2021 Şubat Anneleri

Ben bütün gece adet sancısı çektim. Bugün de sanki karnım iyice çöktü aşağı. Çok alt taraflarda hissediyorum bebeğimi kanala girmiş olabilir mi acaba? Dünden bu yana da akıntım başladı yeniden hafif pembemsi. Krem rengi de olabilir. Dün gece baya baya doğurmayı bekledim ama gelmedi 😅 Sende de böyle belirtiler olmuş muydu?
Ben de 4-5saattir adet ağrısı yaşıyorum acaba açılma mı oluyor demek bu

Dogumdan sonra bu burnum açılacak mı acaba ? Ben sabaha dek nefes alamayorum ya dudaklarım hep soyuluyor kurumaktan. Hamşlelikle mi alakalı 2 yıl önce burun amwlyatı oldm onunla mı alakalı anlamadım gitti. Tek bildigim yoruldum bu burundan nefrs alamama olayından. Birde kalorifere su kabı aldım taktım vs ama nafile 😫
Benim de hamileligim boyunca burnum tıkalı çok sinir bozucu gerçekten geçer İnşallah doğumdan sonra 🤦‍♀️

225 grm vermiş canım hemşire hemen mama verin dedi hiç tavırları hoşuma gitmedi benim çocuğum olsa hemen veririm 3 gün sonra gelip kuvozde kalmasın diye konuştu çok üzüldüm. Oğlumda da sarılık 2.5 ay sürmüştü kilo alımı da cok itiydi bazen anne sütüde yapıyor
Sen doktoru bekle, verdikleri kitapçıkda bile doktor tavsiyesiyle mama takviyesi yapın yazıyor. Şeffaf su damla damla 2. Gün normal süte döndü benim. Memelerin emzirmeye alışık bildiğin şey, gelicek süt inan. stres yapmışsın bi de kaygı vermiş sağolsun hemşireler rahatlatacağı yerde😔 bana da Dr ilk çocuğun sarılık oldu mu diye sordu evet dedim, ilki sarılıksa 2.de yüzde 90 sarılık oluyor dedi. Doğduğu kiloya gelemedi 1 haftada, ama kilo alıyor reflü de var. Arada çıkarıyor emdiğini. bazı şeyler yaşanacak hiçç kaygılanma, evdekini de özlemişsindir şimdi... Rahatla yarın kavuşursunuz büyük ihtimalle, yatır minnoşu gögsüne uyu, poz versin🥰...

Benim eşimimde d.günü 18 ocaktı oğlum sana en büyük hediye diyip bu seneye bağlarım diyordum ama hayat başka planlar yapıyor..
Ben hediye aldım bu arada.

Midenizin dolu olması riskli cidden dayanırsınız. 12 dedi diye 12 ye kdar yemeyin bence.
Bende normalde tansiyonu düşük bi insanım heyecan stres maskeyle bayılırım diye de korkuyorm mesela🙄😭😱 ama serum veriyorlarmış

Evet kızlar bende doğum hediyelerinizi merak ediyorum.
Bdnimki öldü çocuk çocuk diye 9 ay hiç memnn kalmadım ztn ilgisinden.Aylardır gündemimizde bizim de hediye ama dün hiçbir şey bulamayıp tüm altın aldığını söyledi 😡 yok snaa ne alayım zaten her şeyin var diyip duruyordu. Herkese sordum yok tektaş almşlar yok kolye almışlar.
Ben de dokuz aydır başının etini yiyordum doğum hediyesi diye. Ben baget yüzük istiyordum ama bilmiyorum alıp almadığını. Kız kardeşimi soktum araya ağzını arasın diye henüz net cevap alamadım 🤭
Sen ne aldın?

Sürekli memede canım tuvalete bile gidemiyorum ağlıyor inşallah gelir bakalım. Yan odamdaki bebek kusarken morarmış yoğun bakima aldılar sarılık da varmış ondan etkilendim.
Aklına getirmemeyw çalış canım, biliyorsundur ama tentene temasın çok faydası oluyor, mama vermen gerekirsede kaşık biberonla verirsin kendinş çokda yıpratma

Ben bütün gece adet sancısı çektim. Bugün de sanki karnım iyice çöktü aşağı. Çok alt taraflarda hissediyorum bebeğimi kanala girmiş olabilir mi acaba? Dünden bu yana da akıntım başladı yeniden hafif pembemsi. Krem rengi de olabilir. Dün gece baya baya doğurmayı bekledim ama gelmedi 😅 Sende de böyle belirtiler olmuş muydu?
Canım bende belirti bence aylardır vardı 🤦‍♀️😁ama onlar degılmıs son gun sıradan Bı karin agrısı ydı bendeki su gelince anladım sancıymıs nişan fln da gelmedi

2 cm açıklık varmış, yatıracaklardı hastaneye Ben sabah gelirim dedim.😳
Canım sağlıkla kucağına al inşallah, eve gitmekle iyi yapmışyon hastanede süreç uzayabiliyor, sıcak suya oturabilirsin, çömelik kalkma yapabilirsin eşinden yada sandalyeden deste al ne olur olmaz, suyun gelmediyse zor olmazsa ilişki deneyebilirsiniz, sancı geldikçe bebeğime kavuşuyorum seni bekliyoruz gibi olumlamalar yapabilirsin, sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah

Sen doktoru bekle, verdikleri kitapçıkda bile doktor tavsiyesiyle mama takviyesi yapın yazıyor. Şeffaf su damla damla 2. Gün normal süte döndü benim. Memelerin emzirmeye alışık bildiğin şey, gelicek süt inan. stres yapmışsın bi de kaygı vermiş sağolsun hemşireler rahatlatacağı yerde😔 bana da Dr ilk çocuğun sarılık oldu mu diye sordu evet dedim, ilki sarılıksa 2.de yüzde 90 sarılık oluyor dedi. Doğduğu kiloya gelemedi 1 haftada, ama kilo alıyor reflü de var. Arada çıkarıyor emdiğini. bazı şeyler yaşanacak hiçç kaygılanma, evdekini de özlemişsindir şimdi... Rahatla yarın kavuşursunuz büyük ihtimalle, yatır minnoşu gögsüne uyu, poz versin🥰...
Hastaneden o konuda memnun kalmadım hemşireler çok ukala ukala davranıyorlar , hele bebek hemşireleri çok kötüydü. Bizede doğduğunda nail bey bakmış biz bugün hastaneden çıktık yarın işte kontrole gidicez ona sorucam. Arkadasın dediği vitamini de eczaneden aldık ona da başladım bakalım inşallah artar canım çok sağolasın destek olduğun için 🤗 onla da kavuştuk bebeği görünce bi korktu herkese sevdiriyor kendi çok yanaşmadı 😅

Normal doğum 2400 zorunlu sezaryen 3400 isteğe bağlı 5200tl dediler. Epidural 500. Suit oda ekstra 500 dediler. Nöbetçi doktor doğuma giriyormuş. Kendi doktorun girsin istersen 800tl daha ekleniyor P Papatya 93

Hastaneden o konuda memnun kalmadım hemşireler çok ukala ukala davranıyorlar , hele bebek hemşireleri çok kötüydü. Bizede doğduğunda nail bey bakmış biz bugün hastaneden çıktık yarın işte kontrole gidicez ona sorucam. Arkadasın dediği vitamini de eczaneden aldık ona da başladım bakalım inşallah artar canım çok sağolasın destek olduğun için 🤗 onla da kavuştuk bebeği görünce bi korktu herkese sevdiriyor kendi çok yanaşmadı 😅
Ben bebek hemşiresini bi ölçüm yapmak için aldığında bir de drun yanında gördüm taburcu olurken. Telefonla arayıp sordu kaka yaptımı vs diye🤣 o konuda ben de memnun değilim... takibi kaçırdım hastanedeydim en son 🤣 atladığım sayfalar oldu demek. Gözün aydın o zaman evde daha rahat olursunuz hep birlikte 🥰🥰🥰

Bende burundaki bir et şişti herhalde bir sağ bir solda anlamadım. O nefes alamamayı sürekli korona oldum koku gitti o yaptı hala da gelmedi diye yoruyordum hamilelikten ise çok mutlu olacağım😌
Hamileliktendir neredeyse hamilelik boyunca tıkalı burnum

Aklına getirmemeyw çalış canım, biliyorsundur ama tentene temasın çok faydası oluyor, mama vermen gerekirsede kaşık biberonla verirsin kendinş çokda yıpratma
Biliyorum canım yapmaya çalışıyorum şimdilik senin dediğin takviyeyi aldım ona başladım yarın doktora da gidicez o ne derse artık onu yaparım. İlki biraz büyüyünce küçüklük hallerini unutmuşum herşeye panik oluyorum şimdi emerken sarı katı şekilde kustu ödüm koptu

Ben bebek hemşiresini bi ölçüm yapmak için aldığında bir de drun yanında gördüm taburcu olurken. Telefonla arayıp sordu kaka yaptımı vs diye🤣 o konuda ben de memnun değilim... takibi kaçırdım hastanedeydim en son 🤣 atladığım sayfalar oldu demek. Gözün aydın o zaman evde daha rahat olursunuz hep birlikte 🥰🥰🥰
Bende 2 kere gördüm ama görmesem daha iyiydi hiç aramadılar bile bizi giderken biz dedik muayene edicez deyip öyle geldi. Akşam üzeri eve geldik ama yarın bi daha gidicez bilseydik çıkmazdık dedik ama çoktan hazirlanmistik 😂 sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim 😘😘

Back
X