2021 Şubat Anneleri

Hayır doktor çatı muayenisinde nor al cok yatkın oldgumu söledi. Bende korkuyom panik atak var deyince asistanıyla birlkte beni sezeryana ikna ettiler . Bide sezeryan kötü olsa biz kadın dogumcular niye gidip kendimiz sezeryanla dogalım dedim.
Keşke ikna etseydi beni normale.. şuan amelyatı düşünüp duruyorum . Sezeryan olan sevgili anneler kaç günde toparladınız ya iyimisiniz ne var ne yok 😂😂
Korkmayin sezeryandan insallah iyi olur, benim üçüncü sezeryanimdi bu bebis, ayni gun kalkiyorsun ayaga:)

Canım iri bebek için Vajinal Doğumda bazı riskler söz konusu olabiliyor. Bir haftadır açılma felan olmayınca gün geçtikçe kilo alıyor o yüzden biraz panikliyorum doğum açısından.
BENimde kafasına 2 hafta önde dedi, dahada büyürse zor oluruda sıkıştırdı

Korkmayin sezeryandan insallah iyi olur, benim üçüncü sezeryanimdi bu bebis, ayni gun kalkiyorsun ayaga:)
Ya o ilk ayağa kalkış nasıldı😢😭😭 Allah yardımcımız olsun. Ama korkmamak elde değil dedğim ilkinde cok zorlanmıştım ikinci sezeryanlar daha zor diyorlar . İnşşalah kendimi tez kolay toparlarım. Bana ihtyiacı olan bir çocugum daha var evde cünkü

Bebek iriyse sezaryen olsun isteğim var. Ne bebeği ne kendimi riske atmak istemiyorum. Dua et canım son haftam beklemeseydi yine doğardı ama 41 görürse zor doğururum.
Ya taşikardi falan dediğini hatırlıyorum doğum sırasında, sezeryan sonrası odaya geldiğimde bende de taşikardi oldu, aklıma sen geldin😔 dualarım hepinizle inşallah... hayırlı bir doktora denk gel ve hakkında sağlıklı bir karar alıp öyle davransın.

Yaaa siz sancılandıkça doğurdukça benim de doğurasımın gelmesi pekii? 🤔 İlk olduğu için hem merak ediyorum hem hevesleniyorum hem korkuyorum. Haftaya bugün kontrolüm 38+0da. Daha 1 hafta var. 🙄

Günaydın kızlar herkese ☀️

@Esrasvn canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun dualarımız seninle inşallah bebeğini hemen yanına alırsın sağlıkla

@enbisevdigim ve Cesu38 Cesu38 kızlar sizi de unutmadık dualarımızdasınız hepiniz. bizi haberdar etmeyi unutmayın merak ederiz 🥰
cok sukur saglikla geldi canim allah razi olsun❤️

Kızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Aaa hadi hakkında hayırlısı olsun canım adına sevindim doğum başlıyor...inşallah çok acı çekmeden doğurursun kuzunu...Allah en kolayından nasip etsin sana bu kez 🤲🤲

Back
X