olsa dmi cok sevmdm.Allah rasi olsn bu guzel.haber icn
Görebiliyor dedi canım normal ameliyatta kesinlikle izin yok ama sezaryanda yapabiliyoruz dedi. Allah hepimizden razı olsun birbirimizi bilgilendiriyoruz 😍
Cumartesi mi ameliyatın hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırsın yavrunu inşallah kucağına
Evet inşallah o zamanı bekler herkes karnın düşmüş diyor ama bilemedim

Teşekkür ederim kızlar. Allah'tan sütüm geldi 3 saatte bir sagip biriktirip günde 2 3 defa götürüyoruz. Şimdilik 1 defa mama içmiş. Annesinin sütünü alınca daha çabuk iylesir kuzum insallah
Bebişin inşallah tez zamanda kavuşur annesine canım. Sen de üzme kendini sarılık %70-80 karşılaşılan bir durum inşallah çabucak düzecek değerleri daha da iyi olacak bundan sonra. Anne sütünü de içebiliyormuş maşallah 🧿 Rabbim en kısa zamanda kucaklamanı kokusunu içine çekmeni sağlasın inşallah 🤗

Kızlar dün benim bebeğimi kuv3ze koydular . Sarilik 17 göğüs çevresi de 19 olmuş. Anne bebek kan uyusmazligimiz olduğun için aniden yükseldi:KK43: ağlaya ağlaya bi hal oldum . Çevremdekiler kızıyor başka hastalığı yok şükret ağlama diyor . Ama orda tek başına ağlayınca kucağına alacak kimse yok yabancılar karnını doyuruyor falan gibi düşünceler beni yoruyor . Nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Biberona alışır emmeyi bırakır mı acaba .
Hiç merak etme şuan lohusa modundanda kaynaklı ayrı kalmak vs daha başka boyutta görünüyor gözümüze. Ama bebeklerimiz o kadar güçlü ki aklımız yetmez anlamaya en fazla bir iki gün tutarlar kuvozde olması dışarda olmasından daha güvenli sarilikta

İnşallah canım sende sağlıkla kucağına alırsın bugün 12 de sezaryan yapicam dedi bende sen zannettim hemen alalim dedi burdan yazınca içim rahatladı 🙂 bizede doğuma yakın yaptırın dedi pazar yapsan yeterli olur bence bizde çarşamba yaptircaz bi aksilik olmazsa.

Görebiliyor dedi canım normal ameliyatta kesinlikle izin yok ama sezaryanda yapabiliyoruz dedi. Allah hepimizden razı olsun birbirimizi bilgilendiriyoruz 😍

Evet inşallah o zamanı bekler herkes karnın düşmüş diyor ama bilemedim
Normal olursa yok muymuş 😳 Kız kardeşim gelebilsin diye çok istiyordum 🤲🏻 Benim de nerdeyse bir haftadır karnım düşmüş kayınvalidem bizde öyle diyor gerçi ben de öyle hissediyorum. Otururken bacak kapatmak imkansız geriye yaslanıp bacakları iki yana açıp oturuyorum hep. Bu arada internette okudum bacakları açarak oturmak bebeğin kanala girmesini kolaylaştırıyormuş aklında olsun.

Normal olursa yok muymuş 😳 Kız kardeşim gelebilsin diye çok istiyordum 🤲🏻 Benim de nerdeyse bir haftadır karnım düşmüş kayınvalidem bizde öyle diyor gerçi ben de öyle hissediyorum. Otururken bacak kapatmak imkansız geriye yaslanıp bacakları iki yana açıp oturuyorum hep. Bu arada internette okudum bacakları açarak oturmak bebeğin kanala girmesini kolaylaştırıyormuş aklında olsun.
Normal ameliyat derken doğum olarak değil diğer hastalıkların ameliyatında kimseyi almıyorlarmış canım normal doğumda da misafirin gelir herhalde . Bende kimseyi istemiyorum sadece oğlum gelebilirse gelsin yeni doğum yapicaz biz hassasız bebek hassas nolur nolmaz tedbirli olmak lazım diye düşünüyorum. Sağol canım benimki yerinde dursun kanala falan girmesin zaten sezaryan olucam beni ugrastirmasin😂

klbkbr klbkbr sen nasılsın canım kendi doktorunla görüşebilmiş miydin?
Sağol canım sorduğun için💐 1.5 ay bekledim 7 dk muayane sürdü. Sağolsun😔 nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun dedi. Sezeryan dedim zaten plesantam hala bir kısmını kapattığı için.. normal doğum tarihinde bir hafta önce alırız dedi. 2 şubat gibi. Ben haftaya alır diye düşünüyordum. Salı günü son kontrole gel dedi bakalım 🤷🏻‍♀️ 39. Hafta daha mı iyi olur bilemiyorum.
Hiç hazır hissetmiyorum ya 😔 yani 1 ay sonra da hiç hissetmeyeceğim gibi. Ameliyattan korkuyorum,bebeğime bi şey olur diye korkuyorum 😱 Doğunca o kadar zamanımızı alacak ki babamı unutacağız gibi geliyor 😭

Back
X