2021 Şubat Anneleri

H heyecanli_anneee canım yaa nickini yaşatıyorsun gerçekten heyecanlı bir annesin ☺️
Allah yardımcın olsun, sabah inşallah güzel geçer herşey ve mutlu mesut sağlıkla birlikte evinize dönersiniz 🥰
Bu bide dinmiş halim ilk doğumda ev matem evi gibiydi öyle korkuyodum şimdi biraz daha rahatım 😂🙈 amin canım inşallah rabbim sizlere de hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah 😍

Sezeryan Doğum yapan annişler kan veya vitamin ilacına dr devam dedi mi? Gaz yada kabızlık için ilac verildi mi?
Bu arada benimde son iki haftam ama özellkle uzanınca acayip çarpıntım oluyor . Kalbim agzıma cıkıyor gibi. Lütfen panik atagım geri gelmesin diye dua ediyorum. Umarım bu carpıntıyı yasayan tek ben değilimdir . Ve doğumdan sonra kalmaz
Kan ilacına da vitamine de devam edecepiz cnm. Emzirmeden dolayı ihtiyacımız var.
Çarpıntı değilde göğüs kafesi sıkışması yaşıyorum bende. İki göğsümün ortası sıkışıyor.😱
Kızlar ben dogum yaptım 7 30 da normal dogdu kızım darısı sizlere ınsallaj saglıkla
Maşallah gözünüz aydın,hayırlı olsun 💐Umarım az ağrısız kolay bir doğum olmuştur.bebişinizde sizde iyisinizdir 🤲

İ
Kızlar yarın saat 8 de doğumum var , şimdiden dualarınızı bekliyorum 🙂 iyi kötü burda birbirimizle vakit geçirdik bilmeden üzdüğüm olduysa kusuruma bakmayın, doğumdan çıkınca iyi hissettiğim zaman da detaylı bir şekilde herşeyi yazarim inşallah 🤗
Allah ım inşallah kolay doğum nasip etsin. Sağlıcakla al kuzunu koynuna.

Kızlar sagolun cok tesekkur ederım. Sizlere dua edecegı Rabbım kolaylıkla saglıkla dogurmanızı nasip etsin. Sabah 6 ya kadar her zamanki gibi uyku tutmadı karnim agrıyodu Bı kac gundur kabızlıktan diye dusundum sonra sancı gıbı agrılar basladi sonra azıcık suyum geldi doktora gidelim dedik bneım en son muayenemde hıc acıklıgım yoktu hastaneye gıttıgım de 10 cm olmus🤦‍♀️ o surec sancıludı biraz sonra hemen dogum haneye aldılar ıkınma surecinde de zorlandım 1 saat sonra dogdu cok sukur 🙏rabbım işimi kolaylaştırdı rabbı yesır okudum bol bol bir de sümmes sebile yesserahu dedim Allah yardımcım oldu 🙏

Kızlar sagolun cok tesekkur ederım. Sizlere dua edecegı Rabbım kolaylıkla saglıkla dogurmanızı nasip etsin. Sabah 6 ya kadar her zamanki gibi uyku tutmadı karnim agrıyodu Bı kac gundur kabızlıktan diye dusundum sonra sancı gıbı agrılar basladi sonra azıcık suyum geldi doktora gidelim dedik bneım en son muayenemde hıc acıklıgım yoktu hastaneye gıttıgım de 10 cm olmus🤦‍♀️ o surec sancıludı biraz sonra hemen dogum haneye aldılar ıkınma surecinde de zorlandım 1 saat sonra dogdu cok sukur 🙏rabbım işimi kolaylaştırdı rabbı yesır okudum bol bol bir de sümmes sebile yesserahu dedim Allah yardımcım oldu 🙏
Maşallah canım çok sevindim kolay olmasına 🥰 Hele hastaneye gittiğinde 10 cm açıklık mükemmel 🤗 Benim de dün doktora gittiğimde hiç açıklığım yoktu ama birkaç gecedir adet sancısı gibi karın ağrılarım var. İnşallah senin gibi kolaylıkla doğururum ben de 🙈🤲🏻 Sancılar çok mu zorladı? En son muayenen ne zamandı? Bebiş nasıl? Emzirebildin mi? Doğum sonrası ağrın var mı? Ay çok heyecanlandım yazını okuyunca inşallah benim oğluşum da seninki gibi anneciğini çok yormaz 😍

Sezeryan Doğum yapan annişler kan veya vitamin ilacına dr devam dedi mi? Gaz yada kabızlık için ilac verildi mi?
Bu arada benimde son iki haftam ama özellkle uzanınca acayip çarpıntım oluyor . Kalbim agzıma cıkıyor gibi. Lütfen panik atagım geri gelmesin diye dua ediyorum. Umarım bu carpıntıyı yasayan tek ben değilimdir . Ve doğumdan sonra kalmaz
Kan ilaci yazdi bana arti ben kan sulandirici igne ve b12 vitamini de vuruluyorum. B12 im cok dusukmus. Kansulandrici neden verildi anlamadim. Benim gibi kullanan varmi. Kal0 carpintisi bende de oluyor ama ilaclardan mi neden bilmem. Ve ben hala buyuk abdeste cikamadim ya

Gözünüz aydın bol sütlü gazsız günleriniz olsun 🙏

Ben normal Doğum yapmıştım. Sadece 1 haftalık antibiyotik vermişti bir de parol. Ama ben hafıza kaybı yaşamaya başlamıştım kan ilacı başladık düzeldi hemen. Bence çok önemli kan ilacı. Ben normalde ger türlü ilaca ve vitamine karşıyım ama bu önemliydi benim için. Gebeliğimde de hiç vitamin falan kullanmadım. Doktorunla konuş mutlaka değerlerine bakıp ona göre karar versin. Bir de o panik atak tedavisini görüp çok ağır yaşamış biri olarak söylüyorum adını anma. Andıkça bir boşluktan fırlayıp geliyor meret. Ağırlaştık bebeler çok büyüdü organları sıkıştırıyor çarpıntı çok normal. Hatta ben bazen nabzımın çok hızlı attığını gözümle görüyorum o kadar oluyor düşün. Sırt üstü yattığım an çok çok artıyor bir de anlık bile olsa
Kızlar penisiline alerjisi olan var mı

Kızlar ben dogum yaptım 7 30 da normal dogdu kızım darısı sizlere ınsallaj saglıkla
Benim var allerjim. Ama doğurmuşsun bile ne güzel MaşAllah cnm çabuk da olmuş darısı da bana olsun inş. Günüm çok az kaldı suniden çok tırsıyorum zaten acı eşiğim çok düşük. Kendi sancımla ortalığı inletmiştim 🤣🤣 bir de kaçıncı doğumdu cnm 2 mi 3 mü?
İnş bol bol sütün olur gazsız akıllı uyuyan minnoş olur. Allah analı babalı büyütsün inş ❣️

Back
X